Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

The latest updates and drm

After the latest updates the drm protection prevents any streaming of hbo or prime video content to discord. Is this just a mistake from mozilla's side or did 2 streaming… (read more)

After the latest updates the drm protection prevents any streaming of hbo or prime video content to discord. Is this just a mistake from mozilla's side or did 2 streaming sites decide on same week to start ruining their service for paying customers?

Asked by antti_valtonen 7 months ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 7 months ago

  • Solved

a site does not display properly

A friend has passed away and I cannot access her obituary page. I could for a couple of days but I can't any more. Is this a problem with the FF latest upgrade? The pag… (read more)

A friend has passed away and I cannot access her obituary page. I could for a couple of days but I can't any more. Is this a problem with the FF latest upgrade? The page is [link removed by moderator]

I do not want her obituary page made public on a forum in case it causes inappropriate comments.

I have just discovered the page works ok on Chrome so I will use that for now, but I am reporting the problem to try and help you. I am using latest version of Firefox.

I have added a screen snip of the part-loaded page.

I just followed the button below about extra troubleshooting information and lost all the information I had typed into this box, which irritates me as well.

Have a look please and let me know, thanks.

Oldjon

Asked by Oldjon 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Archived

firefox 113.0.2 does not display website correctly

G'day Folks, I have an issue whereas Firefox 113.0.2 does not display website correctly using Win 8.1e or Win 10 Pro. Firefox 113.0.2 does not display website correctly … (read more)

G'day Folks,

I have an issue whereas Firefox 113.0.2 does not display website correctly using Win 8.1e or Win 10 Pro. Firefox 113.0.2 does not display website correctly The site has a Date and Time line with a colour line underneath it, "The current AU EST Date and Time in Tanilba Bay Australia is - June 1st, 2023 2:34:07 PM" "PC-Bug Fixer draws the line" that refuses to show centred.

Google Chrome, Internet Explorer, Bing, etc. all show these items correctly, i.e. centred under the headers above it, but not Firefox 113.0.2.

I have deleted all the History, cache(s), etc., but reloading still fails to show these items as being centred.

Any Ideas please on what I have forgotten to do to fix this anomaly please?

Regards Roger Hass / PC-Bug Fixer now in Tanilba Bay NSW 2319 Australia

Asked by pcbugfixer 1 year ago

Last reply by pcbugfixer 1 year ago

  • Archived

The firefox tab hangs when I try to view the js code in github

Here's the link When I close the tab it disappears from the top, but remains in the process manager and loads the CPU heavily. Running the browser in safe mode gives the… (read more)

Here's the link

When I close the tab it disappears from the top, but remains in the process manager and loads the CPU heavily. Running the browser in safe mode gives the same result

Windows 10 64 latest and Firefox 119.0

Asked by FoxiRoxi 8 months ago

Last reply by FoxiRoxi 8 months ago

  • Archived

Cannot log into websites using Firefox

I'm not able to log into at least two different websites after installing Firefox on a brand new computer (e.g., actblue.com). The page merely reloads as if I didn't ente… (read more)

I'm not able to log into at least two different websites after installing Firefox on a brand new computer (e.g., actblue.com). The page merely reloads as if I didn't enter the log in information correctly.

  • The websites log in just fine on Chrome, so I know it's not an issue with the websites per se. So it seems to be limited to only when I use the Firefox browser.
  • I've disabled extensions, removed them, and tested in Safe Mode, but the problem persists. That leads me to believe the problem is something with the Firefox browser specifically.
  • Cookie restrictions are only on Standard, not Strict; I even using a Custom setting to allow cookies to be tracked.
  • I've tried clearing the cache and cookies.
  • I've deleted the cookie file, thinking it might be corrupted.
  • I've restarted Firefox several times.
  • I've restarted the laptop twice.

None of that has worked. I'm out of ideas.

Asked by harpvictory 10 months ago

Last reply by zeroknight 10 months ago

  • Archived

Various Websites give SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

In the last few days, I have noticed that a number of websites are throwing me SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP errors. Most websites, particularly more modern websites, seem … (read more)

In the last few days, I have noticed that a number of websites are throwing me SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP errors. Most websites, particularly more modern websites, seem to not have this issue. As some more professional examples, www.twitch.tv and www.dndbeyond.com throw this error. I have tried setting temporarily TLS version fallback limit and min to 0, with no change. I'm not really sure how to go about debugging what cyphers these websites do support and why they are throwing these errors. Any help on where to start would be greatly apprecaited.

Asked by acesoyster 1 year ago

Last reply by acesoyster 1 year ago

Roboform extension in Firefox blocking certain weblinks

Having used Firefox browser for so many years now, just recently I am experiencing occasional links not working when my trusty Roboform (version 9.5.8.0) extension is ena… (read more)

Having used Firefox browser for so many years now, just recently I am experiencing occasional links not working when my trusty Roboform (version 9.5.8.0) extension is enabled. The same links work fine with Roboform when tested in Edge and Chrome browsers which frustrates me as I do not want to switch from Firefox. I have tried removing the extension and reinstalling a fresh download, same for uninstalling Firefox. I have tried setting up a new Firefox profile. I have gone through every Firefox setting many times trying with or without although I have not actually modified any setting recently so I am fairly confident that this problem is due to a change in either Firefox or Roboform. I am using Firefox version 124.0.2 in Windows 11 23H2 (currently 22631.3374) and also use two other extensions, being Kaspersky Protection and Facebook Container which have been resident for a few years now. I can remove the other two extension individually but it is only by disabling the Roboform extension that enables me to view these troublesome links without any issue. An example is https://www.hughes.co.uk/product/kitchen-appliances/cooking/microwaves/hisense/h29mobs9hguk whereby if I click on any of the three "Flexi-Pay", "Delivery & Collection" or "Services" buttons on the right, there is no response when Roboform extension is installed. What can be unique/different about these links? I have naturally been in touch with Roboform but so far they have sadly not been able to help find me a solution, so I thought I should ask the experts at Firefox hoping that someone out there might just have experience of such an issue. Just as a separate observation, the Roboform extension is missing its icon when viewed in Add-ons Manager and also when viewed in the Firefox Add-ons library which I find very odd as that wasn't always the case. It is appearing normally in my Firefox Toolbar. Thank you in advance for any help offered.

Asked by Altech 3 months ago

Last reply by Altech 3 months ago

  • Solved
  • Archived

Cosmolex.com goes to WP Engine and does not allow me to open the website.

The site you were looking for couldn't be found. This domain is successfully pointed at WP Engine, but is not configured for an account on our platform. If you just… (read more)

The site you were looking for couldn't be found. This domain is successfully pointed at WP Engine, but is not configured for an account on our platform. If you just signed up, we're still likely creating your account. Did you add this domain to your install? Did you point DNS to the correct IP address or CNAME? If you've completed the steps above, or need more help, please contact us and we can help get your site up and running in no time.

Asked by dwysni 10 months ago

Answered by dwysni 10 months ago

  • Archived

youtube keybinds not working

this randomly happened to me he errors i get are Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at data:text/plain;base64,Cg=… (read more)

this randomly happened to me he errors i get are Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at data:text/plain;base64,Cg==. (Reason: CORS request not http).

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at (link). (Reason: CORS request did not succeed). Status code: (null).

Asked by xert 1 year ago

Last reply by xert 1 year ago

  • Archived

SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

Was online at Facebook.com and playing a game when suddenly I got the error (SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG) that came up,and have not been able to return to that page sinc… (read more)

Was online at Facebook.com and playing a game when suddenly I got the error (SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG) that came up,and have not been able to return to that page since. Please help I am no computer wiz!!! Thank you, Leslie Holt

Asked by wickedbitchofoz 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Some or all characters not showing correctly

Hi all, I’m trying to make aware people of the recent Google movements to close gate the internet to their services and I suggest to folks to move to Firefox. One of my… (read more)

Hi all,

I’m trying to make aware people of the recent Google movements to close gate the internet to their services and I suggest to folks to move to Firefox.

One of my colleagues encounters a problem clearly visible on the image attached (it shows correctly on my mac).

It's not as bad on my mac, where I only have issues every now and then - I received an email this morning on my work email, and all the apostrophes were replaced with Registered symbol (R in a circle).

I noticed that not allowing websites to use their own fonts fixes the issue (unticking "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above") but I would like to be able to view sites the way the developers intented rather than forcing my browsers default fonts.

Any ideas?

Many thanks

Asked by services26 11 months ago

Last reply by cor-el 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Freezes on google maps

When I open the google maps website it functions normally for about 3-4 seconds, then firefox completely freezes not just that tab. Firefox is up to date and it happens w… (read more)

When I open the google maps website it functions normally for about 3-4 seconds, then firefox completely freezes not just that tab. Firefox is up to date and it happens with all addons disabled. maps seems to work fine when I access from other country domains (co.uk or .de) Also I have no problem with the site on other browsers. It does not generate a crash report.

Asked by lamance 2 years ago

Answered by Terry 2 years ago

transparant bar during fullscreen netflix

When using Netflix in full screen there is a slim transparent bar which shows my desktop at the top of the frame. It was not here a few days ago, i might have updated sin… (read more)

When using Netflix in full screen there is a slim transparent bar which shows my desktop at the top of the frame. It was not here a few days ago, i might have updated since then. It does not appear in YouTube full screen but i have not tried any other websites to see if it's there. Restarting my system and Firefox did not resolve the issue. Is there any way to fix this, or do i have too wait for a bug fix/the problem to be identified?

Asked by Quinn 4 months ago

Last reply by Quinn 4 months ago

Not able to load sites

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of… (read more)

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of error (unless it tries to connect for too long like a couple of minutes, then the error does shows up). The site still sends me notificarions through the browser though. Any other site loads up without a problem. I tried to use methods mentioned in the help article (turned off proxy, turned on network.dns.disableIPv6, deleted cookies and cache). In other browsers (Edge, for example) reddit.com loads just fine. Please help me if you can.

Asked by Anton 2 months ago

Last reply by Anton 2 months ago

  • Archived

Particular website table shifted to right side end. Upto Firefox v115 working fine. need solution

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. wh… (read more)

Upto Firefox v115 this website working fine. after update this website table display right side end. not in position. checked in other browser. working fine in chrome. what to do?. need solution. thank you.

Asked by bharanicompu 7 months ago

Last reply by zeroknight 7 months ago

  • Archived

Firefox will not display this site properly https://politicalsignal.com/ -- The site is fine in Edge or Chrome

Firefox will not display this site properly https://politicalsignal.com/ -- The site is fine in Edge or Chrome … (read more)

Firefox will not display this site properly https://politicalsignal.com/ -- The site is fine in Edge or Chrome

Asked by Wdhoover 7 months ago

Last reply by cor-el 7 months ago

  • Archived

Firefox doesnot display blur effect in some websites

Firefox doesn't display blur effect in websites. In the below images Image 1 : apple.com ( Firefox ) Image 2 : apple.com ( Chrome ) Image 3: twitter.com ( Firef… (read more)

Firefox doesn't display blur effect in websites. In the below images Image 1 : apple.com ( Firefox ) Image 2 : apple.com ( Chrome ) Image 3: twitter.com ( Firefox ) Image 4 : twitter.com ( Chrome) It also happens in telegram where right click menu shows blur effect

Asked by firemistkrishna 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Can't log into website: "This field is required" but field is already filled out.

I can log into preply.com with Chrome and Edge, but always have problems with Firefox. I was able to log in once, but after that, I can't log back in. Recently I had to… (read more)

I can log into preply.com with Chrome and Edge, but always have problems with Firefox. I was able to log in once, but after that, I can't log back in.

Recently I had to reinstall Windows, and saw the opportunity to try getting this to work. Installed Firefox, but *before* I logged into Mozilla Sync (so I'm working with a 100% fresh installation with no history of having Firefox installed) I tried to log into preply.com. It worked. Then, I log myself out and try to log in again, and once more, I can't log back in. I'm attaching a screenshot of what I see when I try. Please note -- I have no bookmarks, no extensions, no addons, no browser history. Everything is tabula rasa.

I found this page:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-login-issues-on-websites-require-passwords

and followed it to the letter, meticulously, to no avail. I still can't log into the site with Firefox. Chrome and Edge, yes. Firefox no. I only have Edge because I can't uninstall it. I only have Chrome for situations like this, where Firefox doesn't work. Firefox is my main browser, and I really, really would like to figure out what's happening. I can't understand how this problem persists when the browser is freshly installed; I haven't imported one bit of data yet from my sync account.

Can someone more experienced than me please help?

Asked by caffeine1 7 months ago

Last reply by cor-el 7 months ago

Cannot access banking web site

Reply to zeroknight - 2. I use Bitwarden for my password manager. When I disabled it I was able to access Regions. All my other logins seem to be working OK. Maybe a … (read more)

Reply to zeroknight - 2. I use Bitwarden for my password manager. When I disabled it I was able to access Regions. All my other logins seem to be working OK. Maybe a Bitwarden update will fix the problem. Anyway, I know what the problem is now.

Thanks again.

Asked by MrKite 3 months ago

Last reply by James 3 months ago

  • Solved
  • Archived

Google search pages not showing text after Mac OS 12.6 Monterey upgrade

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing … (read more)

Since upgrading to Monterey, Google search pages show almost no text in Firefox. Google searches in Safari and Google Chrome are completely fine. Only Firefox is showing the problem. The blank text includes dropdown menus too - all options inside them are blank. Currently on Firefox v107.0, but the same problem happens with older versions.

If I go into Troubleshoot mode, the Google searches are working fine. I have refreshed Firefox, Cleared the startup cache. But the problem persists. I uninstalled Firefox from the machine, restarted the computer. Did a fresh download and install, haven't signed in so there are no addons/extensions to cause problems.

This is happening on both an Intel Mac and an M1 Mac running Mac OS 12.6 Monterey.

I attach one screenshot showing the same page with and without troubleshoot mode on. The second screenshot shows another page of results including what looks like weirdly encoded characters.

I've followed all the suggestions in the support page but nothing has helped. I'd really appreciate any advice on further troubleshooting. Thanks in advance for any help.

Asked by Pavi 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago