Showing questions tagged: Show all questions

Firefox not working upon opening

Hello, I having been experiencing this problem for sometime now. I open Firefox application and type-in the desired website: there is no feedback, no loading sign, no err… (read more)

Hello,

I having been experiencing this problem for sometime now. I open Firefox application and type-in the desired website: there is no feedback, no loading sign, no error report whatsoever. The attached image shows the exact problem. Please help!

Thank you.

Asked by rksbuy 7 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Bing not showing correctly on Firefox

I have Bing as my home page and I sign into my Microsoft account (to get rewards etc). This was working fine until about a day ago. Now the Bing home page comes up but … (read more)

I have Bing as my home page and I sign into my Microsoft account (to get rewards etc). This was working fine until about a day ago. Now the Bing home page comes up but there is no Microsoft header, menu, account information at the top of the screen; https://www.bing.com.

I can go to the rewards page manually and it shows that I am signed into my account. Of course this shows up correctly on Chrome and Edge (new version). I am using version 88.0.1 (64-bit) on Windows 10 (latest updates).

I tried refreshing Firefox, I pressed Shift before Firefox started and selected Refresh, tabs and addons reappeared, went to the Bing home page, same thing.

I also tried turning off tracker protection, clearing cookies and data for Bing (but the refresh should have done that), still no joy.

Any ideas?

Asked by eggbox 6 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

"Mozilla Authentication Required"

attempting to open THIS normally openly-accessible public site: "https://shakespeare.mit.edu/" I find this returned: "Mozilla - Authentication Request. "https:// (etc.… (read more)

attempting to open THIS normally openly-accessible public site:

"https://shakespeare.mit.edu/"

I find this returned:

"Mozilla - Authentication Request.

"https:// (etc.)" is requesting your username and password. 
 The site says: “TT Internal”
User Name: _______________________ 
Password:   _______________________ "*
 (*cannot "screen-shoot" this page)
    -----------------------------------------------------------------------------  
 Help?

I use Windows 10 and the latest available Mozilla Firefox 88 browser.


 Thanks for your reply/(ies)

Asked by gbrusse88 2 days ago

Last reply by jscher2000 2 hours ago

  • Solved

TSB Internet banking login problems

My default browser is Firefox but I am having problems logging into my TSB internet banking. TSB now demand, in addition to the usual login details, a One Time Password s… (read more)

My default browser is Firefox but I am having problems logging into my TSB internet banking. TSB now demand, in addition to the usual login details, a One Time Password sent to my phone which is supposed to last 90 days. This doesn't last 5 minutes let alone 90 days. I have also used Chrome and Edge to check if their browsers produce the same problem. There are no problems with either browser, the One Time Password lasts and login is straight forward. My Firefox is uptodate and the operating system is Windows 10. Any advice would be helpful as I've had none from TSB Thanks Roy.

Asked by roy15 15 hours ago

Answered by FredMcD 12 hours ago

Problems loading some web pages

I have 2 problems which have just started occuring when I try to access websites, 400 Bad Request messages and pop up window asking for a user name and password for norma… (read more)

I have 2 problems which have just started occuring when I try to access websites, 400 Bad Request messages and pop up window asking for a user name and password for normally open sites.

An example of the Bad Request message occurs when I go to the Guardian webpage https://www.theguardian.com/travel/2012/jul/11/top-10-pembrokeshire-walks which displays normally but when I try to follow one of the links which should take me to National Trust pages I get the 400 Bad Request message. I have used this website before with no problem but this has started occuring on this and other sites over the last week. I also get the message when I try to go to http://www.nationaltrust.org.uk/main/ from the bookmark I have used for many years.

The other problem occurs when I type www.nationaltrust.org.uk, I get a pop up window which says Authentication required - Mozilla Firefox http://www.nationaltrust.org.uk is requesting your user name and password. The site says: DSL-3782 Usaer name Password.

Cancelling the pop up causes 401 Unauthorised message If I give it any usename and pass word it comes back the the blank pop up again except when I enter my DSL-3782 router username and passwood which gives routers Internet status page with no errors or messages.

I have tried clearing caches etc. with no effect.

These problems also occur on some other websites and on my laptop.

Has anyone had these problems? What is the cure?

Asked by K 3 days ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Two pixels above the toolbar macOS

This may be a minor detail, but above the Firefox window, there are two rows of empty pixels that show whats behind the Firefox window. It has been bugging me for a very … (read more)

This may be a minor detail, but above the Firefox window, there are two rows of empty pixels that show whats behind the Firefox window. It has been bugging me for a very long time and wonder if this is a bug and if not if there is a way to turn it off since its very distracting.

Asked by Safwan 4 hours ago

Last reply by Safwan 3 hours ago

UI freeze when opening bookmarks or history from library menu in Firefox 89/90

Hi! Been test driving Proton and quite liking it, but on both FF 89 and 90 im running into issue where opening bookmarks or history via library menu freezes browser ui. R… (read more)

Hi!

Been test driving Proton and quite liking it, but on both FF 89 and 90 im running into issue where opening bookmarks or history via library menu freezes browser ui. Restoring and maximizing window restores the functionality again until next time i try to access said menus. After restoring and maximizing it seems like all the actions i've tried happen at once. See video https://imgur.com/a/8f2tl0l. I have roughly 100 bookmarks, so that shouldn't be an issue.

This happens also on completely fresh install without any backups and new profile. As soon as I import my bookmarks or even bookmark couple new, random sites without restoring old bookmarks, this problem begins manifesting itself.

I've tried troubleshooting mode and that helps, but im still sure what causes the issue as just disabling hardware acceleration does not help and I have no other themes or extensions active atm. Just in case I've also tried updating graphics drivers to no avail.

Stable FF does not display such issue.

Asked by twofort 6 days ago

Last reply by twofort 3 hours ago

Sending an email from Acrobat

When I have a PDF open that was downloaded via Firefox 88.0.1 64 bit and I click an email address on the PDF to send the file to that email address I always get the selec… (read more)

When I have a PDF open that was downloaded via Firefox 88.0.1 64 bit and I click an email address on the PDF to send the file to that email address I always get the select email client dialog. I've set the default email client in Firefox and in Windows and have clicked "Always use this application to open mailto links" but I still get this pop up.

Does anyone have a suggestion?

Asked by Kyle Bowers 3 hours ago

When watching videos on sites other than YouTube, at high quality, some kind of purple fitr is superimposed.

Explain why this is happening and how, if possible, disable it. Examples Give me my black color. In YouTube there is no color change. But in other sites, different playe… (read more)

Explain why this is happening and how, if possible, disable it. Examples Give me my black color. In YouTube there is no color change. But in other sites, different players, same problem.

Asked by Elhart 3 hours ago

  • Solved

[Important] [Malware] Fake Update Popups (I ACCIDENTALLY CLICKED ON ONE)

Please help. I was trying to download a file from MediaFire, and a popup appeared. I tried to close it, but another one opened up. They were all trying to install an exte… (read more)

Please help. I was trying to download a file from MediaFire, and a popup appeared. I tried to close it, but another one opened up. They were all trying to install an extension and saying "update Firefox" I accidentally clicked on one. It didn't do anything, but panicking, I Alt + F4'd a bunch of times and when I saw that they kept reopening, I shut off the computer. I came back, and I have no new programs, extensions or suspicious looking processes. As I'm writing this, Windows Defender is running a full scan.

Am I infected?

Asked by jiheme9189 4 hours ago

Answered by Rodney 3 hours ago

Is it possible to acquire my Thimble project after the deadline?

Hello. My name is Kevin and unfortunately I've just now learned Thimble shut down in 2019. I remember I made a project on there for a class that year. I checked my email … (read more)

Hello. My name is Kevin and unfortunately I've just now learned Thimble shut down in 2019. I remember I made a project on there for a class that year. I checked my email regarding the transfer from Thimble to Glitch today and I didn't export my project in time. The only thing I have is the link to the project... which I think includes my previous Thimble username

I would appreciate if it would be possible to acquire my project code since I have to review HTML and acquiring the code would help me out a lot. Is it too late?

Asked by naruto2821 3 hours ago

**Having Issue on Only iPhone**

I have a custom website portal using PHP laravel but only facing one issue after applying Cloudflare that's when we add to cart some products and generate order it shows … (read more)

I have a custom website portal using PHP laravel but only facing one issue after applying Cloudflare that's when we add to cart some products and generate order it shows me a receipt that's mean everything is done but only on iPhone when we move back and then move forward they generate another order. So I want to know is there any caching problem after Cloudflare or something else this portal is for a reseller of my website it's not public, the front end is on WordPress and for reseller, we have backend portal separately here's the website URL:https://targetforarchery.com/

Asked by targetarcheryn 4 hours ago

what changes to be made in prefs.js to open older profile in newer ff install?

in this answer [to Firefox 67 broke my profile] , Moderator cor-el has answered - - 5/22/19, 8:52 PM Try to remove compatibility.ini in this profile. You may have to edit… (read more)

in this answer [to Firefox 67 broke my profile] , Moderator cor-el has answered - - 5/22/19, 8:52 PM Try to remove compatibility.ini in this profile. You may have to edit prefs.js as well. -

Though he/ she has not elaborated what changes are required to be made in prefs.js to make it work smoothly without corrupting the profile.

Please tell what changes are to be made in prefs.js?

Thanks.

Asked by vsrawat 4 hours ago

  • Solved

my headset stopped working with Firefox, but ok with Chrome

Suddendly the audio stopped coming from my headset, so I thought it was a problem with the headset itself, but then it works flawlessly with Chrome. How/where can I solve… (read more)

Suddendly the audio stopped coming from my headset, so I thought it was a problem with the headset itself, but then it works flawlessly with Chrome. How/where can I solve this problem? I hear the audio on my computer and not on the headset, but only if I use Firefox.

Asked by PaulaDesk 3 months ago

Answered by mutasim.haleem 3 months ago

Undo last move in GMail inside Firefox on Desktop Machine

A;;, I run Kubuntu 19.04 LTS with FireFox and have several GMail accounts open at once, right now 8, and in the main GMail, I selected "Move to Folder" and typed "X" in t… (read more)

A;;,

I run Kubuntu 19.04 LTS with FireFox and have several GMail accounts open at once, right now 8, and in the main GMail, I selected "Move to Folder" and typed "X" in the popup, but when it moved it showed "Moving to Y" and I did not catch the "Undo" popup fast enough and being busy, executed several commands before I saw the error.

Going to CMail help almost all the HOWTOs on this subject are form "DROID" and not the desktop, so I'm clueless on how to effect the actual "indo" or do the following:

  1. Look in my FF or GMail history to find that move cmd,
  2. Either "undo" or
  3. Get the list of files in that directory and "select" + "move" to the right directory,

Oh! Gmail definitely lies telling you labels are the same as directories, but a total lie, as choosing a label only marks the file, keeping it in the "inbox" but with a directory a "move to" command actually moves the file out of the inbox into the directory specified.

I hope someone know this answer and I will also post this on the GMail help forum!

Cheers!

TBNK

Asked by tbotnik 4 hours ago