Showing questions tagged: Kuva kõik küsimused

I keep getting "Unable to connect" error despite BEING connected

Started today, I click on links, bookmarks or type in a URL and I get the Unable to connect page. Sometimes if I refresh a number of times it loads, sometimes not. Other … (read more)

Started today, I click on links, bookmarks or type in a URL and I get the Unable to connect page. Sometimes if I refresh a number of times it loads, sometimes not. Other websites will connect, opening the same address in Chrome works with no issues. My internet is connected and working fine this is something going on with Firefox. Not sure what or how as I haven't changed settings at all either.

Asked by gwencreighton 1 tund tagasi

Firefox Crashing On Startup Without Crash Report

Two days ago Firefox randomly started crashing on start up. I click on the icon and the window pops up for a moment and then closes immediately. I get no crash reports. I… (read more)

Two days ago Firefox randomly started crashing on start up. I click on the icon and the window pops up for a moment and then closes immediately. I get no crash reports. I have tried reinstalling Firefox and deleting the cached data. I have tried running Firefox in Troubleshoot Mode and as an administrator. I have tried restarting my computer and updating my computer. I did not have any addons installed on Firefox and I was using the default theme. Nothing is working.

Any help you may have is greatly appreciated.

Asked by David 6 tundi tagasi

Last reply by David 2 tundi tagasi

Save Page spuriously 'fails' in v80..v90, not in v59. (Example data included)

As already reported by numerous people, the newer versions of FF sometimes don't save some web pages properly to local disk for later offline use. FF v59.0.1 did not have… (read more)

As already reported by numerous people, the newer versions of FF sometimes don't save some web pages properly to local disk for later offline use.

FF v59.0.1 did not have this problem, which started when I upgraded from v59.0.1 to v80. v90.0.2 still has this problem.

The problem occurs with many web pages, but not all. e.g. I don't have this problem saving pages from support.mozilla.org, but I do with many News sites, and others such as the example below:

Example (this was all done within 3 minutes, and is repeatable): Web page: A page in the store at DAZ3D File > Save as...

 Case #1: FF v59.0.1
   No failure is signalled, the page saves OK, and can later be loaded from local disk as expected when offline.
 Case #2: FF v90.0.2
   The download icon in the toolbar has a yellow triangle, and when clicked it displays a status panel saying that the download "Failed", and offering to "Retry download".
     Case #2a: If I do NOT click the "Retry download" icon, and just terminate FF, disconnect from the internet, then restart FF and load the page offline, all is OK as per Case #1 above.
     Case #2b: If I DO click the "Retry download" icon, then FF retries, says "Completed", and clears the yellow triangle from the icon.  BUT the saved page does not display correctly when offline, because in the saved .htm all the references to image files, .css files, .js files, etc. are to the original web URLs, not to the local <Page>_files/*.* files (which do exist).

An example of the corresponding lines in the 3 saved .htm files: Case #1: <link rel="stylesheet" href="dForce%20Summer%20Chic%20Suit%20for%20Genesis%208%20Female(s)%20%20%20Daz%203D_files/design-b24fd175375034500aabab482fb3a1a3.css" about="0"> Case #2a: <link rel="stylesheet" ref="dForce%20Summer%20Chic%20Suit%20for%20Genesis%208%20Female(s)%20Daz%203D_files/design-b24fd175375034500aabab482fb3a1a3.css" about="0"> Case #2b: <link rel="stylesheet" href="/groups/design-b24fd175375034500aabab482fb3a1a3.css" about="0">

In Case #2b, the string "_files/" occurs nowhere in the .htm file.

Another example of differences between the saved .htm files - these are the last lines before the </body> token: Case #2a: <script async="" src="dForce%20Summer%20Chic%20Suit%20for%20Genesis%208%20Female(s)%20Daz%203D_files/persist.js"></script><script async="" src="dForce%20Summer%20Chic%20Suit%20for%20Genesis%208%20Female(s)%20Daz%203D_files/check.js"></script> Case #2b: <script defer src="https://static.cloudflareinsights.com/beacon.min.js" data-cf-beacon='{"rayId":"67a32d66eefdfb88","token":"90626adc84c24536bed8adeb58ff8fdb","version":"2021.7.0","si":10}'></script>

The Case#2a .htm file does not refer to "beacon.min.js" at all. The Case #2B .htm files does not refer to "persist.js" or "check.js" at all. (Maybe the problem occurs only on CloudFlare-based sites?)

I hope Firefox can fix this soon. TIA.

Asked by pr_741852369 4 tundi tagasi

Last reply by pr_741852369 4 tundi tagasi

synchronization

Hi, When turned on firefox stops while synchronization. This happens always when previously i use my account on the second computer (and conversely). Firefox stops (I hav… (read more)

Hi, When turned on firefox stops while synchronization. This happens always when previously i use my account on the second computer (and conversely). Firefox stops (I have to use ctrl + alt + del), I close application, turn on a second time and then it works right. This situation repeats every time only during synchronization. What's going on?

Asked by idio 7 tundi tagasi

Power BI Visuals and Background not displaying properly in Firefox

Hi All, I am having issues with power bi visuals displaying properly in Firefox. It is working perfectly in Microsoft Edge. Some visuals are misaligned and portion of the… (read more)

Hi All,

I am having issues with power bi visuals displaying properly in Firefox. It is working perfectly in Microsoft Edge. Some visuals are misaligned and portion of the background turns grey. I have attached screenshots for reference. I have hide the data with red boxes.

Asked by murtaza.hasan 11 tundi tagasi

Last reply by murtaza.hasan 9 tundi tagasi

Some sites not functioning proberly after updates

This has been been going on for a long time, with each update another site no longer works properly with Firefox. So I switch to Chrome and carry on, there being little p… (read more)

This has been been going on for a long time, with each update another site no longer works properly with Firefox. So I switch to Chrome and carry on, there being little point in complaining. Of late it seems that so many sites no longer work that at the point of giving up on Firefox. I haven't kept a log of problem sites as I I'm usually trying to get something done and I don't have the time to dig into it.

Try this one https://www.buydisplay.com/ and see if it works for you. For me the menus open then close before I can click on them. Works fine in Chrome.

I'm on Win 10 64 bit Firefox90.0.2.

Only plugin is Ghostery. Disabling that doesn't help.

Asked by CScotty 22 tundi tagasi

Last reply by CScotty 10 tundi tagasi

F1 tilda console shortcut stop working

Hello guys, I use tilda console and firefox for many years but now with the keydown/keypress changes in firefox 65 i can't open anymore the dropdown tilda consle with F1 … (read more)

Hello guys, I use tilda console and firefox for many years but now with the keydown/keypress changes in firefox 65 i can't open anymore the dropdown tilda consle with F1 or other shortcut. Is there anything i can customize in firefox to get back this behaviour? I really need my tilda console opening/closing when i am using browser, and i don't want to use other browser ... unless there's no solution for this. Thanks, Noel

Asked by noeljmf 1 nädal tagasi

Last reply by noeljmf 6 päeva tagasi

Stops Working After New Tab

I've been using Firefox for years. Nothing has changed, but within the last month or two it has this habit of more or less not working until I close the whole browser and… (read more)

I've been using Firefox for years. Nothing has changed, but within the last month or two it has this habit of more or less not working until I close the whole browser and reopen.

It happens when I open up a new tab and try to search something. Sometimes (maybe only 10% of the time) it will just not do anything. Most of the time (the 90%) it works just fine. But that 10% failure will fill in the address bar with what I was trying to search, and it will show something like "https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=example+search+phrase", but nothing loads. I can even type "www.google.com" but then nothing happens. Clicking favorited links on the toolbar usually stops working at that moment also. I have to close everything and then reopen, and then it magically starts to work again.

I've even uninstalled and re-installed firefox. No luck.

It's become rather annoying and if I can't figure out the cause it may be time to switch over to chrome..

Win 10, Firefox v90.0.2

Asked by bkwatkins8 1 päev tagasi

Last reply by bkwatkins8 15 tundi tagasi

Font rendering broken for some fonts - 78.12.0esr/MacOS 110.11

Noticed a weird problem - some sites don't render their fonts, just empty space in place of text. Tried to debug it: 1. Safe mode and disabling hardware acceleration does… (read more)

Noticed a weird problem - some sites don't render their fonts, just empty space in place of text.

Tried to debug it: 1. Safe mode and disabling hardware acceleration doesn't fix it 2. Sandbox values don't change anything 3. Tried other Mac with the same Firefox version and macOS version - same issue 4. Experimented with CSS in dev tools - issue is related to the specific font (InterVariable in this case, also saw it with OpenSans before).

As you can see on screenshots - we have InterVariable font for this specific block. If I change CSS and remove this font, replacing it with some other one like Roboto - font starts rendering fine. Interestingly enough - font preview in the dev tools works completely fine - font renders, it just is not rendering in the page itself.

As it is a Variable font and me having older MacOS 10.11 - I was suspecting that it is a bug with Variable font support, but why does it render in dev tools and why doesn't it fall back to the other supported font, if this one is not rendered?

Disallowing pages 'to use their fonts' obviously fixes it - as it activates fallback to fixed fonts, but it is not a proper fix, as it obviously messes up designs for sites and their custom fonts.

This side renders completely fine in Chrome, so it must be a Firefox issue. Upgrading macOS is not an option, so I would be fine with a fixed ESR version that works correctly.

Attaching screenshots showing debug info.

Asked by nkth 4 päeva tagasi

Last reply by nkth 16 tundi tagasi

Can't show and render text while navigating

In some webstites, Firefox only have missing text and characters which is so painful and I can't read the information. I tried in many ways to sole the problem, but it st… (read more)

In some webstites, Firefox only have missing text and characters which is so painful and I can't read the information. I tried in many ways to sole the problem, but it still happen all the time. I'm on a Mac OSX El Capitan and the version of Firefox is 78.12.0.

Asked by pluma-roja92 1 päev tagasi

Printing email.

When I try to print out an email, I'm able to go through and select the way to print but then I get a Print Preview Error box that says "An error occured while printing" … (read more)

When I try to print out an email, I'm able to go through and select the way to print but then I get a Print Preview Error box that says "An error occured while printing" how do I fix this so I can print out emails?

Asked by whiteoaksapts 1 päev tagasi

al conectar a citibank on line y hacer click a la cuenta de inversion ce cierra la aplicacion

Despues de estar conectado con mi cuenta en Citibank y cuando hago click para ver la cuenta de inversion se cierra la cuenta en ves de mostrarme la cuenta de inversion. N… (read more)

Despues de estar conectado con mi cuenta en Citibank y cuando hago click para ver la cuenta de inversion se cierra la cuenta en ves de mostrarme la cuenta de inversion.

Nota: Este problema NO ocurre con Google Crome

karlha2@gmail.com

Asked by karlha2 1 päev tagasi

Firefox changes my System PDF viewer configuration when it interacts with a PDF, even when just saving the file

My problem is that Firefox keeps changing my System PDF viewer configuration when it interacts with a PDF file, even while saving to the hard drive. I am running Windows … (read more)

My problem is that Firefox keeps changing my System PDF viewer configuration when it interacts with a PDF file, even while saving to the hard drive.

I am running Windows 10, FF 90.0.2 (64 bits). I have Sumatra PDF viewer, Foxit Reader and Drawboard PDF viewer installed in my system. Sumatra is the default PDF viewer.

The order of installation was Sumatra -> Foxit -> Drawboard. Up to Foxit I didn't have any issues.

The problem is as follows: 1) If I download a PDF by pressing "Save" in the dialog box, the file is saved to the hard drive, and when I open it, the system PDF viewer has changed from Sumatra to Drawboard.

2) If in settings I chose "Use Windows Default Application", and I select Sumatra, when I click on a PDF, the "Open With" option shows "Applications\Sumatra.exe". However, when I click "OK", the pdf is opened with DrawBoard, and the system PDF viewer has changed again from Sumatra to Drawboard.

3) If in Settings I chose "Open with Firefox", then the file is opened inside FF and again, the system PDF viewer is changed to Drawboard.

Things I tried: + I have refreshed FF, and nothing changed. + I tried to uninstall Sumatra and reinstall it again and nothing changed.

I had the same problem before with Adobe reader. That is, I had installed Sumatra -> Foxit -> Adobe and the same thing happened. I ended up uninstalling Adobe. The I installed Drawboard and I am having the same issue know.

Thanks!

Asked by andresaltieri 1 päev tagasi

Firefox v90 Slow loading if wireless 5G Home network SSiD is changed.

I had to purchase a new wireless router. It is recommended to use a new SSiD name on the new router verses the old one to stop issues with IoT devices. If I use a new rec… (read more)

I had to purchase a new wireless router. It is recommended to use a new SSiD name on the new router verses the old one to stop issues with IoT devices. If I use a new recommended SSiD name, Firefox v90 takes well over 2 minutes to load. Google Chrome and Edge load instantly. If I do use the old SSiD Firefox loads normally again but I have problems with a bunch of my IoT devices on the network. I have tried setting the loading page to blank, clean installs, refreshing Firefox and playing with other settings in about:config. (Were does Firefox keep tabs of the network name so I can just clear it?) Is it in the registry? Windows 10 Pro 64 PC - New ASUS RT-AX86U router. Any help would be appreciated.

Asked by malenart 2 päeva tagasi

Last reply by malenart 1 päev tagasi

Reopen "opening links in the window on the current virtual desktop"

I just wanted to comment the existing Ticket https://support.mozilla.org/en-US/questions/1291420 Which for any reason has been archived. I have the same problem and it is… (read more)

I just wanted to comment the existing Ticket https://support.mozilla.org/en-US/questions/1291420

Which for any reason has been archived. I have the same problem and it is in the way every day:

Quote from the ticket refered: >I use multiple virtual desktops (let's call them A, B, C, and D) on Windows 10, and have a separate Firefox >window running in each.

>When I use the browser on, say, desktop D, then switch to desktop A and click a link from another application, >Firefox moves me back to desktop D and opens the link in a tab back there. If I had opened a blank tab in the >browser on desktop A first, the link would have opened in that window.

>How can I get Firefox to open links in the browser window that is on the current desktop, instead of in the most >recently used window? Chrome works this way, so I don't think it's a fundamental limit of Windows virtual >desktops.

Asked by StefanWoe 1 päev tagasi

Search function (ctrl+F) goes to wrong location when viewing pdf

If I'm viewing a pdf in firefox, and I search for a word using ctrl+F, the viewer should jump to the location of the word. But recently for me the viewer is showing the w… (read more)

If I'm viewing a pdf in firefox, and I search for a word using ctrl+F, the viewer should jump to the location of the word. But recently for me the viewer is showing the wrong spot in the document. This happens for all pdfs.

For example, if a pdf has the word "fox" on page 4, when I use ctrl+F to search for "fox", firefox will jump to page 3 of the document, not page 4. I have to scroll around searching for the word.

Any suggestions? Thanks!

Asked by lausanne1787 2 päeva tagasi

Printing is Stuck on "preparing Preview" when i try to print anything from Firefox

Whenever I try to print anything in Firefox, I get a box that pops up with a spinner and the message "Preparing Preview". This goes on forever, and never goes away. I've … (read more)

Whenever I try to print anything in Firefox, I get a box that pops up with a spinner and the message "Preparing Preview". This goes on forever, and never goes away. I've tried the suggestion found here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-printing-problems-firefox, and that did not help.

I can print if I go in to about:config and set "print.tab_modal.enabled" to "false". But, this doesn't allow me to preview what I am printing first.

I'm on version 90.0.2 (64-bit) of Firefox.

Any help is appreciated.

Asked by rusty.painter 2 päeva tagasi

white start up screen of Firefox

Firefox starts now with a total white screen for about 30sec before it starts loading my homepage ! and do not get why it is suddenly . It started after windows update … (read more)

Firefox starts now with a total white screen for about 30sec before it starts loading my homepage ! and do not get why it is suddenly . It started after windows update what i straight away had to to disable cause of taskbar bug

Asked by Firefoxuser 2 nädalat tagasi

Last reply by Firefoxuser 2 päeva tagasi