Een bureaubladsnelkoppeling naar een website maken

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

U kunt Firefox gebruiken om een snelkoppeling op het bureaublad van uw computer te maken naar een webpagina die u hebt bezocht:

1. Verklein het Firefox-venster zodanig dat u zowel het bureaublad van uw computer als het Firefox-venster op hetzelfde scherm kunt zien.
  2. Klik op het pictogram links van de adresbalk (daar waar de URL zichtbaar is).
  3. Beweeg, terwijl u de muisknop ingedrukt houdt, de muisaanwijzer naar het bureaublad en laat de muisknop vervolgens los. De snelkoppeling wordt gemaakt.

Website Shortcut
    Shortcut 29 - Win Shortcut 29 - Mac Shortcut 29 - Lin

U kunt ook items vanuit het menu Bladwijzers en de zijbalk Bibliotheek naar het bureaublad slepen om snelkoppelingen te maken.

Als u de snelkoppeling die u hebt gemaakt opent, zal uw standaardbrowser worden geopend en deze de pagina waarvoor u de snelkoppeling hebt aangemaakt weergeven. Als u Firefox als uw standaardbrowser wilt instellen, zie dan Firefox uw standaardbrowser maken.

Mogelijk zijn er Firefox-extensies van derden beschikbaar die u kunnen helpen. Voor meer informatie over het zoeken naar en het installeren van extensies, zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.