Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

page crash

Hi, web pages often crash with the page below. This is happening since less than a month ago. Before, the same pages (i.e. ebay.com login page) didn't. Any idea? Thanks … (read more)

Hi, web pages often crash with the page below. This is happening since less than a month ago. Before, the same pages (i.e. ebay.com login page) didn't. Any idea? Thanks

Asked by renato.comes 23 hours ago

Answered by FredMcD 7 hours ago

  • Solved

Tried all troubleshooting, Firefox still doesn't load pages

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked). The overall gr… (read more)

***************************** The problem When I start firefox I see a blank page (this was not my starting page before the problem occured)(Image linked).

The overall graphical window is not frozen but I can't open any webpage nor any local file. The option pages don't work either nor any of the about:XXX pages.

*************************** What I tired I cleared my cookie/cache. I tried firefox's safe mode. I refreshed firefox. I deleted my profile and created a new profile. I desactivated all my security software. I ran firefox with root privilege. Updated windows. None of that did solved the problem.

This problem persisted after I haved uninstalled Firefox, deleted my profile, deleted all mozilla directories in ProgramData, AppData, Program, cleaned up my disk with window's 10 utilitary and reinstalled firefox (I also tried a simple install unistall so I don't think I broke firefox by deleting files). When reinstalling firefox I tried both a 64 and a 32 bits install with current and older version none worked.

I scanned my PC for malwares, nothing found. I checked my memory as suggested in a troobleshooting page, (no problem found).

Firefox DOES WORKS in window's safe mode.

************************************ Observations I noticed via my firewall that firefox don't even send any package to the internet if I try to acess a website. Firefox does however acces 127.0.0.1 (at least it asks for permission). Firefox doesn't close if I use top right red cross, it does close if, in task bar I right click/close all windows or if I exit within the "three horizontal bar menu" I precise that my connection is ok and that MS Edge is working fine.

I repeat, Firefox works in window's safe mode.

I would really appreciate your help as I can't find any other thing to try.

Asked by a.ranaud00 5 days ago

Answered by a.ranaud00 1 day ago

  • Solved

Problem - the "sub-window" prompts in FireFox Browser

Hello, The problem that occurs to me can be seen at the picture in the attachment. I have cleaned cash and cookies, but it did not solve the problem. Any idea how to sol… (read more)

Hello,

The problem that occurs to me can be seen at the picture in the attachment. I have cleaned cash and cookies, but it did not solve the problem. Any idea how to solve this??

Asked by mica_lekic 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Picture drag and drop no longer works

Firefox version - 82.0.03 64bits I applied the -no-deelevate fix when I last upgraded and that worked ok Yesterday I ran Windows update - always a bad idea I know - and … (read more)

Firefox version - 82.0.03 64bits

I applied the -no-deelevate fix when I last upgraded and that worked ok Yesterday I ran Windows update - always a bad idea I know - and fixed the problems that caused, but now Firefox will no longer allow picture drag and drop. This IS a firefox issue because Chrome still works ok without any elevation command.

I have also done this: browser.launcherProcess - turn off, then turn back on

Any ideas please ?

Asked by tony165 1 day ago

Answered by tony165 1 day ago

  • Solved

Syntax error

I am writing to the English-language forum because the forum does not exist in my language. Some time ago, the browser started to slow down and took a long time to open. … (read more)

I am writing to the English-language forum because the forum does not exist in my language. Some time ago, the browser started to slow down and took a long time to open. Last night I closed it through the task manager and after restarting the browser gave an error: XML parsing error: root element not found Address: chrome: //browser/content/browser.xhtml Line 1, character 1

(Ошибка синтаксического анализа XML: корневой элемент не найден Адрес: chrome://browser/content/browser.xhtml Строка 1, символ 1) In my language

How to solve a problem? I don't want to lose bookmarks and other data, so creating a new profile is not a solution for me.

Asked by alexandernikitin08 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Amazon

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for thi… (read more)

Won't load Amazon. Only on Firefox. Not my other browswers. The page isn’t redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This is the error I get.

Asked by Gary 2 days ago

Answered by Scribe 2 days ago

  • Solved

On localhost fetch headers.get comes up null for everything

I've been having this issue ever since the latest release of firefox. Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any h… (read more)

I've been having this issue ever since the latest release of firefox.

Essentially it will be fine for a while and then all of a sudden firefox is unable to retrieve any headers from the fetch response. If I refresh firefox this fixes the issue, but only for a small amount of time. The same bug doesn't happen on chrome and I haven't had it happen to me yet on firefox developer edition. It happens if I use this browser on private browsing with no plugins as well.

Note that we do use a fetch wrapper but it essentially returns the entire response object in the screenshots below.

Also note that it doesn't seem to happen anywhere but localhost. Is there anything I can do here?

Asked by tbednarczyk 2 days ago

Answered by tbednarczyk 2 days ago

  • Solved

update 83 quit bug on Ubuntu and Win 10

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu vers… (read more)

Noticed on the latest release of Firefox after I press quit(I have multiple windows) the process will not fully close; I've confirmed this on both Windows and Ubuntu versions. It seems to happen when I have videos playing while closing as they will continue to play in the background.

Only way to fully close the app is to stop the running background process; the videos cannot be stopped as they are CCTV streams.

I'm not familiar with logging with FF if someone can advise on which ones would be of interest I can provide them.

Asked by sandysareon 1 week ago

Answered by sandysareon 2 days ago

  • Solved

Firefox problem with Yahoo

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and the… (read more)

When I go to the Yahoo main page, using Google and selecting Yahoo News - Current News it shows content but when you try to action anything it doesn't do anything and then shows an error. (see attached screenshots).

I have carried out all the recommended procedures including cookies, cache, etc and restarted Firefox with all Add-ons disabled and it still does not help with this problem.

I have used Yahoo for years and never had this problem and I have tried using Edge and Chrome and everything works as it should so it is definitely a Firefox issue.

So any suggestions on how to fix this would be appreciated.

Thanks.

Asked by Hawkeye 2 weeks ago

Answered by Hawkeye 2 days ago

  • Solved

PR_END_OF_FILE_ERROR

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load f… (read more)

In the last week I've continually had the error message PR_END_OF_FILE_ERROR appearing in place of various websites. There's no consistency - one day a website can load fine, the next I get the error message, the next day it'll load fine again. And the problem seems to be getting worse... It's driving me mad! Please help!

Asked by simhort 3 days ago

Answered by FredMcD 3 days ago

  • Solved

YouTube Not Working Correctly

I started having problems with YouTube recently and I think it is a Firefox issue. I am running version 82.0.3 (64-bit) and when I log into YouTube, the Home page is not … (read more)

I started having problems with YouTube recently and I think it is a Firefox issue.

I am running version 82.0.3 (64-bit) and when I log into YouTube, the Home page is not displaying all the content.

I have attached severl screenshots and you can see the problem as follows:

Image Sign In 1 shows the YouTube home page before signing in. Image Sign In 2 shows the YouTube home page after I have signed in using my Google account and you can see at the top right of the screen that my Google Account avatar (Darth) is showing. However, a lot of the content, e.g. Watch Later, Classics and My Subscriptions which are user related are all missing and if you compare this image to Image Sign In Chrome you can see that Chrome is showing everything and works correctly.

I tried this on Edge as well and it works all okay, the same as Chrome, so that is why I think there is an issue with Firefox.

Also, on the left side in the middle in Image Sign In 1 and Image Sign In 2 you can see a blue Sign In box with the words "Sign in to like videos, comment and subscribe." If you select this option you get an error which is in Image YouTube Sign In Error so I don't know if this is related to my problem but I thought it may help highlight what the problem is.

Any confirmation that it's a Firefox issue or any solutions to what is causing it would be appreciated.

Thanks.

Asked by Hawkeye 2 weeks ago

Answered by Hawkeye 3 days ago

  • Solved

Firefox not loading some content

I've recently noticed an issue with Firefox not loading some content for me. On one page it failed to load embedded videos, and when I contacted the site to alert them to… (read more)

I've recently noticed an issue with Firefox not loading some content for me. On one page it failed to load embedded videos, and when I contacted the site to alert them to the problem they troubleshooted and the issue seemed to be with my browser. A second time, when trying to use Instagram scheduler Planoly, I discovered that none of the images of my feed would display in the program, and again when I contacted support they could find no issue at their end.

I have followed advice and: - cleared my cache and cookies - disabled extensions one by one - scanned my machine for malware.

Any advice would be much appreciated.

Asked by Linconclusive 5 days ago

Answered by cor-el 4 days ago

  • Locked

I have updated my O/S from Ubuntu 18.04 to 20.10. Nothing else. Now Firefox is nearly useless

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it. Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS. I thought it woul… (read more)

This is basically a copy of what I put in the Ubuntu forum. The problem is the same, no matter where I post it.

Originally I was using Ubuntu 18.04 LTS.

I thought it would be good to update to GG (20.10) though I did briefly try FF (20.04).

As the install was done on an existing 18.04 version things remained the same for programs, book marks, etc.

Ok, now the crunch: I USE Firefox ""A LOT"". When it loads, there are...... 8 x 6 windows of FireFox and each of those have anywhere from one to ""THIRTY"" tabs loading.

Believe me: ""It worked!!""

I could use it, also run other tasks as well - though a VM was pushing it with the RAM. But the entire machine worked.

Now, I am lucky if FireFox loads at all. Let alone let me browse.

When it loads some of the window's tops are flashing. A screen shot does not really show this. (I tried)

All that has changed is the O/S from 18.04 and Firefox from (what ever it was) to 83.0

I don't want this to be a finger pointing exercise between Mozilla and Ubuntu. I would prefer it is helpful to all.

What have I tried? I've tried starting FireFox with all addons disabled. Still happens.

I am going to try to remember to (next time) launch FireFox from a Terminal and pipe the output to a file to look for things.

The machine I am using has shown it is well up to being able to have this running. I have had it working for a few years like this.

This post is (for now) to establish there is a problem. I will post more information when I get it, rather than waiting to get it then post, as I feel there are a lot of people who have very similar problems and I want it known: ""You are not alone!""


Now a bit of extra stuff.

Other things which are weird: When I am watching stuff - youtube for example - the playback is/WAS jerky. I hadn't touched anything in the settings.

After digging around, I discovered that I had to turn ""OFF"" the hardware acceleration for the graphics. Question: How did it get turned on? (Semi rhetorical)

I have a lot of local pages I open with passwords. When I load them the CPU load goes through the roof and nearly invariably the program just exits. No crash report.

Which is a good 50% of how it happens. The other 50% is the machine just locks up and I have to power it down.

Asked by teeny_weeny 4 days ago

Last reply by Seburo 4 days ago

  • Solved

Tabs Crashing on New Laptop

bp-b2807458-921f-40fb-8086-b06fa0201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-db55fcc3-4398-4416-a1a6-86c540201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-9c11b0c1-baa7-4f1c-9afb-2a28002… (read more)

bp-b2807458-921f-40fb-8086-b06fa0201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-db55fcc3-4398-4416-a1a6-86c540201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-9c11b0c1-baa7-4f1c-9afb-2a2800201121 11/20/2020, 4:49 PM

Here is the crash info. Recently, usually when scrolling through sites, my tabs would crash unexpectedly. This is a brand-new laptop that I have had for a little over a week now. Any help would be greatly appreciated.

Crash Reason: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ

Crash Address: 0xffffffffffffffff

Asked by XxPureToxinsxX 1 week ago

Answered by FredMcD 1 week ago

  • Solved

Add-on's suddenly disappeared, are installed, unusable

How fix this. Have googled the problem and tried all proffered solutions. No change. Others seem to have had similar problem, mentioning certificates, but got no help fro… (read more)

How fix this. Have googled the problem and tried all proffered solutions. No change. Others seem to have had similar problem, mentioning certificates, but got no help from Mozilla, that I saw. I have put the little jigsaw icon o the search bar, to no avail. Am deadended.

Asked by bill.bane1 4 days ago

Answered by FredMcD 4 days ago

  • Solved

"New" Firefox Search Result Hijacker

Hi, I recently downloaded and installed some Android emulator named "Andy". Unfortunately, the .exe also installed all kinds of other Software on my Windows 7 system. I … (read more)

Hi,

I recently downloaded and installed some Android emulator named "Andy". Unfortunately, the .exe also installed all kinds of other Software on my Windows 7 system.

I removed most of the unwanted Software but one problem remained: A search result hijacker was part of the package. It replaces the top 4 results with some cryptic redirect links that are luckily displayed in a different font, otherwise I wouldn't have noticed at all.

I tracked the issue down to a addon in Firefox (see attached screenshot) that I cannot remove, no matter what I try.

What I tried to remove it: - I tried to remove the addon via about:config - I tried to run Firefox in safe mode and uninstall it - I tried to factory reset Firefox - I Installed Avira and made a system scan - I installed MalwareBytes and made a system scan - I check all the extension folders for addons that I do not know but can't find anything - I checked my whole system for any xpi-files but couldn't find any.

I am out of ideas. I can disable the addon but thats about it. After a while Firefox will shut itself down and the next time I start it, the addon is on again. When I resinstall FIrefox, the same thing happens. The addon is always back.

When I inspect the element it loads some invisible icon file that is supposedly located in "src="jar:file:///C:/Windows/Installer/%7BB28AF4A4-C997-4A5B-A111-FD1E65138A8D%7D/%7B02E337C0-4D70-452D-AA64-92D0A8C5D953%7D.xpi!/icon48.png"", if that helps. But the location doesn't exist on my system.

Can anyone here help me? I alread sent a problem report via the official tool.

Sincerely Florian

Asked by flau 3 weeks ago

Answered by flau 2 weeks ago

  • Solved

Why is Firefox preventing me from opening links by closing it down?

Hello, I have been having weird problems with my Firefox since I tried getting back to using it. I have reset everything before using it again. I changed the language b… (read more)

Hello,

I have been having weird problems with my Firefox since I tried getting back to using it. I have reset everything before using it again. I changed the language back to English but the hamburger icon list is in Japanese. A minor issue but I can manage.

But this one is really annoying. I click on a link and it closes it down for me in 1 second. Here's a short clip of what I'm referring to.

https://streamable.com/hd9879

Please help me solve my problem. I just want to download files from my email.

Asked by jjtconstantino 6 days ago

Answered by cor-el 6 days ago