De Nieuw-tabbladpagina in Firefox

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

De aanpasbare Nieuw-tabbladpagina van Firefox kan snelkoppelingen (websites die u hebt opgeslagen of het meest bezoekt), populaire artikelen op Pocket en uw recente activiteit (waaronder onlangs bezochte websites of bladwijzers) tonen. De Nieuw-tabbladpagina is de standaard startpagina van Firefox, tenzij u een andere startpagina hebt ingesteld.

Als u Firefox voor het eerst gebruikt, ziet u koppelingen naar hooggewaardeerde websites en populaire zoekmachines. Deze worden uiteindelijk vervangen door Snelkoppelingen, wat koppelingen zijn naar vaak en onlangs bezochte websites uit uw navigatiegeschiedenis.

Fx115NewTab

Snelkoppelingen

De sectie Snelkoppelingen toont websites die u hebt opgeslagen of bezocht in Firefox. U kunt ook gesponsorde snelkoppelingen zien, als dit in uw instellingen is ingeschakeld. Deze websites verschijnen ook als u in de adresbalk klikt om een zoekopdracht te starten.

Aanbevolen door Pocket

De sectie Aanbevolen door Pocket toont inhoud die door Pocket, deel van de Mozilla-familie, is samengesteld. U kunt artikelen bekijken op opslaan, ze verwijderen of in een nieuw venster openen. U kunt ook meer verhalen verkennen door op de populaire onderwerpen te klikken.

Verhalen die zijn Aanbevolen door Pocket op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox is een functie die momenteel beschikbaar is in de V.S., Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje. We zijn bezig dit ook in andere landen te realiseren.

Recente activiteit

De sectie Recente activiteit kan uw onlangs bezochte pagina’s, bladwijzers, meest recente downloads en pagina’s die u naar Pocket hebt opgeslagen bevatten. Firefox toont, in elke tegel, een downloadpictogram GreenDownloadIcon , een bladwijzerster BlueBookmarkIcon, een onlangs-bezocht-klokpictogram ClockIcon of een Pocket-pictogram RedPocketIcon.

Fx113NewTabRecentActivity