Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Backspace button on YouTube

I can not press the "Backspace" on YouTube using Firefox, but my keyboard works fine cause in Chrome and Edge it works perfectly, I've already refreshed the tab and still… (read more)

I can not press the "Backspace" on YouTube using Firefox, but my keyboard works fine cause in Chrome and Edge it works perfectly, I've already refreshed the tab and still not working. Have any idea of what's going on?

Asked by hernansilva2002 10 months ago

Answered by Seburo 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Blocked and deleted .zip file returns every time I start firefox

Hello Support, some day ago I tried to download a .zip file which was instantly blocked by firefox and my antivirus program. So this was obviously some bad shit. I didn´t… (read more)

Hello Support,

some day ago I tried to download a .zip file which was instantly blocked by firefox and my antivirus program. So this was obviously some bad shit. I didn´t even try to open it or whatever and I directy deleted the file completely and cleared my firefox browser history and cookies, website data and cache. My settings also clear everything when I close firefox.

So the problem is, that every time I open firefox, still the note pops up that the download of this file, which "contains a virus or malware" was blocked (see screenshot). And every time I click "clear browser history". But the next time same again. The file is also not in the download folder or somewhere else so idk...

How can I stop this and be sure that this file (which somehow does not exist on my computer) doesn´t try to do any strange stuff?

I've run the complete scan of my antivirus (bitdefender pay version) a couple of times, no results.

Can anyone help me plz?

Thanks, Yann

Asked by yann.gelbing 10 months ago

Answered by yann.gelbing 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Secure Connection Failed to https://mybenefitwallet.com/ -- Linux only. No problem in Windows FF

I am unable to access https://mybenefitwallet.com/ from Firefox 86.0.1 on Fedora Linux. Same Firefox in Windows works just fine. The error I get when accessing that site … (read more)

I am unable to access https://mybenefitwallet.com/ from Firefox 86.0.1 on Fedora Linux. Same Firefox in Windows works just fine. The error I get when accessing that site is:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to mybenefitwallet.com. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

Asked by mkg2 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Need Firefox stub-setup in german language

Dear Sir or Madam, I like to install Firefox with the online stub setup, because it installs the latest version automatically. But in the first installation english is pr… (read more)

Dear Sir or Madam,

I like to install Firefox with the online stub setup, because it installs the latest version automatically. But in the first installation english is predefined and has to be changed later in settings manually (for every user account).

Is there the possibillity for a stub-setup (not the offline-version!) that installs Firefox in german language directly and if yes, can you tell me where I find the download for it?

With kind regards.

Drago Yoshagi

Asked by drago-yoshisabel 10 months ago

Answered by TyDraniu 10 months ago

  • Solved
  • Archived

How to Stop black Boxes w/Text appearing when mouse hovers over text (any site)?

I have no idea how it started or why, but in the past couple days anytime I leave my cursor over a paragraph or chunk of text on a website, a black box appears where my c… (read more)

I have no idea how it started or why, but in the past couple days anytime I leave my cursor over a paragraph or chunk of text on a website, a black box appears where my cursor is with the text in it in white. If there is a lot of text, there's a sidebar to scroll down in the box. This disappears as soon as I move my cursor, but reappears as soon as I set it near some more text. I assume this is some kind of accessibility or reading feature, but I have no idea how I turned it or how to get rid of it. I've looked online and in my setting and had no luck getting rid of it. Any help would be appreciated!

Asked by Cal 10 months ago

Answered by jscher2000 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Can't log into Pandora

I use Pandora as my daily music player, and use Firefox (latest version, 86.0 64 bit) on Windows 10. A couple days ago I could not login to Pandora. I always type my logi… (read more)

I use Pandora as my daily music player, and use Firefox (latest version, 86.0 64 bit) on Windows 10. A couple days ago I could not login to Pandora. I always type my logins myself, never save them. I tried changing the login and it never seemed to work correctly--I suspected it never got changed even though I got a confirmation email. I was right, because I finally fired up the dreaded MS Edge and was able to login to my Pandora account using my old password--so the password worked, it had never changed. I have tried clearing the cache, the dns, reviewed all the privacy settings, checked my plugins, and I cannot find anything that would seem to cause this problem.

Help! Please. I don't want to use Edge.

tx

Asked by Jiwan Shakti 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Text labels appear with icons on Google Translate

When I open Google Translate, large grey text labels appear next to the icons, obscuring what's beneath. For example beside the double arrow icon it says "swap_horiz," wh… (read more)

When I open Google Translate, large grey text labels appear next to the icons, obscuring what's beneath. For example beside the double arrow icon it says "swap_horiz," which covers up some of the menu items. I think this is a Firefox, and not a Google, problem because this happens only on my desktop (Win 10) and not on my laptop (also Win 10). It also doesn't happen on any other site. I'm sure some switch somewhere got thrown accidentally. Has anyone had this problem?

Asked by Smurfswacker 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Another http/https problem.

When I try to access http://www.surinenglish.com I get the attached error message. I have clicked the padlock and set it to off for this site. I have set no proxy for th… (read more)

When I try to access http://www.surinenglish.com I get the attached error message.

I have clicked the padlock and set it to off for this site. I have set no proxy for this site and still get the same problem. Running the site in Vivaldi and MS Edge the site loads perfectly fine.

In FF with HTTPS switched off it loads fine. With FF HTTPS switched off but with HTTPS Everywhere running but deactivated for the site it loads OK.

It looks like a FF problem but I can't find a way to fix it. Can someone help, please?

Asked by rafikiphoto 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

FIREFOX even in safe mode failing to allow login to Spectrum.net. EDGE and OPERA do allow, problem began approximately 3-14-2021.

FIREFOX even in safe mode failing to allow login to Spectrum.net. EDGE and OPERA do allow, problem began approximately 3-14-2021. The login process ends up with a messag… (read more)

FIREFOX even in safe mode failing to allow login to Spectrum.net. EDGE and OPERA do allow, problem began approximately 3-14-2021. The login process ends up with a message "We're sorry, something has gone wrong. Please try again." LASTPASS is NOT the cause.

Thanks Fred, but none of the suggestions helped, and most of them did not apply. The site does load, but the verification process acts differently now than it previously did (and still does with the other browsers). There are now several "redirecting to" messages displayed that did not happen prior to this. Also, in FIREFOX I used the username/password reset option, after/during which the login succeeded. NOTE that the problem is a LOGIN problem and not a connection problem. Nothing else in my computer has changed; same security software running as it was before Firefox started this failure. I don't think any updates to any of those happened at the time of failure. There was a major WIN-10 update, and I did experience some problems as a result, and I do not recall if Firefox started to fail at that time. I don't think the update was connected, but not sure. Everything else still works normal (and well) in Firefox.

Asked by ab8lx 10 months ago

Answered by FredMcD 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Bookmarks Toolbar

Suddenly today my bookmarks toolbar has disappeared. The symbol is there, and I can see the List of Bookmarks but the actual toolbar is not in view along below the main m… (read more)

Suddenly today my bookmarks toolbar has disappeared. The symbol is there, and I can see the List of Bookmarks but the actual toolbar is not in view along below the main menu. How can I restore it, please?

Asked by BruceWF 10 months ago

Answered by TNorth 10 months ago

  • Solved
  • Archived

pair or sync 2 computers firefox - all open windows and tabs possible?

Hi! I have 2 apple computers running high sierra with updated versions of Firefox. The "laptop" has all my current work on it in Firefox using 7 browser windows with 60 t… (read more)

Hi! I have 2 apple computers running high sierra with updated versions of Firefox. The "laptop" has all my current work on it in Firefox using 7 browser windows with 60 tabs open. How do I get all that to open on the other computer "desktop?" On the desktop, the Firefox "synced tabs" sidebar is open and showing all the laptop open tabs...

I am logged into the same Firefox account on both computers which have different names in my Firefox account.

THAAANKS!!!

Asked by freedonspark 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

How to use different themes on different computers but still sync all FF data?

Hello, Is there a way to use a different theme on one machine (light) and use the dark theme on a different computer but still be able to sync the data? I have tried this… (read more)

Hello, Is there a way to use a different theme on one machine (light) and use the dark theme on a different computer but still be able to sync the data?

I have tried this from a previous question https://support.mozilla.org/en-US/questions/1242818

Set services.sync.prefs.sync.lightweightThemes to False, but this does not work.

Did it on both macOS machines, closed and restarted the browser, and changing the theme on one browser ends up changing the theme on the other machine.

Is there any way to have to separate themes on two different machines?

Thank you!

Asked by muzzle 10 months ago

Answered by jscher2000 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Empty white space before address bar URL keeps getting bigger

Hey uh.... this ain't normal right? The white space appeared the other day, thought it mildly annoying, but every once in a while (not certain the cause) it gets a little… (read more)

Hey uh.... this ain't normal right?

The white space appeared the other day, thought it mildly annoying, but every once in a while (not certain the cause) it gets a little bigger. Now it's almost half the address bar. And it's still goin'. It's a big issue because I can't click on the white space anymore to highlight the address, so eventually, I'm worried that I won't be able to highlight URLs anymore soon enough.

Has anyone seen this before? What do I do to fix it?

Asked by josiahbreneisen 10 months ago

Answered by jscher2000 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Cannot change default search engine from DuckDuckGo to something else

Even in safe mode, I cannot make a change to my default search engine stick; it always reverts to DuckDuckGo. After changing the default search engine in Preferences->… (read more)

Even in safe mode, I cannot make a change to my default search engine stick; it always reverts to DuckDuckGo.

After changing the default search engine in Preferences->Search to, say, Ecosia Search, typing a space character in the address+search bar goes from a generic world favicon to DuckDuckGo. Restarting with a cleared cache doesn't help.

None of my addons are related to search except Ecosia Search. Even with Ecosia Search removed, I get the same behavior, the default search engine reverts to DuckDuckGo. In any case, safe mode with all addons disabled doesn't change that behavior.

If i remove DuckDuckGo from the list of search engines, I cannot search at all and I cannot choose a default search enigne from the drop down list in Preferences->Search.

Note that I can always choose an alternate search engine in the drop down search menu, and that works. Setting a default search engine doesn't work.

Any suggestions on how to make a search engine other than DuckDuckGo be my default search engine would be appreciated. As a bonus, an explanation of why I'm having this difficulty would be wonderful.

TIA.

Asked by Vladimir G. Ivanović 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago