Hoe kies ik mijn VPN-server/-verbinding in iOS?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De Mozilla VPN biedt een versleutelde tunnel naar het web vanuit elke software of app op uw computer of mobiele apparaat. Door verbinding te maken met het internet via een andere server verbergt u uw echte locatie en zet u gegevensverzamelaars, die een profiel van u kunnen maken op basis van uw locatie, op een dwaalspoor. Als u zich bijvoorbeeld in Friesland bevindt en u een server in Sydney, Australië kiest, denken gegevensverzamelaars dat u verbinding maakt vanuit Sydney.

U kunt kiezen uit servers in meer dan 30 landen en tot maximaal vijf apparaten registreren.

Een VPN-server/-verbinding kiezen:

1. Open de Mozilla VPN-app.
  2. Tik op het vervolgkeuzemenu Locatie selecteren.
    connectionwinvpn
  3. Selecteer een server uit de beschikbare verbindingen.