Is Firefox beschikbaar voor iPhone of iPad in mijn taal?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox voor iOS is beschikbaar voor iPad-, iPhone- en iPod touch-apparaten die compatibel zijn met iOS 10.3 en hoger. Controleer voor de beste Firefox-ervaring of de nieuwste versie van iOS voor uw apparaat beschikbaar is.

Geregistreerde Apple App Store-gebruikers kunnen Firefox voor iOS downloaden in de volgende talen:

Firefox gebruikt altijd de standaardtaal van uw apparaat. Zie De standaardtaal wijzigen in Firefox voor iOS voor meer informatie.
  • Bengaals (India)
  • Bretons
  • Bulgaars
  • Chinees (Traditioneel)
  • Chinees (Vereenvoudigd)
  • Duits
  • Engels (VS)
  • Esperanto
  • Frans
  • Fries
  • Galicisch
  • Iers
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • IJslands
  • Japans
  • Khmer
  • Koreaans
  • Lets
  • Litouws
  • Nederlands
  • Nedersorbisch
  • Noors (Bokmål)
  • Noors (Nynorsk)
  • Oekraïens
  • Oezbeeks
  • Oppersorbisch
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Portugees (Portugal)
  • Roemeens
  • Russisch
  • Schots Gaelic
  • Sloveens
  • Slowaaks
  • Spaans (Chili)
  • Spaans (Internationaal)
  • Spaans (Mexico)
  • Tagalog
  • Tsjechisch
  • Turks
  • Welsh
  • Zweeds
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes, Joni, vesper. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support