Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Removing the Extensions Puzzle Piece Icon?

I just updated to the latest version of Firefox, and all of a sudden I have a new icon, Extensions, that looks like a puzzle piece, I cant seem to be able to remove it...… (read more)

I just updated to the latest version of Firefox, and all of a sudden I have a new icon, Extensions, that looks like a puzzle piece, I cant seem to be able to remove it....at all.

Asked by Imot 2 months ago

Answered by cor-el 2 months ago

  • Solved

Scrolling with the mouse wheel doesn't work.

Hi! I can't scroll with the mouse wheel in Firefox. It works fine in other browsers and programs. If I switch to Safe Mode, the scrolling wheel works. But if I switch b… (read more)

Hi!

I can't scroll with the mouse wheel in Firefox. It works fine in other browsers and programs.

If I switch to Safe Mode, the scrolling wheel works. But if I switch back to normal mode, the wheel does not work again.

I tried to switch off and switch on "Use autoscrolling" and "Use smooth scrolling" settings, but it didn't help.

Unfortunately, "Refresh Firefox…" and reinstalling browser completely did not help.

I am at a loss, please help.

Asked by izmai1 1 month ago

Answered by TyDraniu 1 month ago

  • Solved

Firefox not starting

Firefox bowser stopped working suddenly. Tried uninstall and install multiple times with multiple options. Still not working even after cleaned all Firefox related file… (read more)

Firefox bowser stopped working suddenly. Tried uninstall and install multiple times with multiple options.

Still not working even after cleaned all Firefox related files using uninstall tools and installed again.

Asked by jagrose2000 1 week ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Can no longer see or customize extensions on toolbar!

All of my extensions just got moved into a single new extension button. I understand this feature was just added to 109 but is quite terrible. I can no longer see my ex… (read more)

All of my extensions just got moved into a single new extension button. I understand this feature was just added to 109 but is quite terrible.

I can no longer see my extensions on the toolbar. I now have to do even more clicks to access certain options or settings. Which is dumb as it now takes longer to get where you need to go.

This is a terribly added feature. Not sure how this passed. The quality of life is not improved in any shape or form with this. Only makes things worse.

For example. I have norton safe web and search. I now have to click on the extension button to see if a page is safe or now have to do multiple clicks to access that extension.

This new feature is terrible and I really hope it is reverted.

Asked by arugula 1 month ago

Answered by arugula 1 month ago

  • Solved

Still getting Newsletter Emails after unsubscribing

I have unsubscribed from all newsletter after receiving the first email but days later I'm still getting emails from Firefox (e.g. Superpower #4: See if your info has bee… (read more)

I have unsubscribed from all newsletter after receiving the first email but days later I'm still getting emails from Firefox (e.g. Superpower #4: See if your info has been leaked).

This is an incredibly bad user experience and to my knowledge illegal in the EU.

I'm probably still within that journey but the journey should terminate the moment I clicked unsubscribed.

Asked by jkl123 4 months ago

Answered by Chris 4 months ago

  • Solved

places.sqlite always corrupting when opening Firefox

Prior to today, occasionally I would need to restore from a Time Machine backup the files "places.sqlite", "places.sqlite-shm", and "places.sqlite-wal" into my default pr… (read more)

Prior to today, occasionally I would need to restore from a Time Machine backup the files "places.sqlite", "places.sqlite-shm", and "places.sqlite-wal" into my default profile, because I would lose my bookmarks & history.

However, beginning this morning, that procedure did not work. Every time I open up Firefox, the "places.sqlite" file would corrupt immediately and no attempt at restoring (from any backup date/time) would fix the issue.

I am running Mac OS 11.7.2 (Big Sur) and Firefox 111.0.

This is VERY frustrating, because I rely heavily on my bookmarks and passwords.

PLEASE HELP!!!!!!

Asked by rscott1 1 week ago

Answered by exclusive01 4 days ago

  • Solved

Firefox simply not loading images of website

My problem is simple. I'm trying to use this supermarket website (continente.pt) and the website doesn't load up the images of the products. I have to reload a bunch of t… (read more)

My problem is simple. I'm trying to use this supermarket website (continente.pt) and the website doesn't load up the images of the products. I have to reload a bunch of times until it finally does. I switched from Google chrome but apparently it was a big mistake, never thought Firefox was so crap. BTW, It's not my adblocker, turned off Enhanced tracking protection and cleared cookies. Nothing works. (on annex I show firefox and google chrome being used on the same website)

Asked by eve_nostro 2 weeks ago

Answered by eve_nostro 2 weeks ago

  • Solved

Firefox logging me out of all sites when I "delete history"

Hello, this problem started happening around 3 or 4 days ago. Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today"… (read more)

Hello,

this problem started happening around 3 or 4 days ago.

Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today" history. I know it's a weird habit (lol), but at least it logs me out of all recent browsing while keeping my sessions with older websites active (typically these older websites include stuff that I use frequently like Outlook, Google/Youtube, Twitter & other social media, Spotify, and a few other sites).

The other reason I do this is that I like my "recent history" to be ordered the way I like, so I can use it kind of like a "bookmark list".

The problem: Since about 4 days ago, each time I "delete history", ALL my accounts are signed out. Note that I don't have the option to delete cookies upon closing checked, and whenever I close Firefox without deleting history the sessions appear to be active.

I think 3 or 4 days ago there was a Firefox update? I remember at the time I was shown the extra tab with the release notes, but I didn't pay much attention. However when I noticed the issue, which was the day after, I assumed it was a new feature of the update that caused all these websites not to recognise my browser and thus ask me to log in again.

So just before going to bed, I tried 1) clearing my history for the day as I usually do, except 2) instead of closing directly after, I would go to the sites I want to remain logged in (in this case I just did Outlook, Youtube, Twitter, Facebook, Tiktok and Spotify), log into my accounts, and then close the browser.

So the following day, it worked "as usual"... almost... that is because when I deleted my history of the day, it logged me out of everything again. But in the "recent history" list, it showed the updated list (with the websites I re-logged into the day before).

So I can't guess what is happening, other that something is messing with my cookies each time I delete history. I even went to check manually to see if I still had the session cookies stored in Firefox and it appears to be the case.

Yesterday I also tried logging into a Google, waiting a few hours, and only deleting the history of the past hour, but the same thing happens, I instantly get logged out.

Additional info: when I "delete history" I only check the first five options (those under history) and not the lower two (under data).

Thanks for your help, and sorry for my English !

Asked by Mooray 1 month ago

Answered by AliceWyman 1 month ago

  • Solved

I need to hide my email from the right side menu.

I've the same problem as https://support.mozilla.org/questions/1317794#question-reply but after following the steps for the solution, it doesn't work for me. Does it have… (read more)

I've the same problem as https://support.mozilla.org/questions/1317794#question-reply but after following the steps for the solution, it doesn't work for me. Does it have to do with all updates since this question was answered? I've created the chrome folder. I've created userChrome.css file and added the following without "`" marks in it and saved it and restarted firefox after changing the toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets = true . ```

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* only needed once */

#appMenu-fxa-label > .toolbarbutton-text { visibility:hidden !important; }

```

It doesn't work for me. Please have a look.

Asked by r33sch 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

New update has broken overflow menu and bookmarks bar

So this crazy new update has broken my Firefox in these ways: 1. All my bookmarks on my bookmarks bar have been deleted. 2. I can't drag any new links to the bookmarks b… (read more)

So this crazy new update has broken my Firefox in these ways:

1. All my bookmarks on my bookmarks bar have been deleted. 2. I can't drag any new links to the bookmarks bar 3. Overflow menu for apps is empty and will only let me drag Firefox defaults to it such as settings. Dragging apps to it is impossible. It "is" possible to pin items by using the Chrome puzzle piece..

Firefox: 109.0 OS: Windows 10 Pro

Using troubleshooting mode has no effect.

Asked by RedXIII 1 month ago

Answered by RedXIII 1 month ago

  • Solved

How can we hide the new addons button?

FF 109 added a new addons-button (jigsaw puzzle icon) in the addons-toolbar. Can we hide it with a specific variable in about:config, or by creating a specific variable t… (read more)

FF 109 added a new addons-button (jigsaw puzzle icon) in the addons-toolbar. Can we hide it with a specific variable in about:config, or by creating a specific variable there?

Asked by Dan 2 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 months ago

  • Solved

Can't play Amazon videos

I can't for the life of me understand what is going on with my browser. Everytime I try to watch a video that I have purchased I get this error message: "Firefox is inst… (read more)

I can't for the life of me understand what is going on with my browser. Everytime I try to watch a video that I have purchased I get this error message:

"Firefox is installing components needed to play the audio or video on this page. Please try again later."

I have tried searching for a solution but no avail. I have disabled and re-enabled DRM, bit it was a no go. I tried re-downloading firefox, still had the same issue. I created a new profile, still won't work! I have been searching for solutions constantly and tried so many but none seem to work. Finally someone suggested that I check my extensions and App data and I saw a sign that said:

"widevine decryption module provided by google inc. will be installed shortly"

but it has been almost a day and it still hasn't been installed. In advanced preferences I looked up widevine and saw this:

media.gmp-widevinecdm.autoupdate true media.gmp-widevinecdm.enabled true media.gmp-widevinecdm.lastDownloadFailReason Error: Failed downloading via ServiceRequest, status: 0, reason: error media.gmp-widevinecdm.lastDownloadFailed 1671609470 media.gmp-widevinecdm.lastInstallStart 1671609449 media.gmp-widevinecdm.visible true

Is the problem with my computer or internet?

Asked by kkjent 3 months ago

Answered by Paul 3 months ago

  • Solved

Two factor authentication setup will not work

I was trying to sync my settings to my new laptop with my login and PW (which was correct) and it kept telling me it wasn't right. So, I decided to change it but my MFA o… (read more)

I was trying to sync my settings to my new laptop with my login and PW (which was correct) and it kept telling me it wasn't right. So, I decided to change it but my MFA on Google for Firefox got wiped once I switched phones. I had to use a backup code to get in and want to re-enable the MFA.

Unfortunately, and for no real reason, it won't work. I scan the QR code in Google Authenticator, it sets up and gives me a code, I enter the code, and then it tells me it's the wrong one. I even tried to do it by manually setting it up and it made no difference. Now I can't re-enable it because it won't work right.

What the actual hell is going on here, guys?

Asked by golamb 3 months ago

Answered by golamb 3 months ago