Over de Nieuw-tabbladpagina

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u een nieuw nieuw tabblad opent, maakt Firefox het vinden van interessante inhoud makkelijker door uw meest recente en regelmatig bezochte websites weer te geven, evenals populaire websites en artikelen. De Nieuw-tabbladpagina is tevens de standaard startpagina van Firefox, tenzij u een andere startpagina hebt ingesteld.

new tab page 57

Als u Firefox voor het eerst gebruikt, zult u koppelingen naar hoogst geplaatste websites en populaire zoekmachines zien. Deze worden uiteindelijk vervangen door koppelingen naar regelmatig en onlangs bezochte websites in uw navigatiegeschiedenis.

Op de Nieuw-tabbladpagina geeft Firefox koppelingen naar websites weer als miniaturen (verkleinde afbeeldingen) of logo’s, tegels genaamd.

tiles 39

Als u Firefox voor het eerst gebruikt, zult u koppelingen naar Mozilla-websites zien. Deze websites worden uiteindelijk vervangen door websites in uw meest regelmatig en onlangs bezochte websites in uw navigatiegeschiedenis.

U kunt deze pagina naar wens aanpassen. Bezoek de volgende artikelen om te zien hoe:

// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support