Showing questions tagged: Show all questions

after update 107.01 passwords work but I cannot see them

As the title says, after update 107.01, passwords work in autofill, but I cannot see them when I go to "passwords" in the menu... The passwords page is just blank... Any… (read more)

As the title says, after update 107.01, passwords work in autofill, but I cannot see them when I go to "passwords" in the menu... The passwords page is just blank... Any help would be appreciated!

Asked by mihari1 3 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

Login Vorbelegung Benutzname und Passwort

Beim Login der E-Mail Konten von Telekom und GMX wurden bisher nur der Benutzernamen vorbelegt. Jetzt wird auch das Passwort vorbelegt. Dies ist aber aus SIcherheitsgründ… (read more)

Beim Login der E-Mail Konten von Telekom und GMX wurden bisher nur der Benutzernamen vorbelegt. Jetzt wird auch das Passwort vorbelegt. Dies ist aber aus SIcherheitsgründen nicht sinnvoll. Wie kann ich dies wieder rückgängig machen, so dass wie davor die Eingabe eines Passwortes immer erforderlich ist? Über das Anwendungsmenü Funktion Passwörter geht es jedenfalls nicht. Hier kann im Feld Passwort der Inhalt nicht entfernt werden sondern nur die kompletten Zugangsdaten. Bitte um Hinweis. Vielen Dank!

Asked by manfred.72116 2 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

Private window icons in Win 10 doesn't work as expected with Profiles

I have shortcuts to launch Firefox in two ways, one with no commands and one with the following command: -P "Personal" --no-remote This used to show two separate Firefox … (read more)

I have shortcuts to launch Firefox in two ways, one with no commands and one with the following command: -P "Personal" --no-remote This used to show two separate Firefox icons on the taskbar. Firefox windows opened in each profile would be grouped with the same profile and kept separate from other profiles. With the latest update I still have two icons, the Default profile has a Firefox icon and the 'Personal' profile has a private browsing icon. Even though there are no private windows open. According to latest updates, if I open private windows then they should be grouped with their own icon. However, whether I have Default or Personal profile windows open, Private windows are grouped with their standard browsing windows.

This is on Win 10, Firefox 107.0.1

Any ideas how to fix this? Ideally I would have the standard Firefox icon on both profiles then, to conform with the private window separation update, my private windows would be separated from the standard windows but also from different profiles.

Asked by scaleb 2 days ago

Embedded vidoe in email link shows as preview not available

Hi Firefoxers, I am wanting to test an email before I send it out to clients, the email has a link to a video in the heading of the page. When I click the link in the ema… (read more)

Hi Firefoxers, I am wanting to test an email before I send it out to clients, the email has a link to a video in the heading of the page. When I click the link in the email it opens the webpage, but the link defaults to "preview not available" the rest of the page is viewable, but not the image of the video. At first I thought it was a broken link but when I send a test to colleagues using IE it opens automatically and they have the option play the video.

I made the following changes in Preferences > Privacy & Security > Autoplay > Settings > Allow Audio & Video

I refreshed the page, didn't work Restarted Firefox, still didn't work

Can I get some advice on the correct settings or where I am going wrong.

Asked by rharpur 3 days ago

  • Solved

Cannot Login to SSA Website

I am using Firefox 107.0.1 on a Windows 10 machine. And, I am not able to login to the SSA website (US) using Firefox. I reviewed the answers in the post (https://suppo… (read more)

I am using Firefox 107.0.1 on a Windows 10 machine. And, I am not able to login to the SSA website (US) using Firefox. I reviewed the answers in the post (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1354403) and tried several of the possible solutions (safe mode, rename/delete profile, reboot computer, etc) without any luck. I've attached a screenshot of the error when trying to login using Firefox.

Strangely, I've used Firefox exclusively to login (latest, maybe 6 months ago) before with no problem. It appears it is only when I currently am using Firefox. This is because I am able to use MS Edge without a problem.

Any help or suggestions are appreciated.

Thank you, Chris

Asked by Chris 4 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

Cannot save passwords for multiple sites within a domain with the same account name

I access multiple sites under a single domain: https://my.domain/site1 https://my.domain/site2 Each site has a login, and the same account name (e.g. 'me') is used for ea… (read more)

I access multiple sites under a single domain:

https://my.domain/site1 https://my.domain/site2

Each site has a login, and the same account name (e.g. 'me') is used for each site, but with different passwords. I must use the same account name for each site.

As far as I can tell, the password manager will always truncate the full site url to just the domain name when saving the passwords, so both sites are saved to the same entry.

The password entry edit function does not allow one to edit the URL associated with the site.

Is there a workaround for this? Thanks, Diab

Asked by dj5 3 days ago

Last reply by dj5 3 days ago

Microsoft administration consoles and two saved logins

Hi, as an admin I administer O365 web-sites/consoles in Firefox. I have two accounts in Firefox: my normal account, and my admin account which has far greater rights. The… (read more)

Hi,

as an admin I administer O365 web-sites/consoles in Firefox. I have two accounts in Firefox: my normal account, and my admin account which has far greater rights. The problem I am having is since I have enabled the option "Allow Windows single sign-on for Microsoft, work, and school accounts" (https://support.mozilla.org/en-US/kb/windows-sso?as=u&utm_source=inproduct), I always have to confirm two times that I want my admin account to login to for example: https://admin.exchange.microsoft.com/#/ Is there a way to tell FF that I want only the admin account to logon to the specified link so I don't have to select the account every time?

Thanks

Asked by atomic.delta 3 days ago

password shows different on fuirefox but its correct. the same password on a website i use is Coco*#2010 but on firefox it will not recognize the password

i have account on hibid nc and you login with a email address and a password but on firefox even though the password is correct it says the password is incorrect but on c… (read more)

i have account on hibid nc and you login with a email address and a password but on firefox even though the password is correct it says the password is incorrect but on chrome and edge it lets me login with the password and email. firefox will absolutely not let me login even though everything is the same. plus firefox will not let login into my bank account but chrome and edge will.

Asked by 1996ram 3 days ago

Last reply by Dropa 3 days ago

Google cross-site login stays signed-in

I have FF setup to forget all data after being closed except for a couple of websites. No Google properites are included in the list. After logging FF has also been logge… (read more)

I have FF setup to forget all data after being closed except for a couple of websites. No Google properites are included in the list.

After logging FF has also been logged in to all Google properties; google.com, gmail, etc. If I close the browser and reload it all cookies should be dumped but, if I visit google.com somehow I'm logged back in.

"Settings > Privacy & Security > Delete cookies and site data when Firefox is closed" should mean I'm reset to a somewher zero state, yes?

TIA for any help

Asked by Nathan 3 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

Firefox keeps asking me for Primary Password

I've tried the steps in this article: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-keeps-asking-me-primary-password#firefox:win11:fx107 but that doesn't work, please help… (read more)

I've tried the steps in this article: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-keeps-asking-me-primary-password#firefox:win11:fx107 but that doesn't work, please help

Asked by francesco.recchia94 4 days ago

Last reply by francesco.recchia94 4 days ago

cache clearance

I have set firefox to clear the cache on shutdown. It does not work. Every night I shutdown and reopen in order to clear the cache manually. It does not work. I was alway… (read more)

I have set firefox to clear the cache on shutdown. It does not work. Every night I shutdown and reopen in order to clear the cache manually. It does not work. I was always left with 38kb. Now it's 63kb. What can I do other than dump firefox and find an alternative browser?

Asked by wulliehughes5 4 days ago

Last reply by Dropa 4 days ago

Mic stoped working at some sites after upgrade

I use a web app for learning guitar at https://www.fender.com/play It used the microphone to grade your playing Using Firefox 107.0 (64 bit) under Linux Mint - after a re… (read more)

I use a web app for learning guitar at https://www.fender.com/play It used the microphone to grade your playing Using Firefox 107.0 (64 bit) under Linux Mint - after a recent upgrade the mic stopped working at this site Fender play says, " Microphone access | We require microphone access to give feedback on your playing | Please click "Allow" or "Share"above to provide it for us."

But 'old' dialog box requesting permission never shows up. Address bar shows 'mic icon', but clicking on it does nothing

If I google "mic test" the mic seems to work fine at a "testing" site

I think Fender actually uses MatchMySound1.com to analyze -- Has some setting permission possibly changed? Works in Firefox 102.5esr using Debian

BTW: = Settings | Privacy & Security | microphone [settings] doesn't seem useful

Thanks in advance

Asked by kenkingtoo 5 days ago

Last reply by kenkingtoo 4 days ago

  • Solved

How to block extension using policies.json

Hi, I planned to block my users from installing extensions/add-ons. I found an article that might be the answer (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1308646). I… (read more)

Hi, I planned to block my users from installing extensions/add-ons. I found an article that might be the answer (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1308646). I tried to create a simple policy (below), but somehow it does not work (I can still install any add-on/extension). What is wrong with my script? I'm using Firefox ESR 78.11.0 (64-bit) by the way.

My "policies.json" looks like this:

{

"policies": {
  "ExtensionSettings": {
    "*": {
      "blocked_install_message": "Blocked!",
      "install_sources": ["https://addons.mozilla.org/"],
      "installation_mode": "blocked"
    }
  }
}

Sincerely, Jonathan

Asked by Jonathan 6 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

Google login request

Why i am suddenly getting Google log-in requests when I first open some websites in my Firefox browser on Mac OS Monterey? This was not happening before; it has started i… (read more)

Why i am suddenly getting Google log-in requests when I first open some websites in my Firefox browser on Mac OS Monterey? This was not happening before; it has started in the past couple of weeks and is extremely annoying. I do everything possible to stop providing Google with any information about me. One of the ways I thought I was doing that was by using the Firefox browser. But apparently not, since Google is able to infiltrate the browser and ask for a sign-in. It is not possible that Google is doing this without Firefox/Mozilla awareness of it.

Asked by bexyo 5 days ago

Last reply by Terry 4 days ago

Import personal certificate

With the latest upgrade to Firefox 107.0 there is no option any more to import or manage certificates. Going to Settings/Privacy & Security/Certificates and selecting… (read more)

With the latest upgrade to Firefox 107.0 there is no option any more to import or manage certificates. Going to Settings/Privacy & Security/Certificates and selecting View Certificates results in a window showing installed certificates with only OK button at the bottom of the window. No option to import, delete, save or anything else. OS: OpenSuse Linux 64bit

Asked by krpan2002 2 weeks ago

Last reply by bart17 5 days ago

Credit Card Autofill Not Displaying

I've reviewed the notes in this post however it has not helped. For some reason the "Autofill credit cards" section does not display in my settings and autofill for CC do… (read more)

I've reviewed the notes in this post however it has not helped. For some reason the "Autofill credit cards" section does not display in my settings and autofill for CC does not work. I have the following config:

extensions.formautofill.creditCards.supported = on extensions.formautofill.creditCards.available = true extensions.formautofill.creditCards.enabled = true extensions.formautofill.creditCards.hideui = false extensions.formautofill.creditCards.supportedCountries = US,CA,GB,FR,DE

What else can I try? I am located in Canada, and am using FF version 107 on Windows 11

Thank you

Asked by user4321 5 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 days ago

Saved logins & password

Gets lost (half of them to say the least) every time Firefox updates. I checked the box that ask for saving the logins and password in the Privacy and Security section an… (read more)

Gets lost (half of them to say the least) every time Firefox updates. I checked the box that ask for saving the logins and password in the Privacy and Security section and this feature has always been active. I must have saved logins for 36 websites and email providers. Very vicious cycle and you know how frustrating this can be. Well you can help by either fixing this bug or do away the feature all together. Because next time this happens AGAIN I'll revert back to good 'ol Google chrome and never get back to using Firefox ever.


regards, Mr. Miserablealready

Asked by greeno14 5 days ago

Lost recovery Application

I am connected on my firefox account on both my computers but I am unable to connect the same account on firefox mobile. This is because I don't have access to the two-st… (read more)

I am connected on my firefox account on both my computers but I am unable to connect the same account on firefox mobile. This is because I don't have access to the two-step authentication app that I do not remember even setting up. I have access to my email associated with the account and I have 10 digit recovery codes but none of them worked to recover my account.

So I am not locked out but I am unable to connect on new devices because I have no idea what app I used to set up 2 step authentication.

Asked by jc_ben 5 days ago

Last reply by Dropa 5 days ago