Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Tanúsítvány importálás

  • 5 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 25 visitas
  • Última respuesta de Balázs Meskó

more options

Tanúsítvány szeretnék importálni a firefox 61.0.1 quantum verziójába, de nem kézzel.

Ha about:config után a security.enterprise_roots.enabled értékét kézzel true-ra állítom.

Utána az a tanúsítvány amit importálni szeretnék látszódik a személyes tanúsítványtárban, de az oldal amit meg szeretnék nyitni SSL hibára fut.

Végső cél egy AD szerveren futtatható GPO lenne. Tud valaki ebben segíteni?

Tanúsítvány szeretnék importálni a firefox 61.0.1 quantum verziójába, de nem kézzel. Ha about:config után a security.enterprise_roots.enabled értékét kézzel true-ra állítom. Utána az a tanúsítvány amit importálni szeretnék látszódik a személyes tanúsítványtárban, de az oldal amit meg szeretnék nyitni SSL hibára fut. Végső cél egy AD szerveren futtatható GPO lenne. Tud valaki ebben segíteni?

Todas las respuestas (5)

more options

Szia!

Konkrét leírást nem tudok neked adni. A Firefox 60 ESR óta lehetséges Group Policy-vel vezérelni a Firefoxot, erről a leírások itt találhatóak: https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox-enterprise. Konkrét házirendminták pedig a GitHub oldalon vannak: https://github.com/mozilla/policy-templates.

Üdv, Balázs

more options

Szia!

Köszönöm a válaszod! Nem is vártam a konkrét leírást azt majd megoldom valahogy. Nagyobb bajom az hogy beimportálom a tanúsítványt, amit az explorer és a chrome le is kezel. Aztán nyitom a firefoxot security.enterprise_roots.enabled -> true kilépek majd vissza. Aztán beállítások - adatvédelem és biztonság - tanúsítványok - tanúsítványok megtekintése gomb - saját tanúsítványok. Itt látom azt amit szeretnék használni, de mégsem működik. SSL hibára fut az oldal amihez a tanúsítvány kellene.

Üdv, Miklós

more options

SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER hibát kapsz, vagy valami mást?

more options

Csatolok róla 2 képet.

S természetesen köszönöm az eddigi segítséged is!

more options

Itt valami más baj lesz, a lakat zöld, az oldal betöltődött, tehát használta a tanúsítványt. Érdemes megnézni a konzolt hogy van-e bármi hibára utaló dolog, ill a Hálózat lapot, hogy mit ad vissza a kiszolgáló. Ha minden HTTP kód 2xx vagy 3xx tartományba esik, akkor a kiszolgálón van valami hiba.