Firefox installeren op uw iPad, iPhone of iPod

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Het is eenvoudig om Firefox op uw iPhone, iPad of iPod te installeren. U doet dat op deze manier.

Firefox is alleen beschikbaar op apparaten met iOS 13.0 en hoger.
  1. Open de App Store op uw apparaat en ga naar de pagina Firefox voor iOS.
  2. Tik op Downloaden.
  3. Tik op Installeren.
  4. Voer uw Apple ID-wachtwoord in en tik vervolgens op OK.
  5. Wanneer Firefox klaar is met downloaden, verschijnt de Openen knop op de App Store-pagina. Het Firefox-pictogram verschijnt ook op uw startscherm.