Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Cannot play video

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does no… (read more)

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does not currently recognize any of the video formats available". I cannot find any viable solution. what should I do?

I installed chrome and it plays all the videos. So there must not be any problem in OS.

Asked by anchitxp 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

you must log in to this network before you can access the internet

Hi everyone, I have this message that appears on every web page but my connection is fine: "you must log in to this network before you can access the internet". It appear… (read more)

Hi everyone,

I have this message that appears on every web page but my connection is fine: "you must log in to this network before you can access the internet". It appeared I don't know how (maybe after using my VPN?) and I can't get rid of it. Any idea?

In advance, thanks a lot.

Asked by jean.souviron 1 year ago

Answered by Scribe 1 year ago

  • Solved
  • Archived

multiple firefox processes in windows 10

I have multiple firefox processes in my task manager. When I end these processes, the next time I open firefox I get additional firefox processes. I currently have seve… (read more)

I have multiple firefox processes in my task manager. When I end these processes, the next time I open firefox I get additional firefox processes. I currently have seven. How do I stop this from happening

Asked by z.bobthomson 1 year ago

Answered by Wesley Branton 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Youtube error: "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)" I cleared cache, refreshed the… (read more)

Youtube was working fine but now it gives me the error message "An error occurred. Please try again later. (Playback ID: uFCV2ClQxLQMYdFX)"

I cleared cache, refreshed the browser, restarted, disabled ublock and logged out of my YT account. Still doesn't seem to work.

Youtube works fine on other browsers like edge and chrome.

Asked by munifc 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Error code when I want to play Netflix on Firefox

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date… (read more)

Good afternoon folks I can't watch Netflix on my Firefox browser. Do you know why is there a plug-in what is missing or something? He says the version is not up to date While my Firefox is always up to date, can you help me further. Thanks in advance from Trimmy.

Asked by trimmy100 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Copy/Paste not working

As the title indicates, copy/pasting does not work. I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up… (read more)

As the title indicates, copy/pasting does not work.

I'm on Windows 10, have installed Firefox about two days ago (I've recently switched to it) so the version of FF is up to date. I've looked up a few fixes before posting and they didn't work:

- Tried booting FF on safe mode and it didn't fix the issue - it clearly isn't caused by an add-on (and I've never had this issue in my previous browser with nearly the same add-ons installed). - other people seem to have had the exact same issue multiple times and it's lasted for years, so it's clearly a problem on FF's end.

Here is the issue described more specifically: Copying things from a tab from FF and into the online version of Word does not work - when I try to, the intended selection: - disappears a few seconds after I've pasted - or it does not appear at all - or when it does, it erases the entire sentence it was pasted next to it, which you can imagine is absolutely bothersome.

I've also tried to copy/paste statistics from a site called archiveofourown.org onto another FF tab. - What ended up being copied is only the last character of the entire content I was trying to paste, which I think suggests there's some issue with what's contained in the clipboard.

I'm mentioning these two websites because I'm guessing that something about them is probably conflicting with the copy/paste feature, however I'm hoping no one will have the gall to tell me it's those websites' faults and that I should just stop using them.

When pasting (while having hopefully copied the former selected content- and no, it wasn't the case), it always pastes the content which was last copied into the clipboard prior to that very attempt, which shows that the clipboard's content was not refreshed with the last selected copied one.

I'm surprised to see that FF has had such a glaring issue for years and for many other users, and updates have never given a fix for it. I'd like this issue to be fixed properly, because I'd hate to have to switch back to my previous browser. FF sports so many nice features that other browsers don't have, and it'd be a shame to ruin the experience with a bug so basic as the copy/paste feature being broken.

Asked by yumiifmb 1 year ago

Answered by user1321319 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

can not send mail after update ver78 SOLVED: caused by TLS

I can not send emails after the new update I am getting this error. Sending of the message failed. Peer using unsupported version of security protocol. The configuration … (read more)

I can not send emails after the new update I am getting this error. Sending of the message failed. Peer using unsupported version of security protocol. The configuration related to smtp.vcn.com must be corrected I have checked all settings and had the ISP check also and can not get past this error.Any help would be appreciated

Asked by copyjerome 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

XML Parsing Error: Firefox Opens But Doesn't Work

So some days ago my firefox browser ran an automatic update and afterwards, it returned this error message: "XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browse… (read more)

So some days ago my firefox browser ran an automatic update and afterwards, it returned this error message:

"XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xhtml Line Number 46, Column 1: " I'm being hesitant with uninstalling it cos I have some important passwords and accounts logged into it. Please, I need help with this.

Asked by leadwap01 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

high CPU usage, even with no tabs opened

Hi Firefox start to take a lot of CPU depending on how many tabs are opened (that is normal of course especially if with flash contents). What is not normal is that CPU w… (read more)

Hi Firefox start to take a lot of CPU depending on how many tabs are opened (that is normal of course especially if with flash contents). What is not normal is that CPU will not be released when tabs are being closed, even with one (blank) tab left opened CPU usage is 40%-85% (depending if other process need CPU). Essentially: once Firefox process obtained 80% of CPU you can close tabs but you are fucked the same, now opening new tabs is a pain! Of course restart fix the issue. Is not a matter of addons or updates, Firefox and system (Windows 10) are updated to last version; I feel is something related with flash contents. Is it possible only me experience this?! Regards

Asked by Boooooo 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Getting this error message: The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of

I keep getting this error message when trying to send emails through one of my Gmail accounts in Thunderbird: "Sending of the message failed. The message could not be sen… (read more)

I keep getting this error message when trying to send emails through one of my Gmail accounts in Thunderbird: "Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of the transaction. Try again." I tried the steps online in the support article at https://support.mozilla.org/en-US/kb/cannot-send-messages. All my settings are correct, but my emails will not send all of a sudden. I tried switching the port to 587, but still got the same message.

I'm sending a screenshot of my server settings. My email provider: Gmail ISP: Spectrum Firewall Version: Windows Defender Firewall Antivirus Software: Windows Defender Virus & Threat Protection Operating System & Version: Windows 10 Home, Version 10.0.18362 Build 18362 Thunderbird Version: 68.5.0 (32-bit)

Asked by amaryllis08 1 year ago

Answered by sfhowes 1 year ago

  • Solved
  • Archived

"Restore previous session" is no longer an option on the History tab or in the 3-bar menu. Windows 7 Pro, FF 74.0

I think this occurred after a recent update, not sure when. Also, "History > Recently closed windows > Restore all windows" does not restore previous windows eith… (read more)

I think this occurred after a recent update, not sure when. Also, "History > Recently closed windows > Restore all windows" does not restore previous windows either. "Options > General > Startup > Restore previous session" is checked, as is "Warn you when quitting the browser" also.

Asked by Daddyo37 1 year ago

Answered by jscher2000 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Sometimes Google and Youtube dont load: PR_END_OF_FILE_ERROR

Every few days when i try to use Youtube or Google in Firefox i get the Error Message "Secure Connection Failed" and the Code "PR_END_OF_FILE_ERROR". This is very annoyin… (read more)

Every few days when i try to use Youtube or Google in Firefox i get the Error Message "Secure Connection Failed" and the Code "PR_END_OF_FILE_ERROR". This is very annoying and i did not find a way to fix this for me. The only workaround is using another browser. I have the Version 68.0.2

Asked by Philipp 2 years ago

Answered by Eldar Value 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Your message was sent but a copy was not placed in your sent folder (Sent) due to network or file access errors. You can retry or save the message locally to Local Folders/Sent

Hi, i am currently using Thunderbird Version 68.11.0 - haven't had any problems - so far. Then all of a sudden it starts not working. I have not changed any settings wh… (read more)

Hi,

i am currently using Thunderbird Version 68.11.0 - haven't had any problems - so far. Then all of a sudden it starts not working. I have not changed any settings whatsoever.

This message pops up: Your message was sent but a copy was not placed in your sent folder (Sent) due to network or file access errors. You can retry or save the message locally to Local Folders/Sent It is a problem occurring only with our company's mail provider. The thing is it work just fine know it seems i can't even get any messages.

This is kind of urgent because i cannot work like this.

Please if you could help with any suggestions. Thanks a lot.

Asked by carlo.b.nogossek 1 year ago

Answered by Stans 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Udemy is not playing videos

Hi, The version of Firefox 68.9 on Linux CentOS 8.2 has problem playing videos from https://www.udemy.com Testing on macOS and Windows 10 the Udemy Courses are presented … (read more)

Hi,

The version of Firefox 68.9 on Linux CentOS 8.2 has problem playing videos from https://www.udemy.com Testing on macOS and Windows 10 the Udemy Courses are presented fine. I get dark video.

Asked by joseluisbz 1 year ago

Answered by James 1 year ago

  • Solved
  • Archived

This page keeps refreshing itself

This page keeps refreshing itself. Clicking the Refresh X stops it: https://www.healthline.com/nutrition/decaf-coffee-good-or-bad . . . since I just updated to 78.0.1 (6… (read more)

This page keeps refreshing itself. Clicking the Refresh X stops it:

https://www.healthline.com/nutrition/decaf-coffee-good-or-bad

. . . since I just updated to 78.0.1 (64-bit) . . . ? It looks like a bug to me.

Asked by sludge7051-x 1 year ago

Answered by sludge7051-x 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Gah. Your tab just crashed.?

Firefox gives me a "Gah. Your tab just crashed." whenever I try to load a page. All pages do this. Steps that I tried to take to resolve this: Started in Firefox in Safe … (read more)

Firefox gives me a "Gah. Your tab just crashed." whenever I try to load a page. All pages do this. Steps that I tried to take to resolve this:

Started in Firefox in Safe Mode

Uninstalled all extensions

Refreshed, then reinstalled latest version of Firefox with new profile

In About:Config set browser.tabs.remote.auto to false and restarted. There is no remote.auto2; So I created one and set it to false then restarted.

I checked About:Crashes, but there are no crash reports.

I tried turning off hardware acceleration but clicking the open menu button does nothing.

I updated graphic card drivers to the latest version.

I rebooted my computer.

Other notes:

I had not installed any new software or updates prior to this happening.

All other browsers (Chrome and Microsoft Edge) work fine.

Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks.

Asked by FoxxyFox 1 year ago

Answered by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

firefox lagging due to high cpu usage

Hi all, I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for… (read more)

Hi all,

I've been having problems with firefox lagging constantly. General browsing around feels laggy - and opening new tabs pretty much causes my computer to freeze for a few seconds. During this time firefox causes the CPU to spike to 100% usage.

I've been using firefox for years on this computer with no issues. Hardware is pretty good (i7 5820k, 64GB of ram and an SSD).

So far I have tried:

  • Running in safe mode
  • Using a different profile
  • Downgrading to an older firefox
  • Changing allowed CPU cores from 8, to 4
  • Updated graphic card drivers to latest version

None of these work, and I'm getting a bit tired of the constant slow downs. Chrome works flawlessly, as does all my other software...

Any ideas?

Thanks!

Asked by agouranga 1 year ago

Answered by agouranga 1 year ago

  • Solved
  • Archived

How can I fix firefox tabs crashing?

Ever since the end of February Firefox has had a habit of crashing on me at random, usually just a tab or so but there's been times where the whole browser just ups and c… (read more)

Ever since the end of February Firefox has had a habit of crashing on me at random, usually just a tab or so but there's been times where the whole browser just ups and crashes. I am using Firefox 73.0.1 (64-bit) on a Windows 7 Professional computer.

1. This mainly occurs when viewing a video (mostly Youtube), scrolling down on pages, or opening or switching to a new tab.

2. Beforehand if there were issues it would take a few seconds to load the tab, now it just instantly crashes.

3. I've tried uninstalling and re-installing, clearing everything, turning off add-ons, and changing options and nothing has worked. At best, I've stopped it from crashing on launch and disabling add-ons.

4. This issue does not happen on other browsers, nor has my computer shown any unusual behavior.

5. It did not start immediately with the new update, which I got the 20th. It started occurring a week or so after.

Asked by krazykopter96 1 year ago

Answered by krazykopter96 1 year ago

  • Solved
  • Archived

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (read more)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

Asked by johnkarpontin 10 months ago

Answered by FredMcD 10 months ago