Firefoxin versionumeron löytäminen

Firefoxin versionumero auttaa ongelmanratkaisussa ja joskus saatat haluta muuten vain tietää, onko Firefoxisi ajan tasalla. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka löydät Firefoxin versionumeron.

• Napsauta Firefoxin ikkunan yläosassa Firefoxpainiketta. Valitse Ohje-valikko ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta Firefoxin valikkopalkista Ohje-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja valitse Ohje-kuvake Help-29 . Valitse esiin liukuvasta valikosta Tietoja Firefoxista.Napsauta valikkopalkissa Firefox-valikkoa ja valitse Tietoja Firefoxista.Tietoja Mozilla Firefoxista-ikkuna avautuu. Versionumero löytyy Firefox-tekstin alapuolelta.
    AboutFirefox-Fx5Mac AboutFirefox-Win7v2501
Huomaa: Tietoja Firefoxista -ikkunan avaaminen käynnistää oletusarvoisesti päivitysten etsinnän, joka tarkastaa, onko Firefoxista uudempaa versiota saatavilla. Lisätietoa saat artikkelista Päivitä Firefox sen uusimpaan versioon.

Share this article: http://mzl.la/182bDYq