Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

A firefox hivatalos weboldalt állítottam be kezdőlapnak, és mindig üzeni, h nem a legfrisebb firefoxot használom, pedig igen, hogy tűnik el az üzenet

  • 1 réponse
  • 1 a ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par guigs

more options

A " http://www.google.hu/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official " mindig azt üzeni, hogy " Nem legújabb Firefox verziót használja. Frissítsen ma , hogy az internet legjavát kapja! "

pedig a " Frissítsen ma " linkre kattintva megjelenő oldal és a firefox súgó szerint is a pc-n levő firefox verzió naprakész.

Kérdésem: Mit tegyek, h a hivatalos firefox kezdőoldal csak akkor üzenjen, hogy frissítsek, ha az tényleg szükséges lenne?

A " http://www.google.hu/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official " mindig azt üzeni, hogy " Nem legújabb Firefox verziót használja. Frissítsen ma , hogy az internet legjavát kapja! " pedig a " Frissítsen ma " linkre kattintva megjelenő oldal és a firefox súgó szerint is a pc-n levő firefox verzió naprakész. Kérdésem: Mit tegyek, h a hivatalos firefox kezdőoldal csak akkor üzenjen, hogy frissítsek, ha az tényleg szükséges lenne?

Toutes les réponses (1)

more options

Ez egy jó kérdés, és nem vagyok biztos abban, hogy miért azt írja, hogy naprakész és felajánlja, hogy frissíti. Van egy frissítést ezen a héten a kivitel 32, hogy elment, és kellet érhető el magyar nyelven.


A telepítés csonk a tiszta telepítés a verzió 32 magyar és 32 bites windows van https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o.../hu/

Értesítések frissítés a Firefox honlapján eltörhet. Ha frissítse az oldalt ez is történik? És ha ez is történik ez a módszer, hogy frissítse kérjük ne tegye vissza. http://mzl.la/LFolSf