Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox ve verzi 56 změnil svůj ID string, chybí číslo verze

  • 7 respuestas
  • 2 tienen este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de Jirka

more options

Dobrý den.

Používám Firefox pro desktop. Když zálohuji profil Firefoxu pomocí programu Mozbackup, v posledních verzích Firefoxu (53, 53.0.2) není vyplněna jeho verze. Konkrétně, místo "Firefox 56.0 (x86 cs) - 2017-10-30.pcv" se zobrazí "Firefox - 2017-10-30.pcv". V dřívějších verzích Firefoxu to funguje správně. Používám stále stejný Mozbackup verze 1.51 .

Prosím, mohli byste mi s tím někdo pomoci?

Děkuji.

S pozdravem, J.

Dobrý den. Používám Firefox pro desktop. Když zálohuji profil Firefoxu pomocí programu Mozbackup, v posledních verzích Firefoxu (53, 53.0.2) není vyplněna jeho verze. Konkrétně, místo "Firefox 56.0 (x86 cs) - 2017-10-30.pcv" se zobrazí "Firefox - 2017-10-30.pcv". V dřívějších verzích Firefoxu to funguje správně. Používám stále stejný Mozbackup verze 1.51 . Prosím, mohli byste mi s tím někdo pomoci? Děkuji. S pozdravem, J.

Todas las respuestas (7)

more options

Softvér MozBackup sa už od roku 2011 nevyvíja. Podľa vyjadrenia autora tohoto programu sú známe problémy a nie je čas na jeho strane opraviť všetky problémy a vyvíjať nové funkcie. Používať MozBackup môžete, ale iba na vlastné riziko.

Viac tuná: http://mozbackup.jasnapaka.com/contact.php

more options

Děkuji za reakci.

Obávám se však, že můj problém není na straně software Mozbackup, protože ten je stále stejný.

Problém se objevil po upgrade na novou verzi Firefoxu (z verze 55 na 56).

(edit)

Modificadas por Jirka el

more options

Podle mě je možné, že ve verzi Firefoxu 56.0.1 to bylo správně, jenže ve verzi 56.0.2 došlo k opakovanému objevení chyby z verze 56.0.0, takže to asi bude i někde v Bugzille.

more options

MozBackup už není dobré používat, protože není nadále vyvíjený a tedy ani nemusí fungovat pro nové verze. Co dělá ale můžete docela jednoduše udělat i ručně, viz článek nápovědy Jak zazálohovat a obnovit profil.

more options

Děkuji za Vaši odpověď.

Já vím, že MozBackup již není vyvíjen a jak zazálohovat profil, ale já zálohuji často a neznám podobně snadné řešení. Jeden čas jsem se snažil naprogramovat něco podobného v Javě, ale ztratil jsem zdrojáky a neměl zálohu.

more options

Pokud potřebujete pravidelně, ideální je nějaké celkové řešení na zálohy (typu Crashplan nebo NextCloud apod.), nebo nějaký Windows batch (.bat) skript.

more options

Děkuji za podněty.