De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Als u liever niet de ingebouwde PDF-viewer van Firefox gebruikt, zijn er viewers van derden beschikbaar. Doe het volgende om van de ingebouwde PDF-viewer naar een andere viewer om te schakelen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer Opties.Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Opties.Klik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren….Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren.

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties.Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Zoek in de lijst naar Portable Document Format (PDF) en klik hierop om dit te selecteren.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie voor de bovenstaande vermelding en selecteer de PDF-viewer die u wenst te gebruiken.
    ApplicationsPDF Fx47Applications-PDFwin7
    Noot: als u PDF-bestanden in Firefox via een plug-in wilt bekijken in plaats van een externe PDF-lezertoepassing, selecteert u Naam van PDF-lezer gebruiken (in Firefox). Voor meer informatie, zie PDF-bestanden bekijken in Firefox.
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluiten.Klik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluiten.Sluit het venster Voorkeuren. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht worden automatisch opgeslagen.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.