Firefoxin versionumeron löytäminen

Joskus on tärkeää tietää, mitä Firefoxin versiota käytä. Löydät tämän tiedon seuraavilla tavoilla:

Tietoja Mozilla Firefoxista -ikkunasta

Avaa ikkuna seuraavasti:

• Napsauta Firefoxin ikkunan ylälaidassa olevaa Firefox painiketta, siirry Ohje-valikkoon ja valitse Tietoja Firefoxista.Valitse valikkorivillä Firefox-valikko ja sitten Tietoja Firefoxista.Napsauta Firefox-ikkunan valikkorivillä Ohje-valikkoa ja edelleen Tietoja Firefoxista.

Tietoja Mozilla Firefoxista-ikkuna avautuu. Versionumero löytyy Firefox-tekstin alapuolelta.

AboutFirefox-Fx5Mac

AboutFirefox-Win7v2501

Huomaa: Tietoja Mozilla Firefoxista -ikkunan avaaminen käynnistää oletusarvoisesti päivitysten etsinnän, joka tarkastaa, onko Firefoxista uudempaa versiota saatavilla. Lisätietoa saat artikkelista Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon.

Tietoja ongelmatilanteisiin -sivulta

Voit löytää Firefoxisi versionumeron käynnistämättä päivitystarkastusta Tietoja ongelmatilanteisiin -sivulta. Pääset sivulle seuraavasti:

• Napsauta Firefox-ikkunan yläosassa Firefox-painiketta, siirry Ohje-alavalikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin. Napsauta valikkopalkissa Ohje-valikkoa ja valitse sitten Tietoja ongelmatilanteisiin.Napsauta Firefoxin valikkopalkin Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.

Uuteen välilehteen aukeaa Tietoja ongelmatilanteisiin -sivu, jonka osoite on about:support. Käyttämäsi Firefoxin versionumero on kerrottu Ohjelman perustiedot -osiossa.

Fx25Win7AppBasicsVersion

Lisätietoa tästä sivusta saat artikkelista Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivu auttaa korjaamaan Firefoxin ongelmia.

Jaa tämä artikkeli: http://mzl.la/MegcGH