Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

missing emails from IMAP Sent or INBOX folders

Hello This is almost the case at all stations in the company. Employees sometimes report me missing emails from Sent or INBOX folders. Mails are not deleted or moved. Aft… (read more)

Hello

This is almost the case at all stations in the company. Employees sometimes report me missing emails from Sent or INBOX folders. Mails are not deleted or moved. After logging in to the WebMail (by Web browser) service, emails are visible in individual boxes. The problem is solved by removing the account from Thunderbird, deleting the IMAP Mail directory, setting and synchronizing everything from scratch. Such situations are happening more often.

Please, solve the problem

Asked by rsiuta 1 year ago

Last reply by Wayne Mery 1 year ago

  • Archived

360p or auto html5 youtube

I have tried everything under the sun, I have deleted my cookies, uninstalled Firefox and my profile and I'm still getting this issue. I can't a higher resolution then 36… (read more)

I have tried everything under the sun, I have deleted my cookies, uninstalled Firefox and my profile and I'm still getting this issue. I can't a higher resolution then 360p,this happened a few days ago and I don't understand why...

Asked by Berserk85 5 years ago

Last reply by Sleepwalker3 4 years ago

  • Archived

Adobe flash will not remain active on our 24h emergency medical web site, need it to alert us to medical data

We have medical data coming in 24/7. Our alarm runs off flash. Since the update there isn't a choice to "allow and remember", which is causing us to have to remember to… (read more)

We have medical data coming in 24/7. Our alarm runs off flash. Since the update there isn't a choice to "allow and remember", which is causing us to have to remember to refresh the page constantly. A big problem for the night-staff, problem for the day-staff also as we keep forgeting and data is not alarming. PLEASE HELP!!

Asked by KCop 10 months ago

Last reply by James 8 months ago

  • Archived

Firefox ver 31 latest doesn't play videos -

Firefox will not play videos in or out of U-Tube. . All videos play in I.E. ver 11.0.10 without an issue In Firefox I get a large black square that reduces to a black bar… (read more)

Firefox will not play videos in or out of U-Tube. . All videos play in I.E. ver 11.0.10 without an issue

In Firefox I get a large black square that reduces to a black bar and then when I place the cursor in the area where the video should be I see a flashing rotating circle.

Just updated Firefox Ver 31RC1 today 7-16-14 Flash Plugin = Ver 14.0.0.145 Quicktime plugin = Ver Version: 7.7.5.0 Windows 7-64 All updates loaded

Application Basics


Name: Firefox Version: 31.0 User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0

Crash Reports for the Last 3 Days


Report ID: bp-4ae398ae-dc97-42ba-8287-e8f502140715 Submitted: 2 days ago

All Crash Reports

Extensions


Name: Adblock Plus Version: 2.6.3 Enabled: true ID: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}

Name: Address Bar Search Version: 1.2 Enabled: true ID: {badea1ae-72ed-4f6a-8c37-4db9a4ac7bc9}

Name: BetterPrivacy Version: 1.68 Enabled: true ID: {d40f5e7b-d2cf-4856-b441-cc613eeffbe3}

Name: DownloadHelper Version: 4.9.22 Enabled: true ID: {b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d}

Name: F.B. Purity - Cleans Up Facebook Version: 9.9.1 Enabled: true ID: fbp@fbpurity.com

Name: Garmin Communicator Version: 4.1.0 Enabled: true ID: {195A3098-0BD5-4e90-AE22-BA1C540AFD1E}

Name: Logitech Device Detection Version: 1.23.0.5 Enabled: true ID: DeviceDetection@logitech.com

Name: MAFIAAFire Redirector Version: 0.9d Enabled: true ID: MafiaaFire@mafiaafire.com

Name: MapsGalaxy Version: 6.58.4.18298 Enabled: true ID: 39ffxtbr@MapsGalaxy_39.com

Name: Skype Click to Call Version: 7.2.15747.10003 Enabled: true ID: {82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A}

Name: Adobe DLM (powered by getPlus(R)) Version: 1.6.2.63 Enabled: false ID: {E2883E8F-472F-4fb0-9522-AC9BF37916A7}

Name: Advanced SystemCare Surfing Protection Version: 1.0 Enabled: false ID: ascsurfingprotection@iobit.com

Name: Hyperwords Version: 6.5.3 Enabled: false ID: {9A752782-D706-479b-98F8-3F66BF921692}

Graphics


Adapter Description: NVIDIA GeForce GTS 250 Adapter Drivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um Adapter RAM: 1024 ClearType Parameters: Gamma: 2200 Pixel Structure: R ClearType Level: 0 Enhanced Contrast: 50 Device ID: 0x0615 Direct2D Enabled: true DirectWrite Enabled: true (6.2.9200.16571) Driver Date: 3-4-2014 Driver Version: 9.18.13.3523 GPU #2 Active: false GPU Accelerated Windows: 1/1 Direct3D 10 Vendor ID: 0x10de WebGL Renderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GTS 250 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0) windowLayerManagerRemote: false AzureCanvasBackend: direct2d AzureContentBackend: direct2d AzureFallbackCanvasBackend: cairo AzureSkiaAccelerated: 0

Important Modified Preferences


accessibility.typeaheadfind: true accessibility.typeaheadfind.flashBar: 0 browser.cache.disk.capacity: 358400 browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 358400 browser.cache.disk.smart_size.first_run: false browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: false browser.cache.frecency_experiment: 4 browser.cache.memory.capacity: 65536 browser.display.show_image_placeholders: true browser.display.use_document_fonts: 0 browser.history_expire_days.mirror: 180 browser.places.importBookmarksHTML: false browser.places.smartBookmarksVersion: 7 browser.search.param.yahoo-fr: chr-greentree_ff&type=380920&ilc=12 browser.search.useDBForOrder: true browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20140714151536 browser.startup.homepage: http://www.msn.com/ browser.startup.homepage_override.buildID: 20140714151536 browser.startup.homepage_override.mstone: 31.0 browser.tabs.warnOnClose: false browser.urlbar.autocomplete.enabled: true dom.max_script_run_time: 1800 dom.mozApps.used: true dom.w3c_touch_events.expose: false extensions.lastAppVersion: 31.0 font.internaluseonly.changed: false font.minimum-size.x-western: 14 font.size.fixed.x-western: 14 font.size.variable.x-western: 14 gfx.direct3d.checkDX10: false gfx.direct3d.last_used_feature_level_idx: 1 network.cookie.prefsMigrated: true network.http.max-connections: 48 network.http.max-connections-per-server: 16 network.http.max-persistent-connections-per-proxy: 16 network.http.max-persistent-connections-per-server: 8 network.http.pipelining.maxrequests: 8 network.http.request.max-start-delay: 0 places.database.lastMaintenance: 1405542420 places.history.expiration.transient_current_max_pages: 104858 places.history.expiration.transient_optimal_database_size: 167772160 places.last_vacuum: 1296747843 plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf,application/vnd.adobe.xfdf,application/vnd.fdf plugin.expose_full_path: true plugin.importedState: true plugin.state.flash: 1 plugin.state.nppl: 0 plugin.state.npqtplugin: 1 print.print_printer: Adobe PDF print.printer_Epson_Stylus_Photo_R200_(M).print_bgcolor: false privacy.donottrackheader.enabled: true privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: true security.warn_viewing_mixed: false storage.vacuum.last.index: 1 storage.vacuum.last.places.sqlite: 1404830167

user.js Preferences


Your profile folder contains a user.js file, which includes preferences that were not created by Firefox.

JavaScript


Incremental GC: true

Accessibility


Activated: false Prevent Accessibility: 0

Library Versions


NSPR Expected minimum version: 4.10.6 Version in use: 4.10.6

NSS Expected minimum version: 3.16.2 Basic ECC Version in use: 3.16.2 Basic ECC

NSSSMIME Expected minimum version: 3.16.2 Basic ECC Version in use: 3.16.2 Basic ECC

NSSSSL Expected minimum version: 3.16.2 Basic ECC Version in use: 3.16.2 Basic ECC

NSSUTIL Expected minimum version: 3.16.2 Version in use: 3.16.2

Experimental Features


Asked by kensch 6 years ago

Last reply by jscher2000 5 years ago

  • Archived

userChrome.css is in the correct place, but Firefox 50 not responding to all statements

Hi everyone! Hope someone can help. I'm going insane! I know my userChrome.css is in the correct place, and Firefox 50 is responding to this @namespace url("http://www.mo… (read more)

Hi everyone!

Hope someone can help. I'm going insane!

I know my userChrome.css is in the correct place, and Firefox 50 is responding to this

@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* set default namespace to XUL */

/* Hide bookmark icons in the Personal Toolbar */ toolbarbutton.bookmark-item > .toolbarbutton-icon { display: none; }

/* Don't show tab icons */ .tab-icon { display: none !important; }

but for some reason, Firefox 50 is ignoring this:

/* Hide "normal" bookmark icons in the bookmarks menu */ menuitem.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }

/* Hide icons for bookmark folders in Bookmarks menu */ menu.bookmark-item > .menu-iconic-left { display: none; }

/* Hide icons for bookmark groups in Bookmarks menu */ menuitem.bookmark-group > .menu-iconic-left { display: none; }

I have tried many times in Safe Mode, switching/creating new Profiles, Refreshing/Restarting Firefox, even using the about:config, but the Favicons still persist in the Bookmark Menu. I suspect perhaps the CSS syntax has changed for the Bookmark Menu/Favicons for Firefox 50? Why else would every command be ignored, every time? Unless I'm am missing something really obvious. I've spent days researching pages from 2005 up to more recent times, nothing newer in terms of syntax. I wouldn't feel a need for this but the Favicons in my Bookmark Menu slow it down so much its unusable. Although I know if I can successfully toggle off the Favicons, the Bookmark Menu will very quickly load as it should.

Your help is much appreciated.

Asked by Jezamy 3 years ago

Last reply by the-edmeister 3 years ago

  • Archived

Workaround to PR_CONNECT_RESET_ERROR?

I'm getting a PR_CONNECT_RESET_ERROR when trying to visit a site I've gone to scads of times and strongly believe to be valid today. Is there any sort of workaround that … (read more)

I'm getting a PR_CONNECT_RESET_ERROR when trying to visit a site I've gone to scads of times and strongly believe to be valid today.

Is there any sort of workaround that would allow me to get to this site?

(And, BTW, why does Firefox absurdly tell me to inform the web site about this error when the error prevents me from getting to the web site?)

Asked by K in NC 1 year ago

Last reply by info1374 7 months ago

  • Archived

Thunderbird Keeps Hanging

Every so often, usually when I hit "Junk", "Archive" or "Delete", or try to move pages Thunderbird hangs. Sometimes, this happens when typing an email or just 'clicking' … (read more)

Every so often, usually when I hit "Junk", "Archive" or "Delete", or try to move pages Thunderbird hangs. Sometimes, this happens when typing an email or just 'clicking' into one inbox or another.

I'm forced to wait for anywhere between 10sec. - 2mins before the application is functional again. I've tried all of the suggestions regarding safe mode, disabling plugins, etc. and none of it helps. This happens on 3 different PC's, all with very different specs:

PC 1 (Work): 16GM DDR3 RAM 3.2Ghz AMD A8-5500 (Quad core) Windows 8 Pro 64-bit - w/ latest updates, service packs, etc.

PC 2 (Home): 32GB DDR3 RAM 3.1Ghz AMD FX-8120 (8 physical cores + 8MB cache) Win 7 Ultimate x64 - w/ latest updates, services pack, etc.

Laptop: 8GB DDR3 RAM 2.4 Ghz Intel i7 (not sure which specific offhand) Win 8 x64, fully patched.

As you can see, it's not likely to be an issue with low specs. One is high spec., another is very high spec. and the other is just a pretty good laptop.

I have 6 mail accounts mapped, but this happens, intermittently, with all mail accounts and is made all the more infuriating, because I have to use this client for 8-1/2 hours a day, every week day. The hangs happen anywhere between 3 and 30 times, daily..... you could see how that would start to get on someone's nerves. Also, it's very unlikely to be an issue with the mail server that I'm connected to, because my work PC has a direct, wired LAN connection to the server.

Any help any Mozilla dev. can provide would be beyond appreciated! If you need anything more from me, just ask.

Will

Asked by verbw001 6 years ago

Last reply by dthomson7 5 years ago

  • Archived

Firefox won`t play flash player

I`m reading shown below, to solve this, NPSWF32DLL should be deleted in Firefox program files folder by looking for a plugins folder, but i cant find "Firefox program fi… (read more)

I`m reading shown below, to solve this, NPSWF32DLL should be deleted in Firefox program files folder by looking for a plugins folder, but i cant find "Firefox program files folder". It also says to delete corresponding flash player.xpt, Could you help please?. My computer is Windows 10-Firefox 49.0.2

""Go into the Firefox program files folder and look for a plugins folder. If you find a folder by that name, open it and see if there is a NPSWF32.DLL file in there. If so, delete that file and delete the corresponding flashplayer.xpt file from that folder. Actually, you can delete that folder altogether - Firefox hasn't had that folder for a number of years now, but will use whatever files might be in there from years ago.""

Asked by Terry 3 years ago

Last reply by FredMcD 3 years ago

  • Archived

After auto upgrade (6th Sept 2019) to 68.1.0 64bit all my folders are missing. And contents of default profile lost

Kept telling me I needed to do a computer restart to complete upgrade. Did this seven times!!! Read somewhere to uninstall and reinstall TB which I have done and now ha… (read more)

Kept telling me I needed to do a computer restart to complete upgrade. Did this seven times!!! Read somewhere to uninstall and reinstall TB which I have done and now have TB back but all my folders are missing. I'm utterly desperate to get them back. Please, please help me!!!!

Asked by YashamatotoBicycleCo 11 months ago

Last reply by Matt 7 months ago

  • Archived

Messages and account information are missing

Turned on my laptop this morning and opened Thunderbird. All of my messages were gone. All of my contacts were gone. My account information is also gone. It is as if Th… (read more)

Turned on my laptop this morning and opened Thunderbird. All of my messages were gone. All of my contacts were gone. My account information is also gone. It is as if Thunderbird was just installed. I opened Firefox and found the same thing. All of my passwords and everything else, gone.

Asked by Skiddingme 6 months ago

Last reply by Toad-Hall 3 months ago

Cleaning up multiple accounts and retrieving lost folders after resetting Thunderbird

My Thunderbird account is in a bit of a mess and I need help to resolve the problem. It is on my iMac running Catalina OS15. History: Last week, after I changed my AT&… (read more)

My Thunderbird account is in a bit of a mess and I need help to resolve the problem. It is on my iMac running Catalina OS15. History: Last week, after I changed my AT&T/Yahoo email password, I had difficulty getting Thunderbird to accept the new password. I tried different server settings as well as creating a new profile and new accounts. Finally, AT&T support set up a security key, which allowed me to access my Thunderbird incoming email and to send outgoing email.

In setting up a new profile or account, I lost all of my saved folders. I was finally able to restore them from my Profile folder, but made mistakes during my attempts. I may have restored from the wrong Thunderbird folder, stored either in Documents or Library. Lots of extra system type files were imported as you can see in the first screen shot. I put them in the trash, but it won’t empty. The second screen shot shows the side bar with 3 different In/Out/Trash folders. Only one has my saved folders. Several hundred emails were downloaded from the server into the Inbox. However, the date range is only since the problem began, even in the Inbox above the saved folders. The third screen shot shows Tool/Account Settings which may show the extra local folder.

Lastly, I lost my other two identities that I had set up. I’m sorry this is long-winded, but hope the information helps someone to help me to clean up this mess.

Thanks, Delilah

Asked by DelilahR 2 months ago

Last reply by Toad-Hall 1 month ago

  • Archived

freezing

Since updating firefox to 5.0 it has been freezing and not responding every day. Now it is updated to 6.0 and still doing it. After a few hours of use it will just hang… (read more)

Since updating firefox to 5.0 it has been freezing and not responding every day. Now it is updated to 6.0 and still doing it. After a few hours of use it will just hang and say not responding. If I open tcpview, I don't see anything strange in the processes but then it starts responding again.

About 60% of the time if I load the login to google adsense it will do this again not responding. Many times when it does this you can see background content from other tabs or even a video that was closed in a previously opened tab.

These updates don't seem to be helping anything with this problem.

Asked by gibsongk55 8 years ago

Last reply by chrisavar 8 years ago

  • Archived

I need to restore my browser history

So, the computer I'm using had a computer virus that needed removing. We took the computer to "Microcenter" (computer experts) & they removed the virus. The thing is,… (read more)

So, the computer I'm using had a computer virus that needed removing. We took the computer to "Microcenter" (computer experts) & they removed the virus. The thing is, in the process of removing the virus, they got rid of all my browser history (at least from the sidebar of the browser window). So, was wondering if there was any possible way of getting it back or finding it? Please. If anyone could help me, I would really appreciate it. Thanks.

Asked by cje24576 6 years ago

Last reply by cor-el 6 years ago

  • Archived

My Thunderbird Software Frequently locks up for 5-10 minutes. (win10, Spectrum ISP, Gmail account) SOLVED Caused by "Allow Windows Search to search messages"

My Thunderbird Software Frequently locks up for no reason. I have Windows 10. How do I fix this? I have to wait 5 to 10 minutes for it to unlock and work normally. Re… (read more)

My Thunderbird Software Frequently locks up for no reason. I have Windows 10. How do I fix this? I have to wait 5 to 10 minutes for it to unlock and work normally. Rebooting helps. But this is very frustrating. I'm runneing Thunderbird version 45.

Asked by Kenneth Wray 4 years ago

Last reply by Wayne Mery 2 years ago

  • Archived

Firefox will not open useable link

This is a tough one. I am a FedEx.com user and my email is with Outlook. I also use Firefox (newest) and am on Windows 10. I can no longer open a link which arrives in my… (read more)

This is a tough one. I am a FedEx.com user and my email is with Outlook. I also use Firefox (newest) and am on Windows 10. I can no longer open a link which arrives in my mailbox from FedEx with Firefox. It has worked for years but I was told Java no longer works with FF and I must use IE or Chrome. Now my problem is that I do not want to use Chrome on a full time basis - is there any way to open just those FedEx links in Chrome and still use FF as my default? I had FedEx remote to my computer to see what the problem was and why it would no open. I have attached an image of what shows when I open the link in FF but I cannot forward it nor copy it nor do anything with it. They said if I cleared FF of total cache, cookies etc it would be ok. I did this but it still does not work. Please - I need some help.

Asked by terri232 2 years ago

Last reply by Shadow110 2 years ago