Hoe werk ik Mozilla VPN bij?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Werk Mozilla VPN regelmatig bij voor toegang tot de nieuwste functies. Dit artikel beschrijft de stappen om dit te doen.

Mozilla VPN bijwerken via de bijwerkbalk

Als een nieuwe versie beschikbaar is om te downloaden, verschijnt er een balk als u de toepassing start.
Klik (of tik) op Nu bijwerken om deze te downloaden.

VPN_update_banner

Mozilla VPN bijwerken vanaf de website

Als er geen bijwerkbalk verschijnt, bezoek dan de Mozilla VPN-website en download rechtstreeks het installatieprogramma.

Noot: u dient mogelijk aan te melden via Bent u al abonnee? rechtsbovenin de pagina om de app te kunnen downloaden.

Mozilla VPN bijwerken vanuit de app

1. Klik (of tik) op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Klik (of tik) op de knop Over ons.
  3. Klik (of tik) op Controleren op updates (deze optie is beschikbaar in versie 2.7 en hoger).
VPNAboutUs