Poista evästeet poistaaksesi verkkosivujen tietokoneellesi tallentamia tietoja

Evästeet ovat sivustojen tietokoneellesi luomia tiedostoja, joihin tallennetaan esimerkiksi tietoja sivujen katseluasetuksista ja kirjautumistiedoista. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa evästeitä Firefoxista.

Evästeiden poistaminen yhdeltä sivustolta

Poistaaksesi vain yhden sivuston luomat evästeet:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Tietosuoja-paneeli.

3. Muuta valinta Firefox säilyttää: alasvetovalikosta arvoon Valitut historiatiedot.
    Custom History Fx 5 - Win - Finnish Custom History - Mac Custom History - Linux Custom History Fx21 WinXP Custom History Fx21 Win7 Custom History Fx21 Mac Custom History Fx21 Linux
  4. Napsauta Näytä evästeet.... Evästeikkuna avautuu. Deleting Cookies Fx 5 - Win1 ab963d736461b221f497eb33a7f09b1a-1252719697-583-1.jpg
  5. Kirjoita Etsi: -kenttään sen verkkosivun nimi, jonka evästeitä haluat poistaa. Hakuasi vastaavat evästeet näytetään.
  6. Valitse poistettavat evästeet listalta ja valitse Poista eväste.

• Valitse ensimmäinen eväste ja paina näppäimistöltä Vaihto+End valitaksesi kaikki listan evästeet.
  7. Napsauta Sulje sulkeaksesi evästeikkunanSulje evästeikkuna.

Kaikkien evästeiden poistaminen

Poistaaksesi kaikki evästeet tietokoneeltasi:

1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox-painiketta ja siirry Sivuhistoria-valikkoon (napsauta Työkalut-valikkoa Windows XP:ssä) ja valitse Poista historiatietoja....Napsauta valikkopalkin Työkalut-valikkoa ja valitse Poista historiatietoja....Napsauta ikkunan ylälaidan Työkalut-valikkoa ja valitse Poista historiatietoja....
  2. Aseta Poistettava aika -kohdan valinnaksi Kaikki.
  3. Napsauta nuolta Yksityiskohdat-valinnan vieressä avataksesi listan poistettavista kohteista.
  4. Valitse Evästeet ja varmista, ettei muita kohtia ole valittuna.

5. Napsauta Poista tiedot poistaaksesi evästeet ja sulje sitten Poista historiatietoja -ikkuna.
  1. Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox-painiketta, siirry Sivuhistoria-valikkoon ja valitse Poista historiatietoja....Napsauta valikkopalkin Sivuhistoria-valikkoa ja valitse Poista historiatietoja....Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Sivuhistoria-valikkoa ja valitse Poista historiatietoja....
  2. Aseta Poistettava aika -kohdan valinnaksi Kaikki.
  3. Napsauta nuolta Yksityiskohdat-valinnan vieressä avataksesi listan poistettavista kohteista.
  4. Valitse Evästeet ja varmista, ettei muita kohtia ole valittuna.

5. Napsauta Poista tiedot poistaaksesi evästeet ja sulje sitten Poista historiatietoja -ikkuna.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/Mbeo3e