Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nexus website

more options

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop-

users.nexusmods.com

Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding.

even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

Hi, this site when trying to login keeps looping, it has only happened recently and I've cleared cookies and disabled all the addons for it, the site works, but when trying to login it loops https://www.nexusmods.com and says in the loop- users.nexusmods.com Checking if the site connection is secure users.nexusmods.com needs to review the security of your connection before proceeding. even tried in private browsing, cannot use any other web browser. Please help thanks.

All Replies (6)

more options

It loops forever and doesn't let me login.

Here are pictures of the loop after it says for an instance connection is secure, it reloads the 1st picture infinitely.

Athraithe ag Mangekyo Sharringan ar

Helpful?

more options

What security software are you running? I was able to create an account and login with no issues. see screenshot

Helpful?

more options

Try the option Forget About This Site, but make sure you know the login info. https://support.mozilla.org/en-US/kb/remove-websites-address-bar-suggestions

Helpful?

more options

Réiteach Roghnaithe

Helpful?

more options

jonzn4SUSE said

What security software are you running? I was able to create an account and login with no issues. see screenshot

Kaspersky, recent update for firefox, and nothing else changed really, firefox just updated and then on a reboot the site and samsung login website too https://account.samsung.com/membership/intro seems to loop on a login screen.

Wait weird thing now the Samsung site works and doesn't loop, but nexus still loops when checking security.

Athraithe ag Mangekyo Sharringan ar

Helpful?

more options

Terry said

You could try troubleshoot mode (or a new profile). https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems (also deals with hardware acceleration) https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles#w_start-the-profile-manager-when-firefox-is-closed

Have to say refreshing firefox worked and it fixed the problem with Nexus and other sites. Thanks m8! Help>more trouble shooting information> Then refresh firefox on the right, it saves bookmarks and addons I believe as I didn't need to download them again, but it messed up my theme and went back to default. All bookmarks came back though had to re-pin all the tabs.

Athraithe ag Mangekyo Sharringan ar

Helpful?

Cuir ceist

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.