Bladwijzers exporteren naar Opera

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in Opera.

Bladwijzers exporteren uit Firefox

 1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

  Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

 2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML…HTML exporteren….
  Exporting HTML Bookmarks - Win fx7

  Exporting HTML Bookmarks - Win


  bookmarkstohtml-en-mac-2.png
 3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
 4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
 5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Opera.


Bladwijzers importeren in Opera

 1. Start Opera.
 2. Klik op de knop Menu, selecteerKlik op het menu Bladwijzers en selecteer daarna Bladwijzers beheren…. Het tabblad Bladwijzers wordt geopend.
 3. Klik in het tabblad Bladwijzers op Bestand en selecteer Firefox-bladwijzers importeren….

  Export Bookmarks Opera - Win  Export Bookmarks Opera - Mac

 4. Zoek en selecteer het bestand bookmarks.html dat u eerder hebt aangemaakt en klik daarna op de knop Openen. Er zal een venster opkomen dat meldt dat uw bladwijzers zijn geïmporteerd.
 5. Klik op de knop OK.

 

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.