Firefoxin versionumeron löytäminen

Firefoxin versionumero auttaa ongelmanratkaisussa ja joskus saatat haluta muuten vain tietää, onko Firefoxisi ajan tasalla. Tässä artikkelissa kerrotaan kaksi tapaa Firefoxin versionumeron löytämiseksi.

• Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu Fx57Menu , napsauta Ohje Help-29 Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopalkissa Firefox-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista. Tietoja Mozilla Firefoxista-ikkuna avautuu. Versionumero löytyy Firefox-tekstin alapuolelta.
    Fx59.0.2AboutFirefox-macOS about firefox58.0.2 About Firefox Quantum - Linux
Huomaa: Tietoja Firefoxista -ikkunan avaaminen käynnistää oletusarvoisesti päivitysten etsinnän. Jos Firefoxista on saatavilla uudempi versio, päivityksen lataaminen alkaa automaattisesti. Linux käyttöjärjestelmällä Firefox aloittaa automaattisen latauksen tällä tavoin vain, jos käytössä on Mozillan sivuilta ladattu paketti. Muutoin päivitykest ladataan paketinhallinnan kautta. Lisätietoa saat artikkelista Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon.
// Nämä mahtavat henkilöt auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:Atte, Jarmo, mikkoaf. Sinäkin voit auttaa.