Bladwijzermappen gebruiken om uw bladwijzers te ordenen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel beschrijft hoe u uw bladwijzers kunt ordenen met bladwijzermappen.

Nieuwe mappen maken

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt op de map waarin de nieuwe map zal worden gemaakt en selecteer vervolgens Nieuwe map….
    Bookmark Folder Win1
  3. Typ in het venster Nieuwe map een naam en (optioneel) een beschrijving voor de map die u wilt aanmaken.

Bladwijzers in mappen plaatsen

1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik op de map die de bladwijzer bevat die u wilt verplaatsen.
  3. Sleep de bladwijzer naar de gewenste map. Laat de knop los om de bladwijzer in de map te plaatsen.

Mappen sorteren

Voor instructies over het sorteren van uw bladwijzermappen, zie Uw bladwijzers sorteren om snel de gewenste te vinden.