Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

PASTE Option

What Happened To The PASTE Option, When You Are Composing A New Email In Outlook  ? If You Copy Something, Then Right Click I… (read more)

What Happened To The PASTE Option, When You Are Composing A New Email In Outlook  ?

If You Copy Something, Then Right Click In The Message Section Of The Email, You Do Not Get The Drop Down Menu With PASTE As An Option.

You Only Get The PASTE Option When You Right Click Into The SUBJECT Line.

Asked by j3rowell 1 year ago

Answered by sugarmarc 1 year ago

  • Locked
  • Archived

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (read more)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved

Number is not getting recognised

After switching to Firefox version 123, I encountered an error on our website: '1,000,000.00 is not a valid number.' It seems to be a form validation error, but it worked… (read more)

After switching to Firefox version 123, I encountered an error on our website: '1,000,000.00 is not a valid number.' It seems to be a form validation error, but it worked fine with previous versions of Firefox. The application is built using GWT (Google Web Toolkit). Any help would be appreciated. Thanks.

Asked by Bikram Singh 2 months ago

Answered by TyDraniu 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 115.0.2 (64-Bit) on Windows 7

Contrast disappears when I klick 'Login' eg. on 'https://www.elektor.de/'; other browsers are ok. AdGuard on or off makes no difference. Kind Regards [removed email from … (read more)

Contrast disappears when I klick 'Login' eg. on 'https://www.elektor.de/'; other browsers are ok. AdGuard on or off makes no difference. Kind Regards [removed email from public]

Asked by klaus178 10 months ago

Answered by klaus178 10 months ago

  • Solved
  • Archived

[SOLVED] Keyword in bookmark caused Firefox to redirect all searches starting with the word "amazon" to Amazon

Whenever I type something in the URL bar that starts with the word "amazon," instead of getting a Google search for what I typed, I get redirected to Amazon.com with what… (read more)

Whenever I type something in the URL bar that starts with the word "amazon," instead of getting a Google search for what I typed, I get redirected to Amazon.com with whatever I typed as a product search. For example, if I type "amazon sucks" in Firefox's URL bar, instead of getting a Google search for the phrase "amazon sucks," I get an Amazon page with the word "sucks" pre-filled in Amazon's product search (and a screen full of socks).

I don't have a search keyword for "amazon" in my Firefox settings. As far as I can tell, no other magic word does the same thing. (For example, if I type "yahoo sucks" or "walmart sucks," I get the desired Google searches. I don't get redirected to a Yahoo or Walmart page.

How do I turn this behavior off?

Asked by Jon9 10 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 10 months ago

  • Locked
  • Archived

Cached Web Content Not Clearing

Win 7 Home Premium Firefox Version 101.0.1 'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.' When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does… (read more)

Win 7 Home Premium Firefox Version 101.0.1

'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.'

When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does not zero out. (It used to clear completely).

The browser webpage has been refreshed, the browser closed and reopened, and the computer restarted but the cache does not reset.

This issue started on the morning (Pacific time) of June 26-Is this a known glitch or am I missing a detail?

Asked by Buddy2014 1 year ago

Last reply by Buddy2014 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Updating FF, using Mac 10.12.6: Will ESR happen automatically?

I have Mac 10.12.6 on an "early 2009" 27" iMac. I'm waiting for the new 27/32inch iMac until I upgrade hardware and operating system. The release notes with FF V115 say… (read more)

I have Mac 10.12.6 on an "early 2009" 27" iMac. I'm waiting for the new 27/32inch iMac until I upgrade hardware and operating system. The release notes with FF V115 say in part " Users on those operating systems will be migrated to the ESR 115 version of Firefox."

I want to clarify that when I update to FF 116, FF will automatically install the ESR version, or will I need to do this manually? Also, will this update take a long time, like FF will be installing a totally new (ESR) version, rather than "just" the usual update?

Asked by ChrisG 10 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 10 months ago

  • Solved
  • Archived

The menu disappears when a hint shows up.

Firefox 102.0.1 (64bit), Linux, Sway (Wayland), MOZ_DBUS_REMOTE=1, MOZ_ENALBE_WAYLAND=1 When I hover over a menu item, the hint shows up and the menu disappears visually,… (read more)

Firefox 102.0.1 (64bit), Linux, Sway (Wayland), MOZ_DBUS_REMOTE=1, MOZ_ENALBE_WAYLAND=1 When I hover over a menu item, the hint shows up and the menu disappears visually, it is still there, as I can interact with it (mouse click or enter).

Asked by jnbrains 1 year ago

Answered by jnbrains 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Profiles NOT isolated

On chrome I have several profiles and different ones use different LastPass (and other) extension services. EVERY PROFILE maintains it's OWN login information. Firefox,… (read more)

On chrome I have several profiles and different ones use different LastPass (and other) extension services. EVERY PROFILE maintains it's OWN login information.

Firefox, however, does NOT ISOLATE PROFILES. On ANY Firefox profile, if I log into LastPass EVERY PROFILE is forced to use THAT information- even going as far as logging out and logging into the OTHER profile's information/account. This is 1990's level idiotic.

WHY are profiles SHARING LOGIN INFORMATION!? This is entirely stupid and defeats the entire purpose of multiple profiles.

I had this happen with Facebook logins, too... WHY does ONE profile FORCE OTHER profiles to change their login information?! WHY ARE THEY NOT SEPARATED?!

How do I solve this?!

it is the SINGLE biggest reason why I can NOT switch to Firefox again. Chrome does this. Chromium does it. EVERY Chromium browser does this. 10 years ago Firefox did this... and I left it when it QUIT doing this... when it BROKE profile separation.

Why is this STILL a problem?!

Asked by Zor 6 months ago

Answered by Zor 6 months ago

  • Solved
  • Locked

Cannot attach files to my outgoing emails using gmail

Two issues using latest version of Firefox with Windows 10. These 2 issues have occurred in the last few days First I cannot attach my files to my emails using Gmail. … (read more)

Two issues using latest version of Firefox with Windows 10.

These 2 issues have occurred in the last few days

First I cannot attach my files to my emails using Gmail. I'm able to do this using Edge or Chrome

Second, normally when I used to start typing the name of my correspondent it would automatically complete. This is no longer working. I'm able to do this using Edge or Chrome

the attached printscreen shows both issues

Asked by pauljaniga 2 months ago

Answered by pauljaniga 2 months ago

  • Solved

Incorrect file format

It has been observed that when a user uses the Firefox browser and tries to download a DDD file, the file format is .pdf instead of .ddd. In the devtools, it was observed… (read more)

It has been observed that when a user uses the Firefox browser and tries to download a DDD file, the file format is .pdf instead of .ddd. In the devtools, it was observed that the content-type is text/plain in the response to the request. I changed the content-type to application/octet-stream, but the error still persists

Asked by Borys Krasko 1 month ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 month ago

  • Solved
  • Archived

Broken font-families

Hi everyone, lately I started experiencing a font-family-related issue. On certain websites the font-families/styles look broken. I tried troubleshooting the issue by my… (read more)

Hi everyone,

lately I started experiencing a font-family-related issue. On certain websites the font-families/styles look broken. I tried troubleshooting the issue by myself without any luck. What I did so far was reset my Windows fonts to default, reinstall Firefox and look what font-families are loaded through the Inspect tool. If I opened the same web page in Chrome the font looks OK. Two websites the issue is most visible at - support.fiverr.com and gmail.com when someone replies to my e-mail.

Please find below a screenshot of what I mean

Asked by koko 1 year ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved

Deceptive Site warning

When I try to go to my webmail I sometimes am presented with a Deceptive Site Ahead warning. I am quite happy that although the SSL might not be current that the website… (read more)

When I try to go to my webmail I sometimes am presented with a Deceptive Site Ahead warning.

I am quite happy that although the SSL might not be current that the website is safe for me to go there. How do I stop this annoying feature from activating?

Asked by Paul Barrow 3 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox printing with System print dialog

Since the last update to Firefox I have not been able to print using the system dialog. Only the new Firefox print screen comes up. How can I return to system printing … (read more)

Since the last update to Firefox I have not been able to print using the system dialog. Only the new Firefox print screen comes up. How can I return to system printing dialog?

Also the ability to set print quality in the Firefox print screen does not exist. I can do copies, black or color, duplex printing, etc but not set the print quality like draft, text, photo, etc.

I also have many forms I've setup for printing and I can't access these.

Thanks, Pat

Asked by patbarrmail 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Solved

Firefox on Linux

I am using a Samsung Chromebook Pro V2, running Debian, and installed Firefox using the Flatpak command "flatpak install flathub org.mozilla.firefox". The Firefox icon a… (read more)

I am using a Samsung Chromebook Pro V2, running Debian, and installed Firefox using the Flatpak command "flatpak install flathub org.mozilla.firefox". The Firefox icon appears in the Linux apps group and I have opened Firefox using that icon.

How do I get links in my Linux apps to open Firefox and take me to the URL?

Thank you and Happy New Year, Abe

Asked by Abe Sternberg 5 months ago

Answered by Abe Sternberg 4 months ago

  • Solved
  • Archived

text coding

I run a simple website. gcessa.org. Until recently I was able to import a .doc or .docx document converted to a text document into the site and it loaded like one would e… (read more)

I run a simple website. gcessa.org. Until recently I was able to import a .doc or .docx document converted to a text document into the site and it loaded like one would expect. Lately the characters ', ", and - have been resolving as a �. There might be others I'm not aware of. Which means the characters are not found in the codex. What do I need to do to resolve this issue. I believe it started after one of the last two updates. I don't see this happening in edge or chrome.

Thanx

Asked by petecovert 1 year ago

Answered by petecovert 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Websites loading e-x-t-r-e-m-e-l-y slow on version 101.0

Upgraded to version 101.0 after getting the pop-up prompt and now every site I visit is taking at least twice as long to load and display compared to yesterday. (Even th… (read more)

Upgraded to version 101.0 after getting the pop-up prompt and now every site I visit is taking at least twice as long to load and display compared to yesterday. (Even this support site!)

It has to be something in this release and not my connection, because:

  • My mail client is completely unaffected and is behaving normally.
  • I tried accessing the sites that were loading/displaying slowest using Opera, and they loaded as fast as they had in Firefox previously.
  • Nothing else that uses my internet connection is working any differently than yesterday.

I also cleared the Firefox cache. No improvement.

It's not my add-ons because the only one I have installed is uBlock, which is recommended in various help articles here at the support site.

Nothing in the knowledge base has proven helpful.

Is anyone else having this problem? Is there some tweak I need to make in about:config to fix this? Or is this another case of "wait until the next release", yet again???

Asked by Kymber 1 year ago

Answered by Kymber 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Adding a bookmark to an existing folder

I recently migrated from Chrome to Firefox on my Mac and successfully imported all data, bookmarks etc. However I cannot figure out how to ADD a new bookmark to an existi… (read more)

I recently migrated from Chrome to Firefox on my Mac and successfully imported all data, bookmarks etc. However I cannot figure out how to ADD a new bookmark to an existing folder. Every page I read about bookmarking fails to show how this is done. In Chrome its simple since the drop down menu allows the user to view every folder, but in Firefox I don't see how to do this. Furthermore, when I go to Bookmarks>Manage bookmarks I don't see any of my folders..PLEASE show me an EASY way to do this. Thank you

Asked by jontalk 11 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 11 months ago

  • Solved
  • Archived

OneDrive photos not loading

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank.… (read more)

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank. Screenshot attached.

This is working fine on Google Chrome, but I would prefer not to use chrome for privacy reasons.

Can anyone help me with this?

Regards, Harrison

Asked by h.bade93 2 years ago

Answered by h.bade93 1 year ago