Hoe verwijder ik een bladwijzer?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel beschrijft verschillende methoden voor het verwijderen van een bladwijzer uit uw Firefox-browser.

Als u Firefox Sync hebt ingesteld om uw bladwijzers te synchroniseren, zullen de bladwijzers die u van vanaf een bepaald apparaat verwijdert ook op al uw gesynchroniseerde apparaten worden verwijderd.

Een enkele bladwijzer verwijderen

1. Bezoek de pagina in uw bladwijzers waarvan u deze wilt verwijderen.
  2. Klik op het sterpictogram rechts naast uw zoekbalk.
  3. Klik in het venster Deze bladwijzer bewerken op Bladwijzer verwijderen.
    remove single
  1. Open de pagina met een bladwijzer die u wilt verwijderen.
  2. Klik op het sterpictogram in de adresbalk om het venster Deze bladwijzer bewerken te openen.
  3. Klik op Bladwijzer verwijderen.
remove bookmark 57

Meer dan één bladwijzer of map verwijderen

1. Klik op de knop 57 library icon en daarna op Bladwijzers. Scroll naar de onderkant en klik op Alle bladwijzers tonen. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in het linkerpaneel op de map die u wilt bekijken. De inhoud ervan zal in het rechterpaneel verschijnen.
  3. Selecteer in het rechterpaneel het item dat u wilt verwijderen. Houd de CTRL-toets ingedrukt om meer dan één item te selecteren.Houd de command-toets ingedrukt om meer dan één item te selecteren.
  4. Klik nadat de te verwijderen items zijn geselecteerd op de knop Ordenenhet pictogram d7a1d14cc7b5aa780656b5967aad6fbf-1252026590-54-1.png en selecteer vervolgens Verwijderen.
remove mult windows delete bookmark 57
remove bookmarks mac
delete bookmarks linux

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.