Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

No pages are loading AND settings menu does not open

Hi, The program SEEMS to start but Firefox does not load one singel page. I get no errormessage but firefox does not even try to open pages. Also, if I try to go into "… (read more)

Hi, The program SEEMS to start but Firefox does not load one singel page. I get no errormessage but firefox does not even try to open pages.

Also, if I try to go into "settings" nothing happens (no errormessage, but settings does not open).

I have tried to uninstall and reinstall Firefox. Does not help.

If I try some other bowser everything works fine. The problem started after I did a total uninstallation of Office365 (does not need to be depending on it but it could be a connection).

Have searched the web without finding a solution and now I ask for help here, I really do want to keep using Firefox but currently it is impossible.

Asked by Fredrik465 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Getting pop-up for critical virus alert when running 96.0.3 on Win 10 Pro

I'm running 96.0.3 on a fully patched Win 10 Pro system - both O/S and programs. When Firefox is running I'm getting these pop-up error messages randomly with changing c… (read more)

I'm running 96.0.3 on a fully patched Win 10 Pro system - both O/S and programs. When Firefox is running I'm getting these pop-up error messages randomly with changing content. They stay on screen for some seconds and then go away. Message states it's from (via) 5.back2yard.biz. I put that in my hosts file and I'm still getting them. My network is a cable modem hooked to Xfinity and then cable connected to another fully newer patched router. All addresses are 10. range. I ran both a Malwarebytes scan and a Windows Security scan - both are clean.

I'm unable to upload a small image after a hour so I'll give up on that right now.

Asked by oldserverguy 12 months ago

Answered by oldserverguy 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Can't find the Gmail app so that online "mailto" links will open in Gmail

Greetings, I've checked a few articles in Firefox to help with my question, but none of them are helping. (Here's the main article: http://example.com.) Here's the situa… (read more)

Greetings, I've checked a few articles in Firefox to help with my question, but none of them are helping. (Here's the main article: http://example.com.) Here's the situation. Say I go to a website's Contact page and click the button to contact someone, a window appears and asks me what app I want to use to open the email. Gmail is my default email, and Firefox is my default browser, and I use Windows 10. When I open the window of options (see attached screenshot) to open the email, and I then click "Choose Other Application" (other than Firefox), I don't see the Gmail app anywhere. I then followed the directions in that link above to check my Windows settings, per its suggestion, which I did ... but in those settings, too, I got to a point where the directions no longer matched what I'm seeing on my screen. I didn't see the Gmail app anywhere. Could you let me know in simple layperson's terms how to open Gmail links in Firefox? I don't have a PhD in computer science, so please keep it very simple. Thanks in advance! Best wishes, Bill

Asked by BillSiever 7 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 7 months ago

  • Solved
  • Archived

uTorrent does not start from Firefox

Does anyone have experience with this phenomenon: When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second on… (read more)

Does anyone have experience with this phenomenon:

When you click on a torrent link on a page opened in Firefox 83 (and above), the first window pops up, but the second one (in which uTorrent would come) is no longer. Nothing happens. Specifically, the entry is C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportArchive \ AppCrash_uTorrent.exe....

If I revert to Firefox 82 or 78.6esr, the error will not occur.

If I choose not to download uTorrent but to download the torrent file, it works fine with all versions of Firefox.

Asked by gombszem 2 years ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Youtube gives problem on Firefox, but not on Opera. Solutions?

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subsc… (read more)

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subscribe a channel I cannot, instead I get prompted to login while I am already logged. This is going for months, right now the only fix seems to switch to Opera... Can you guys provide solutions to this?

Asked by marcus.aseth 2 years ago

Answered by jonzn4SUSE 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Lost tabs

So, I've had this problem once already and solved it. Mozilla updated automatically and I lost all of my tabs (over a 100 tabs, mostly with books I wanted to buy / compar… (read more)

So, I've had this problem once already and solved it. Mozilla updated automatically and I lost all of my tabs (over a 100 tabs, mostly with books I wanted to buy / compare prices), couldn't restore the session and had no history. After a dramatic and prolonged freakout, I actually found help on this site and managed to open the correct upgrades.jsonlz4 files with the jeffersoncher scrounger website. I meant to save all of the links in a word file since I no longer trusted firefox to open my tabs after an update, but real life happened. I kept putting it off and was content to have the tabs on hand as a list on the scrounger website. But then ANOTHER automatic update happened and now I no longer find the old .jsonlz4 file - I have a few really old ones (from 2017 and 2019) but the one from around the time period of the first tab loss only has tabs about restoring lost history. I now, just as before, again have no history to find the tabs with the books I want that way. My question is: I would very much like to have those tabs back - some of those books were meant as gifts and finding them the analog way is possible, but very time-consuming. Is there any way I could find the correct .jsonlz4 file (I even remember the date it was modified as shown in file explorer - or should I just give up the whole affair as lost and no longer waste time on it? I'll try reinstalling firefox after I post this message, but given that it didn't work last time, I'm not very optimistic.

Thanks in advance, all the best Ana

Asked by ana.perpar 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Prime Video: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions"

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your… (read more)

Since 88.0.1 all Amazon Prime Video content displays this message: "Your browser does not support High-Definition playback due to content restrictions. Please update your browser for the best Prime Video experience".

I've tried turning off vpn, adblocker, and set tracking protection back to 'standard', nothing helps.

I'm on W10 1909 Home which is technically not supported by MS as from this week so I did consider that as a possible (but unlikely) reason for it. However, the content plays fine in MS Edge. The content also plays fine from a laptop running Chrome on 1909 Enterprise (similar build to mine albeit not out of support yet).

I see widevine was updated in 88.0.1 - could this be the issue?

Thanks

Asked by jrh 1 year ago

Answered by jrh 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Tabs gone after V89.0 update

Mt tab bar is set up to appear underneath the bookmarks bar. I just updated to version 89.0 (64 bit) and the tabs bar is there but NO tabs are appearing on it or anywhere… (read more)

Mt tab bar is set up to appear underneath the bookmarks bar. I just updated to version 89.0 (64 bit) and the tabs bar is there but NO tabs are appearing on it or anywhere. How do I fix this?

Asked by Briankarens 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved
  • Archived

passwords recovery - from firefox to portable firefox

hello there i have the following problem the company i work for has unistalled remotely firefox from my laptop, and i do not have any way to re-install it back i have man… (read more)

hello there i have the following problem the company i work for has unistalled remotely firefox from my laptop, and i do not have any way to re-install it back i have managed in some way to obtain a copy of portable firefox on the same laptop since i was not informed about this process, i have not saved my password externally and unfortunately, i was not using a firefox profile

in few words: i do not have my passwords anymore

i have seen that in such folder: C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox

there are still saved three subfolders (one of them has the last modified date as 13th Sep, meaning today), therefore i think that my profile (and all relevant passwords) are still there somewhere

i would like to understand if and how i can import the passwords from the unistalled firefox in the portable firefox: i have already tried to copy those directories in: C:\Users\XXX\Desktop\FirefoxPortable\Data\profile

but no success, passwords are not importyed. please, i need help

thanks.

Asked by sefirothmorpheus 1 year ago

Answered by sefirothmorpheus 1 year ago

  • Solved
  • Archived

www.wp.pl portal not working correctly anymore

Hello, since a week or so portal I frequently use - www.wp.pl started to work really slow. It crashes all the time, browser becomes inoperative, closes by itself, etc. It… (read more)

Hello,

since a week or so portal I frequently use - www.wp.pl started to work really slow. It crashes all the time, browser becomes inoperative, closes by itself, etc. It obviously happens to all pages, articles, services related to wp.pl. I cannot open a single page from wp.pl domain without issues. Before it was working completely fine, all of this started to occur for no reason. Also, it happens to wp.pl only. All other pages/portals/platforms function normally. I checked on different browsers - IE, Edge, Chrome and it works fine. I also cleared cache/cookies/browser history in Firefox and this didn't help at all. Therefore there must be something wrong with Firefox browser. Could you please investigate?

Thanks, Jacek

Asked by fjacek 1 year ago

Answered by fjacek 1 year ago

  • Solved
  • Archived

why is FireFox 95 opening multiple windows on startup with Windows 10, Roboform, & Norton 360?

why is FireFox 95 opening multiple windows on startup with Windows 10, Roboform, & Norton 360? FireFox is set to open a new tab, not new windows, so I do not know why… (read more)

why is FireFox 95 opening multiple windows on startup with Windows 10, Roboform, & Norton 360? FireFox is set to open a new tab, not new windows, so I do not know why it is doing this? I see lots of people asking this question, but there is no guidance online. What is up? This is causing FireFox to use way too much resources, and slows the computer.

Asked by Howard Steeley 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Stop auto-download for Version 98.0.1 (64-bit)

Hi, new updates on Version 98.0.1 quite a hassle for me. It auto-download all my files even when I just want to view. Is there any other way to disable this feature? I op… (read more)

Hi, new updates on Version 98.0.1 quite a hassle for me. It auto-download all my files even when I just want to view. Is there any other way to disable this feature? I opened Setting>Download but there is no disable button or checkbox for that. Please help me. Thank you in advance.

Asked by miszluuna 10 months ago

Answered by Terry 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Supor… (read more)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Asked by Theosz 6 months ago

Answered by Theosz 6 months ago

  • Solved

Broken font-families

Hi everyone, lately I started experiencing a font-family-related issue. On certain websites the font-families/styles look broken. I tried troubleshooting the issue by mys… (read more)

Hi everyone,

lately I started experiencing a font-family-related issue. On certain websites the font-families/styles look broken. I tried troubleshooting the issue by myself without any luck. What I did so far was reset my Windows fonts to default, reinstall Firefox and look what font-families are loaded through the Inspect tool. If I opened the same web page in Chrome the font looks OK. Two websites the issue is most visible at - support.fiverr.com and gmail.com when someone replies to my e-mail.

Please find below a screenshot of what I mean

Asked by koko 4 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 3 months ago

  • Solved
  • Archived

Certain websites don't work in Firefox but work in other browsers.

I'm using Firefox 85. Windows 10. Started happening 2 days ago. I've come across some sites that are giving me errors, but they work fine in chrome. Things I've tried: … (read more)

I'm using Firefox 85. Windows 10. Started happening 2 days ago.

I've come across some sites that are giving me errors, but they work fine in chrome.

Things I've tried:

  • Restarting computer
  • Restarting router
  • Disabling Firefox addons
  • Clearing all cookies + history
  • Clearing cache

Below is what happens when I try to sign into the Playstation Store. Also getting similar 406 error trying to access Yamazaki Home

Example: When I click "SIGN IN" on the Playstation Store page, I'm met with a 406 error.

These are the headers that are returned.

Response Headers. Cache-Control no-cache, no-store, max-age=0, must-revalidate Connection keep-alive Content-Length 38 Content-Type application/json;charset=UTF-8 Date Sat, 30 Jan 2021 20:01:40 GMT Expires 0 Server nginx Strict-Transport-Security max-age=31536000 ; includeSubDomains X-Content-Type-Options nosniff, nosniff X-CorrelationId c22fffff-05c7-4d2c-81c0-699bbba555c3 X-Frame-Options DENY X-Psn-Correlation-Id c22fffff-05c7-4d2c-81c0-699bbba555c3 X-Psn-Request-Id 8b5177d1681a03522a5a687f9de05f18 X-RequestId 8b5177d1681a03522a5a687f9de05f18 X-XSS-Protection 1; mode=block

Request Headers Accept text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/\*;q=0.8 Accept-Encoding gzip, deflate, br Accept-Language en-US,en;q=0.5 Connection keep-alive DNT 1 Host ca.account.sony.com Referer https://store.playstation.com/en-us/latest Upgrade-Insecure-Requests 1 User-Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:85.0) Gecko/20100101 Firefox/85.0

Asked by Hugh 2 years ago

Answered by Hugh 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Some Form Text Boxes On Website Do Not Appear Using Firefox

I use a website (u-bill.com) to access my Product and Account information for software I purchased. To find my purchase I need to enter my email address and 1 of 3 other … (read more)

I use a website (u-bill.com) to access my Product and Account information for software I purchased. To find my purchase I need to enter my email address and 1 of 3 other items of information: Last 4 digits of CC; Order ID Nr; or Password. I am able to enter my email address but the text boxes for the other 3 do not appear. This only happens when I use Firefox as it is my preferred browser. I am able to enter the information in the form using Chrome. A search of possible fixes suggested disabling "hardware acceleration". I tried that and it did not work. Today was the first time I tried to access this information although I have had the account for 1 year so I do not know if Firefox ever was able to access it. I am using Firefox V 87.0 (64 Bit) and Windows 10. Here are two screen shots: #1 is the form using Firefox. #2 is the form using Chrome.

Asked by bruceburns12 1 year ago

Answered by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cookies required to use Firefox

Getting Cookies required to use Firefox To continue signing in using Firefox, allow cookies to be stored on this device. You might see this screen more than once. messag… (read more)

Getting Cookies required to use Firefox To continue signing in using Firefox, allow cookies to be stored on this device. You might see this screen more than once.

message after the upgrade and it's very frustrating that mozilla push these updates without testing them properly. What I did -Tried adding an exception with allow for Cookies -Changed Standard mode to Custom - Tried with private browsing - Cleared cache - Switched off Tracking and protection for this website as well as opencart.zendesk.com

Nothing helped. On chrome it works. How to fix this ?

It is really irritating when things does not work seamlessly. I've been using FF for more than a decade and got used to it now I can't shift to Chrome kindly help me resolve this

Asked by sweatbar 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago