Zien welke versie van Firefox u gebruikt

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In veel gevallen is het belangrijk te weten welke versie van Firefox u gebruikt om u te helpen een probleem op te lossen, of alleen om te weten of Firefox up-to-date is. U kunt dit als volgt zien.

• Klik op de menuknop New Fx Menu , klik op Help Help-29 en selecteer Over Firefox.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Over Firefox. Het venster Over Firefox verschijnt. Het versienummer wordt onder de naam Firefox vermeld.

AboutFirefox-Fx5Mac AboutFirefox-Win7v2501
Noot: standaard zal het openen van het venster Over Firefox een updatecontrole starten. Als er een bijgewerkte versie van Firefox beschikbaar is, zal deze automatisch worden gedownload. Voor meer informatie, zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.