Showing questions tagged: Show all questions

firefox call twice .net core on procduction server

Hello, I have an app .net core on production server. When i call my app with chrom,Safari , il works fine. but with firefox il call get/post twice each time,it doesn't h… (read more)

Hello,

I have an app .net core on production server. When i call my app with chrom,Safari , il works fine. but with firefox il call get/post twice each time,it doesn't happed in dev environment. Here is IIs log :

2021-01-22 08:45:59 172.18.200.5 POST (APP) - 443 - 172.18.200.1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64;+rv:84.0)+Gecko/20100101+Firefox/84.0 (URI) 0 0 64 656 - 2021-01-22 08:45:59 172.18.200.5 POST (APP) - 443 - 172.18.200.1 Mozilla/5.0+(Windows+NT+10.0;+Win64;+x64;+rv:84.0)+Gecko/20100101+Firefox/84.0 (URI) 200 0 0 718 -

in client side, all requests like fine , they have a status 200

Can you help me ? thanks

Asked by womama 3 months ago

initial opening mozilla firefox with google search engine

I open chrome and the google privacy window runs quickly. I open the mozilla firefox with google search engine the privacy page remains in office for a long time before a… (read more)

I open chrome and the google privacy window runs quickly. I open the mozilla firefox with google search engine the privacy page remains in office for a long time before acceptance and can perform navigation and searches with the browser

Asked by stagitaly 3 months ago

Saves

Hello everyone. I'm just wondering if mozilla has a folder in my computer where it saves my online games. Exemple: *.rvdata2, *.rpgsave, *.dat, *.sav, *.save, *.rsv, *.qs… (read more)

Hello everyone. I'm just wondering if mozilla has a folder in my computer where it saves my online games. Exemple: *.rvdata2, *.rpgsave, *.dat, *.sav, *.save, *.rsv, *.qsp, *.rvdata, *.rxdata, *.lsd, *.sol If those extentions are available anywhere in my pc, because mozilla saves it.

Asked by josecarcagnoloneto 2 months ago

How do I change to landscape mode on a laptop?

Hi, I would like to know how I can change the screen from portrait mode to landscape mode on a laptop. I assume this is done in the browser? There is an answer to this q… (read more)

Hi, I would like to know how I can change the screen from portrait mode to landscape mode on a laptop. I assume this is done in the browser? There is an answer to this question from 2014, but that answer does not work anymore (I tried it). All the other answers seem to be for mobile devices. I would like to fit a certain amount of text from a website on one page. This is difficult in portrait mode. I am forced to zoom out to 50%, and it is then difficult to read the text. This is because I need to fit all the text on one page, for a screenshot. Please note that I don't want to switch permanently to landscape. I just want landscape for one website. So it should preferably be easy to switch back and forth between portrait and landscape. I have looked for this setting in my computer, and I can't find it. Sorry if this is a dumb question. But I have been unable to find the answer myself.

Asked by rose402 2 months ago

new tabs won't connect to any site

I had an odd thing happen in FF. New tabs would not bring up a site. Old tabs that were open from the previous evening would run. Bing worked fine, though, so it wasn't a… (read more)

I had an odd thing happen in FF. New tabs would not bring up a site. Old tabs that were open from the previous evening would run. Bing worked fine, though, so it wasn't a networking problem. I finally bounced FF and everything worked again. Just wanted to report it. Thanks.

Asked by needsleep 2 months ago

Autosaving/autopinning Top Sites

Hi. It's really annoying now. How can I disable autosaving "top sites"? I randomly visit 5 websites (FOR THE FIRST TIME) and 3 of them already shows up in my top sites. H… (read more)

Hi. It's really annoying now. How can I disable autosaving "top sites"? I randomly visit 5 websites (FOR THE FIRST TIME) and 3 of them already shows up in my top sites. How the hell this stupid calculating works when I visit a website for the first time and firefox already thinks that it is a top site?! What the hell... Everyday I spend 20 minutes of deleting/unpinning those sites because I don't give a sh*t about them. And there's no option to turn it off. You can turn off the whole top site section but that's not what I want. I just want to disable autosaving or autopinning random sites. Where and how can I do it?! If it isn't possible then I'm done with Firefox.

Asked by matolv 2 months ago

Drag to save image returns 403

I am having an issue saving images from pixiv.net that just began today. This does not occur on other websites (tested imgur, twitter, wikipedia) Steps to reproduce: - Op… (read more)

I am having an issue saving images from pixiv.net that just began today. This does not occur on other websites (tested imgur, twitter, wikipedia)

Steps to reproduce: - Open an artwork on Pixiv, e.g. https://www.pixiv.net/en/artworks/87320989 - Drag and drop the image to an Windows Explorer window Expected behavior: - Image 87320989_p0_master1200.jpg, 874kb, is saved Actual behavior: - Image 87320989_p0_master1200.jpg, 146bytes, is saved Contents of the "jpg" when opened in notepad are:

<html>
<head><title>403 Forbidden</title></head>
<body>
<center><h1>403 Forbidden</h1></center>
<hr><center>nginx</center>
</body>
</html>

This also occurs with right click on image>Copy Image and pasting into Windows Explorer. Curiously enough, right click on image>Copy Image then pasting into Microsoft Paint shows the image data. Image saves correctly with right click on image>Save Image As. Image saves correctly with right click on image>View Image, then Ctrl+S.

Firefox doesn't appear to try and save the cached image I have open, and I think it's sending another request missing a referrer which causes the 403.

Steps tried: - Safe Mode with all add-ons disabled: failure - Private browsing window: failure - New profile: failure - Refresh new profile: failure - Run Firefox as Admin: failure - Logging in/out of Pixiv: failure - Clear cookies/cache: failure

Windows 10 Home, 64-bit, 20H2, 19042.746

Thanks

Asked by pentaerythritol.pentanitrate.is 2 months ago

With newer macOS, Firefox can't access phpMyAdmin server, but Safari can

Please see this StackOverflow post: https://stackoverflow.com/questions/65943354/after-macos-update-client-cant-connect-to-phpmyadmin With macOS Catalina and Big Sur, my… (read more)

Please see this StackOverflow post: https://stackoverflow.com/questions/65943354/after-macos-update-client-cant-connect-to-phpmyadmin

With macOS Catalina and Big Sur, my MacBook Pro can't access phpMyAdmin on my server using Firefox. It simply acts like the server doesn't exist. Using Safari, it works normally.

Previous versions of macOS didn't appear to have this problem.

Asked by GRobLewis 2 months ago

all videos will not play on any website

first things first, i did come across old solutions and they did NOT work. turning off hardware acceleration did not fix my issue. the videos will not play in safe mode, … (read more)

first things first, i did come across old solutions and they did NOT work. turning off hardware acceleration did not fix my issue. the videos will not play in safe mode, and they will not play with firefox "refreshed" or with all addons off.

ive had this happen numerous times over and it kind of just randomly stops, but i never know how long itll last. its happened again today, where videos on youtube, tumblr, twitter, etc will not play. its like its at the very start of the video and just wont play. it seems my firefox just updated today too, but i cant say this has only happened when i update so idk what the cause is. if it is update related i dont know how to fix it.

Asked by alexi23spore 2 months ago

YouTube Channels

Hello, I'm currently using Firefox vers. 85.0 on my MacBook Pro running Mac OSX 10.13.6. I regularly watch a fair number of YouTube channels, and every thing was workin… (read more)

Hello, I'm currently using Firefox vers. 85.0 on my MacBook Pro running Mac OSX 10.13.6. I regularly watch a fair number of YouTube channels, and every thing was working fine until about 4-5 days ago. Now, when I go to any YouTube channel, the Comments portion of the channel does not load or show up. The area where the comments portion normally is, is just blank...nothing there. I've made no changes to any of my settings...that I can remember. I tried restarting Firefox with all add-on's disabled and the problem still exists. I'm pretty sure the source of the problem is in this browser, because when I fired up version 84 of Firefox, the problem did not exist and the YouTube channels I visited all had their comments section present and functional. Any ideas what's going on, and how to fix it? Best regards, Bill Cheb

Asked by bcheb 2 months ago

Firefox is not loading MSN Games

Hi. I am using Firefox 85 64bit on Windows 10. Just today Firefox has stopped loading any MSN games. It allows me to log in to the site but will not display the game. I'm… (read more)

Hi. I am using Firefox 85 64bit on Windows 10. Just today Firefox has stopped loading any MSN games. It allows me to log in to the site but will not display the game. I'm not sure why, can anybody help? many thanks

Asked by Gandalf 2 months ago

Try and go to the page to submit site in Bing it just takes me to the Bing homepage

Everytime I try and go to the page https://www.bing.com/webmasters/help/url-submission-62f2860b to submit my site in Bing webmaster tools it just takes me to the Bing hom… (read more)

Everytime I try and go to the page https://www.bing.com/webmasters/help/url-submission-62f2860b to submit my site in Bing webmaster tools it just takes me to the Bing homepage. Can you explain what I need to do to fix this.

Asked by joeplanter60 2 months ago

Youtube does not load via IPv6

Hello, I'm having some problems.... when I try to access youtube on firefox it just doesn't load. It stays on the same page I've been before. I tried all kinds of diffe… (read more)

Hello, I'm having some problems.... when I try to access youtube on firefox it just doesn't load. It stays on the same page I've been before. I tried all kinds of different methods....reinstalling firefox, deleting all the data and cookies, scanning my laptop for malware with different programms(i installed and deinstalled one after another). I recently out of deseperation tried aout using an vpn ...and voila youtube did load like nothing ever happened. Then I turned off the vpn and it didn't load again. So I turned off my IPv6 on firefox and tried loading again. This helped and youtube was loading again. Now I would like to know how to fix the problem with the IPv6, is there a chance this could be caused by a virus the scanners couldn't detect? All my other devices are working fine, it's just my laptop. On the edge browser I get the notification: Die Verbindung wurde offenbar von accounts.youtube.com getrennt. (german sorry: it means the connection has been disconnected by accounts.youtube.com) I hope you can help me :) Greetings Alex

Asked by alexandraluzix1 2 months ago

Gmail won't log in after clearing cache/cookies

I've been having trouble with gmail lately either not loading emails or not loading icon images, and after some searching decided to clear my cache & cookies as a sol… (read more)

I've been having trouble with gmail lately either not loading emails or not loading icon images, and after some searching decided to clear my cache & cookies as a solution.

Since clearing, I'm not able to log in at all: I'm taken to the "login" screen, but unable to get to the password field (pressing the "next" button does nothing).

I'm able to get in on a new profile, but no luck on accessing gmail from my main one. Do I need to just open it from the new profile forever, or is there a solution I've not found yet?

Asked by alorawolfheart 2 months ago

FF 85.0 printing background image & font color does not work on hawaii gov site.

https://huiclaims.hawaii.gov/#/ hawaii unemployment gov site. try to print with background image. it loses all css I think, font color etc. other browser (I tested with… (read more)

https://huiclaims.hawaii.gov/#/

hawaii unemployment gov site. try to print with background image. it loses all css I think, font color etc.

other browser (I tested with Opera) works just as expected.

Asked by 25psalm25 2 months ago

"Black screen" video playing on Slack

Dear Firefox community, I faced an issue today. I uploaded a video to a Slack forum thread, it is embededd , I can see the videos' "screen" but when I press play, i got… (read more)

Dear Firefox community, I faced an issue today. I uploaded a video to a Slack forum thread, it is embededd , I can see the videos' "screen" but when I press play, i got only a black screen with audio. I've already checked the forums considering this issue, in any case disabling hardware accelaration and disabling extension were advised, I tried this disabling these, but nothing happened.

What can be done, or will it be fixed by an update?

Thanks in advance, Yours sincerely, Ádám

Asked by Szalai Adam 2 months ago