Firefoxin välimuistin tyhjentäminen

Firefoxin välimuisti säilöö väliaikaisesti kuvia, komentosarjoja ja muita osia selaamistasi verkkosivuista selaamisesi nopeuttamiseksi. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tyhjentää välimuistin.

Välimuistin tyhjentäminen

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Lisäasetukset-paneeli.
  3. Avaa Verkko-välilehti.
  4. Napsauta Välimuistissa oleva verkkosisältö -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
    clear cache incontent
  5. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.
  1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus -paneeli.
  3. Napsauta Välimuistissa oleva verkkosisältö -osiossa Tyhjennä heti -painiketta.
    Fx56CachedWebContent-clear
  4. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Välimuistin tyhjentäminen automaattisesti

Voit asettaa Firefoxin tyhjentämään välimuistin automaattisesti aina, kun Firefox suljetaan:

1. Napsauta Valikko-painiketta New Fx Menu Fx57Menu ja valitse Asetukset.Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja-paneeliTietosuoja ja turvallisuus -paneeli.
  3. Aseta Historiatiedot-osion Firefox säilyttää: -valinta asetukseen Valitut historiatiedot.
  4. Valitse Poista historiatiedot kun Firefox suljetaan -valintaruutu.
    clearhistorywhenFXclosesfx42 Fx56History-custom-clear
  5. Napsauta Poista historiatiedot kun Firefox suljetaan -valinnan vieressä olevaa Asetukset...-painiketta. Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkuna aukeaa.
  6. Valitse Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkunassa Väliaikaistiedostot-valintaruutu.
    SettingsForClearingHistoryFX42bd
  7. Sulje Historiatietojen poistamisen asetukset -ikkuna napsauttamalla OK.
  8. Sulje about:preferences -sivu. Kaikki tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti.

Vihje: Saatavilla on useita lisäosia, joilla voit tyhjentää välimuistin napsauttamalla työkalupalkkiin lisättävää painiketta. Voit etsiä näitä lisäosia Mozillan lisäosien verkkosivulta.

Mozilla-yhteisö ei ota vastuuta, ei ylläpidä, eikä tue kolmansien osapuolten lisäosia. Jos tarvitset tukea tai apua jonkin lisäosan kanssa, ota yhteys suoraan lisäosan kehittäjään.
// Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:Atte, Jarmo. Sinäkin voit a href="/fi/get-involved">auttaa.