Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Bij verwijderen Gmail-mail uit INbox ook verwijderen uit Alle items"

  • 3 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • Última respuesta de Mark Heijl

more options

Als ik in Gmail in mijn INbox een e-mail verwijder, wordt deze ook verwijderd uit de map "Alle e-mail". Als ik ditzelfde doe in Thunderbird, blijft deze e-mail staan in "Alle e-mail" met als gevolg dat deze map helemaal volloopt.

Hoe kan ik in Thunderbird ervoor zorgen dat e-mails ook uit de map "Alle e-mail" worden verwijderd, als ik deze uit mijn Inbox verwijder?

Dank!

Als ik in Gmail in mijn INbox een e-mail verwijder, wordt deze ook verwijderd uit de map "Alle e-mail". Als ik ditzelfde doe in Thunderbird, blijft deze e-mail staan in "Alle e-mail" met als gevolg dat deze map helemaal volloopt. Hoe kan ik in Thunderbird ervoor zorgen dat e-mails ook uit de map "Alle e-mail" worden verwijderd, als ik deze uit mijn Inbox verwijder? Dank!

Todas las respuestas (3)

more options

Wellicht dat dit artikel wat verheldering levert over Thunderbird en Gmail.

Helpful?

more options

Dank Mark, dat schept wel iets verheldering. Ben nog aan het testen geweest, en blijkbaar is het gedrag anders als je SHIFT+Delete gebruikt i.p.v. Delete. Direct permanent verwijderen met SHIFT+Delete zorgt ervoor dat de e-mail wel uit de INbox wordt gehaald, maar vervolgens wel in "Alle e-mail" blijft staan. De optie permanent verwijderen heb je niet bij web-Gmail, dus eigenlijk moet deze ook niet in Thunderbird beschikbaar zijn. Of is er een manier om Thunderbird zo te configureren dat SHIFT+Delete het e-mail-item zowel uit de Inbox als uit "Alle e-mail" haalt?

Helpful?

more options

Kennelijk werkt het helaas zo; Gmail maakt gebruik van een wat afwijkend protocol, waardoor dit soort zaken kunnen ontstaan. Als ik dit artikel zo lees, komt het gebruik van Shift+Del bij Gmail neer op archiveren, wat het blijven bestaan in de map ‘Alle berichten’ verklaart (daar worden gearchiveerde berichten namelijk standaard geplaatst). In dit artikel wordt dit in wat ingewikkelder termen nog eens beschreven. Ik ben bang dat er geen echte oplossing voor is.

Helpful?

Haz una pregunta

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.