Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Homályos betü firefoxban

  • 1 réponse
  • 1 a ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par guigs

more options

Üdvözlöm!

Frissitettem a firefox böngészőt 30.0-ra, és minden betü homályos lett, ha az egeret odaviszem, kijavítja magát, majd pár perc múlva újra homályos, hogy tudnám ezt megoldani, hogy ne legyen homályos?

Köszönettel: Anita

Üdvözlöm! Frissitettem a firefox böngészőt 30.0-ra, és minden betü homályos lett, ha az egeret odaviszem, kijavítja magát, majd pár perc múlva újra homályos, hogy tudnám ezt megoldani, hogy ne legyen homályos? Köszönettel: Anita

Toutes les réponses (1)

more options

Ez furcsa, ez történik velem, ha mozgok egy böngésző ablakot, hogy egy másik helyen a képernyőn. Szintén ez történik, ha van két képernyők és mozgok az ablakot az egyik monitorról a másikra.

Azt hiszem, ez a képernyő resoltion vesz hosszú időt visszaállítani. Meg lehet változtatni a zoom: Állítsa vissza a lap zoom oldalakon, hogy problémákat okozhat.

    Nézet> Nagyítás> Visszaállítás (Ctrl +0 (nulla); Command +0 Mac)

Ez a kiegészítő a szép is https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../nosquint/

Lehet, hogy frissítse a grafikus vezérlő is! http://mzl.la/NjT73w