Add-ons in Firefox voor iOS

Add-ons voor de desktop- en Android-versie van Firefox zijn niet beschikbaar voor Firefox voor iOS.

Apple heeft een bedrijfseigen systeem voor iOS-extensies dat niet compatibel is met Firefox-add-ons en -extensies voor Android, Mac, Windows en Linux. Ook zullen iOS-extensies die voor andere iOS-apps zijn geschreven niet in Firefox voor iOS werken (extensies die voor Safari zijn geschreven, zullen bijvoorbeeld niet automatisch in Firefox voor iOS werken).