Profiilit - kirjanmerkkien, salasanojen ja muiden käyttäjätietojen säilö | Ohje

Profiilit - kirjanmerkkien, salasanojen ja muiden käyttäjätietojen säilö

Tiesitkö, että kaikki asetuksesi Firefoxissa, kuten aloitussivusi, käyttämäsi työkalupalkit, tallennetut salasanat ja kirjanmerkit tallennetaan erityiseen profiilikansioon? Profiilikansiosi pidetään muusta Firefoxista erillään, jotta jos joskus jokin menee pieleen Firefoxin kanssa, tietosi ovat edelleen tallella. Voit myös poistaa Firefoxin asennuksen menettämättä asetuksiasi eikä sinun tarvitse myöskään asentaa Firefoxia uudelleen tietojen poistamiseksi tai ongelman korjaamiseksi.

Nämä tiedot on koottu tänne viittaustarkoituksessa. Sinun ei tarvitse seurata näitä ohjeita ellei toisessa artikkelissa niin opastettu.

Mistä löydän profiilini?

Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox -painiketta ja mene Ohje-valikkoonNapsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoaNapsauta Firefox-ikkunan ylälaidassa Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu , napsauta sitten ohjekuvaketta Help-29 ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -välilehti avautuu.

• Napsauta Ohjelman perustiedot -osiossa Avaa kansioAvaa FinderissaAvaa kansio. Profiilitiedostosikansiosi sisältävä ikkuna avautuu.
  • Huomaa: Ellet pysty avaamaan tai käyttämään Firefoxia, seuraa näitä ohjeita.

Profiilin löytäminen Firefoxia avaamatta

1. Napsauta aloitusnäytöllä Työpöytä-ruutua. Työpöytänäkymä avautuu.
    2. Pidä hiirtä oikeassa alakulmassa työpöytänäkymässä avataksesi oikopolkuvalikon.
    3. Valitse Hae-oikopolku. Hae-sivupalkki avautuu.
    4. Kirjoita hakupalkkiin %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ painamatta Enter. Näkymään avautuu luettelo Firefoxin profiileista.
    5. Napsauta profiilia, jonka nimessä lukee “default”, avataksesi sen uuteen ikkunaan.

1. Napsauta Windowsin Käynnistä-painiketta ja kirjoita %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ Käynnistä-valikon alalaidan hakulaatikkoon painamatta Enteriä. Profiililista tulee näkyviin Käynnistä-valikon ylälaitaan.
    2. Napsauta profiilia, jonka nimessä lukee “default”, avataksesi sen uuteen ikkunaan.

1. Napsauta Windowsin Käynnistä-painiketta ja valitse Suorita….

2. Kirjoita %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ ja napsauta OK.

3. Profiilikansiot sisältävä ikkuna avautuu.
    4. Kaksoisnapsauta kansiota, jonka nimessä lukee “default”, avataksesi sen.
    1. Avaa Mac-käyttäjätilisi Kirjasto-kansio:
      • (OS X 10.6 tai aiempi) Napsauta Finder-kuvaketta Dockissa. Kotikansiosi, joka on yleensä Mac-käyttäjätilisi nimellä, avautuu. Napsauta tämän ikkunan oikeassa laidassa Kirjasto-kansiota.
      • (OS X 10.7 tai uudempi) Napsauta Finder-kuvaketta Dockissa. Napsauta valikkopalkin Siirry-valikkoa, pidä pohjassa option- tai alt-näppäintä ja valitse Kirjasto. Kirjasto-kansion sisältävä ikkuna avautuu.
    2. Avaa "Application Support" -kansio, avaa sitten "Firefox"-kansio ja lopuksi "Profiles"-kansio.
    3. Avaa kansio, jonka nimessä lukee “default”, avataksesi sen.
    1. (Ubuntu) Siirry työpöydälle ja napsauta ikkunan ylälaidassa Siirry-valikkoa ja valitse Koti. Tiedostoselainikkuna avautuu.
    2. Napsauta Näytä-valikkoa ja valitse Näytä piilotiedostot ellei se ole jo valittuna.
    3. Kaksoisnapsauta .mozilla-kansiota.
    4. Kaksoisnapsauta firefox-kansiota. Tämä kansio sisältää profiilikansiosi.

Mitä tietoja profiiliini tallennetaan?

Huomaa: Vain tietojen palauttamisen ja varmuuskopioinnin kannalta hyödylliset tiedot on listattu.

Profiilien kanssa työskentely

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/NYhKHH