Veelgestelde vragen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Hier vindt u een verzameling van koppelingen naar de meest nuttige pagina’s die uitleg over het gebruik van bepaalde basale functies geven, en die problemen die u mogelijk tegenkomt tijdens het gebruik van Firefox verhelpen.

Klik op de koppeling die het beste met de gezochte informatie overeenkomt voor meer info:

• De startpagina instellen bevat het volgende:
    • Uw startpagina instellen of wijzigen
    • De standaard startpagina herstellen
    • Hebt u problemen?
  • Problemen met Firefox oplossen via de Veilige modus bevat het volgende:
    • Firefox in veilige modus starten
    • Venster Veilige modus
    • Problemen verhelpen in veilige modus
    • Veilige modus afsluiten
    • Blijvende wijzigingen aan Firefox aanbrengen in het venster Veilige modus
  • Firefox hangt of reageert niet - Het probleem verhelpen bevat het volgende:
    • Firefox hangt op willekeurige tijdstippen
    • Firefox hangt bij het afspelen van Flash-video’s
    • Firefox hangt na langdurig gebruik
    • Firefox bijwerken
    • Firefox hangt tijdens het laden van het eerste venster
    • Sessieherstel versnellen
    • Firefox hangt bij het downloaden van bestanden of het opslaan van afbeeldingen
    • Firefox hangt bij het afsluiten