Firefoxin välimuistin tyhjentäminen

Firefoxin välimuisti säilöö väliaikaisesti kuvia, komentosarjoja ja muita osia verkkosivuista selatessasi niitä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tyhjentää välimuistin.

Välimuistin tyhjentäminen

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli.
  3. Avaa Verkko-välilehti.
  4. Napsauta Välimuistissa oleva verkkosisältö -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
    Clear Cache Win1 Clear Cache Mac1 Clear Cache Lin1
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.
  1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Lisäasetukset-paneeli.
  3. Avaa Verkko-välilehti.
  4. Napsauta Välimuistissa oleva verkkosisältö -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
    Clear Cache Win1 fx11 Clear Cache Mac1 fx11 Clear Cache Lin1 fx11
  5. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.

Välimuistin tyhjentäminen automaattisesti

Voit asettaa Firefoxin tyhjentämään välimuistin automaattisesti aina, kun Firefox suljetaan:

1. Valitse Firefoxin ikkunasta Firefox-painike ja valitse AsetuksetValitse Firefoxin ikkunasta Työkalut-valikko ja valitse AsetuksetValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja valitse Asetukset...Valitse Firefoxin ikkunasta Muokkaa-valikko ja valitse Asetukset

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse sitten Asetukset

2. Valitse Tietosuoja-paneeli.
  3. Aseta Historiatiedot-osion Firefox säilyttää: -valinta asetukseen Valitut historiatiedot.
  4. Valitse Poista historiatiedot kun Firefox suljetaan -valintaruutu.
    Clear Cache Win2 Clear Cache Mac2 Clear Cache Lin2
  5. Napsauta Poista historiatiedot kun Firefox suljetaan -valinnan vieressä olevaa Asetukset...-painiketta. Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkuna aukeaa.
  6. Valitse Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkunassa Väliaikaistiedostot-valintaruutu.
    Clear Cache Win3 Clear Cache Mac3 Clear Cache Lin3
  7. Sulje Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkuna napsauttamalla OK.
  8. Sulje Asetukset-ikkuna napsauttamalla OKSulje-painiketta.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MyNb9w