Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

Firefox is loading very slow, I keep getting error message, address not found, By, dwrdsglr@yahoo.com

  • 1 antwurd
  • 27 hawwe dit probleem
  • 36 werjeftes
  • Lêste antwurd fan Morbus

more options

Every time I try to use my Firefox browser it takes a very long time to load up, and when it does load up I get an error message that says, page load error. Address is not found. This happens every time I try and brows any web site....Does anyone have any solutions...please!

Every time I try to use my Firefox browser it takes a very long time to load up, and when it does load up I get an error message that says, page load error. Address is not found. This happens every time I try and brows any web site....Does anyone have any solutions...please!

Alle antwurden (1)

more options

Although possibly not related to your problem, I have to remind you that the version of Firefox you are using at the moment has been discontinued and is no longer supported. On top of this, it has known unpatched bugs and security problems. I urge you to update to the latest version of Firefox, for maximum security, stability, performance and usability. You can get it for free, as always, at getfirefox.com.

As for your problem, it's possible that you are having a problem with some Firefox add-on that is hindering your Firefox's normal behavior. Have you tried disabling all add-ons (just to check), to see if Firefox goes back to normal?

Whenever you have a problem with Firefox, whatever it is, you should make sure it's not caused by one (or more than one) of your installed add-ons, be it an extension, a theme or a plugin. To do that easily and cleanly, run Firefox in safe mode (don't forget to select Disable all add-ons when you start safe mode). If the problem disappears, you know it's from an add-on. Disable them all in normal mode, and enable them one at a time until you find the source of the problem. See this article for information about troubleshooting extensions and themes and this one for plugins.

If you need support for one of your add-ons, you'll have to contact its author.

If the problem does not disappear when all add-ons are disabled, please tell me, so we can work from there. Please have no fear of following my instructions to the line, as all can be easily undone.