Showing questions tagged: Show all questions

Problem with TASKS List after 78.6.1 update

Hello, Since upgrading to 78.6.1 yesterday, my TASKS list that displays alongside my Calendar is listing all my tasks going back to when they were first created. I have g… (read more)

Hello,

Since upgrading to 78.6.1 yesterday, my TASKS list that displays alongside my Calendar is listing all my tasks going back to when they were first created. I have gone through all of them 3 times now, ticking all the boxes to clear them off the Task list but when I restart Thunderbird they are all showing in the Tasks list again. I've tried double-clicking on an entry and then 'Edit All Occurrences', made changes and then saved again, but they all just keep reappearing in the Tasks List as if they haven't been completed??

Asked by bgaynham 3 days ago

Last reply by rontiara 1 day ago

  • Solved

emails from one person is hidden by a previous email from her

When I have an existing email from a particular person in my inbox any new emails from her are hidden in that initial email for days how can I receive them separately ? … (read more)

When I have an existing email from a particular person in my inbox any new emails from her are hidden in that initial email for days how can I receive them separately ?

Asked by bet666 1 week ago

Answered by sfhowes 1 week ago

  • Solved

www.medicare.uhc.com/aarp

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to … (read more)

I can sign into medicare.uhc.com/aarp but once I am in the site anything I try to do I am signed out. I don't have this issue with Microsoft Edge so the problem seems to be Firefox. I have tried to change privacy settings but nothing seems to work

Asked by dianesolty 6 days ago

Answered by FredMcD 6 days ago

Not importing PGP Keys

I'm trying to import a PGP that was "discovered" from the mail message. It shows the key ID but does not matter if I click Accepted or Not Accepted it still comes back wi… (read more)

I'm trying to import a PGP that was "discovered" from the mail message. It shows the key ID but does not matter if I click Accepted or Not Accepted it still comes back with the same "no keys imported" message.

Asked by AZBigDog 6 days ago

  • Solved

Embedded youtube videos not playing, An error occurred. Please try again later. Youtube layout issues

Hi, first of thanks for reading and possibly responding. The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try a… (read more)

Hi, first of thanks for reading and possibly responding.

The issue I am having has been going on for a few days. In websites where youtube video's are embedded if I try and play the video on the said site it will load and display an error message An error occurred. Please try again later. If I visit the video on youtube, link provided in the video itself, then it plays just fine. Error is not restricted to one site but anything that embeds youtube videos.

I have also come across some strange youtube.com issues, when I am on the main website you get the thumbnails of video's but no time duration are displayed in the thumbnail, neither are the 3 dots where you can have one of the videos removed (not a big deal and maybe this was implemented a while ago I don't know tbh). When I play a video, as in visit the video page on youtube the side bar videos sometimes do and sometimes don't display time duration.

Please check attached image to see what I mean. Left is without said timecodes, right is what it almost should be.

What addons do I use: Ublock Origin is the only one worth noting but even without it the weird thing still occurs. I don't use any plug ins that correspond with youtube.

I am using the latest Firefox on Windows 10.

Things I have tried thus far to resolve it: - make sure Firefox is up to date - try with and without addblocker (Ublock) - remove Adobe flash entirely - refresh Firefox and clear all data and cookies 9tried this I think 3 times now, no change) - looked through older posts with similar issues but most links regarding html5 on youtube were 404 and sometimes the solution stated things like 'cause by some video helped addon' which I do not use or updating Flash

Am I the only one with this issue?

Asked by WaffleToaster 4 days ago

Answered by WaffleToaster 4 days ago

  • Solved

Upgrade to 78.6.1 breaks microsoft login

TB worked normally. I applied the TB 78.6.1 32bit update to the machine (win7 pro 64bit). Outlook,com server is configured as POP3 connection and on restart of TB I got … (read more)

TB worked normally. I applied the TB 78.6.1 32bit update to the machine (win7 pro 64bit). Outlook,com server is configured as POP3 connection and on restart of TB I got a dialog - refused to authenticate with wrong password ... My other servers appear to respond correctly. Server settings all look ok. Entering the correct password when prompted (checked by web login) does not apparently authenticate TB ...

TEST: Just swapped from pop server to outlook.office365.com with same response.

Dialog text reads: Sending of password for user xxxxxxx@outlook.com did not succeed. Mail server pop-mail.outlook.com responded: Logon failure: unknown user name or bad password.


FURTHER TEST: If I restart TB to force a reconnect with saved parameters, the Microsoft activity log for my account registers the access and logs a "successful sync" ... Doesn't this mean that it *has* actually authenticated but it is a Thunderbird response issue? I do not receive new email to TB despite the "successful sync" ...


AndyG

Asked by shedcity 3 days ago

Answered by shedcity 1 day ago

Thunderbird Outlook exchange suddenly stopped 12th?? Jan 2021

I run TB on Win7 ok till a couple of days ago, when it suddenly stopped being able to find the Outlook account. so it will not update the TB account. I can set up a new O… (read more)

I run TB on Win7 ok till a couple of days ago, when it suddenly stopped being able to find the Outlook account. so it will not update the TB account. I can set up a new Outlook link and it works, but cannot update the old account passwod setting, which has gone AOL. Is ther any way of duplicating the original setup wizard to update the old account so it will refind Outlook? Is there any way of amalgamating TB accounts so that I could set up a new link and then add the old emails? Is there any way of forcing TB to ask for the Outlook password again. The problem seems to arise from the latest update to TB

Asked by arivaca 2 days ago

Last reply by OldWilly 1 day ago

Password manager autofill (LastPass, but also others) do not work with newest Firefox on Android (79.0.5)

Password managers (specifically LastPass) do not work with the newest version of Firefox on Android. LastPass support confirmed the problem was with the new Firefox versi… (read more)

Password managers (specifically LastPass) do not work with the newest version of Firefox on Android. LastPass support confirmed the problem was with the new Firefox version.

I would like this to be fixed. I really need to be able to use autofill.

Asked by Dailyfriend 4 months ago

Last reply by steel835 1 week ago

Unable to download

Android Firefox 'download failed' error. Unable to download files using Firefox it suddenly shows 'download failed. try again' error. Your previous versions are ok. Phone… (read more)

Android Firefox 'download failed' error.

Unable to download files using Firefox it suddenly shows 'download failed. try again' error. Your previous versions are ok.

Phone: Xiaomi Mi Max 2 Model: MDE40 MIUI: Global 11.2.0 Stable Android version: 7.1.1 NMF26F

Asked by anandkj 4 months ago

Last reply by Vale Ibarlu 1 month ago

  • Solved

Search with quote for exact term not working

Version 68.12.1 on Windows 10 I know the exact subject of the email, I have sent it to myself a month ago. I type "upgrade m1" with quote marks on the top global search b… (read more)

Version 68.12.1 on Windows 10 I know the exact subject of the email, I have sent it to myself a month ago. I type "upgrade m1" with quote marks on the top global search bar and I get all kind of junk with the word "upgrade" that are mainly spams. If I scroll back manually I can locate the email with the same subject in my inbox. I have rebuilt the search cache already.

Any suggestion?

Asked by daninet90 3 months ago

Answered by sfhowes 3 months ago

Firefox spellchecker won't work, dispite having the dictionary installed.

Okay. I've got an issue with the spellchecker that seems to be a bug. I installed the dictionary, and made sure it was on. However it won't detect even things like gfhjrj… (read more)

Okay. I've got an issue with the spellchecker that seems to be a bug. I installed the dictionary, and made sure it was on. However it won't detect even things like gfhjrjdjd as being misspelled. It's really annoying. It doesn't seem to be able to detect text boxes - even this one. There is no option to enable it with right click.

Asked by pjblackmoore 2 months ago

Last reply by plausibel 3 days ago

  • Solved

Can't open attachments

Hey guys, after the latest firefox update I can't open attachments coming from lotus notes (LN), without saving them to computer. The reason is that regardless of the do… (read more)

Hey guys,

after the latest firefox update I can't open attachments coming from lotus notes (LN), without saving them to computer. The reason is that regardless of the document attached (.doc, .xls, .ppt, etc.) every time I try to open such file the pop-up goes like and the bold line is preventing me to open them directly:

"You have chosen to open: xyz.pptx which is: XLSX file from: LN"

Any idea how to resolve?

Thx

Asked by matus.vrba1 3 weeks ago

Answered by matus.vrba1 3 weeks ago

reCaptcha Issue

When there is an "I'm not a robot" verification on the website's page, it doesn't show up on the page. If I use Chrome the verification is there. I'm using Windows 10, br… (read more)

When there is an "I'm not a robot" verification on the website's page, it doesn't show up on the page. If I use Chrome the verification is there. I'm using Windows 10, browser version 84.0.2. Any help would be appreciated.

Thanks, Jim

Asked by lcijim 1 week ago

Last reply by FredMcD 1 week ago

Firefox stop several times today

Hello. I am the user of Firefox browser. My main browser is firefox for recent years. I've been using it very well. I am very satisfied with the customization of Firefox.… (read more)

Hello. I am the user of Firefox browser. My main browser is firefox for recent years. I've been using it very well. I am very satisfied with the customization of Firefox. But today, Firefox stop several times when i use youtube and google. Some youtube videos are not start, and scroll is stop end Firefox says "No response" when i am searching in google. Some of the youtube didn't run at Firefox, so I played them in Chrome and it worked well. And it was not an Internet problem. Because other online programs such as messenger worked well. I bought a new desktop and formatted it a month ago, and I installed the latest versions of Windows and Firefox. This is why I think Firefox is a problem. Please check why Firefox stop today. Thank you.

Asked by rnfma306 1 week ago

Scrolling to the anchor in the text stopped working Firefox 84.0.2

Firefox 84.0.1 and 0.2, scrolling to the anchor in the text stopped working, when clicking on the anchor from another page to the page where the anchor is used, Firefox d… (read more)

Firefox 84.0.1 and 0.2, scrolling to the anchor in the text stopped working, when clicking on the anchor from another page to the page where the anchor is used, Firefox does not scroll to the place where the anchor is registered, links to a specific post stopped working on the forum, etc.

Asked by am937 1 week ago

The Mysterious Vanishing Tab

For nearly half a year I've had a very strange issue with a tab that simply vanishes. It's taken a while to notice and then figure out the pattern, and here's how it seem… (read more)

For nearly half a year I've had a very strange issue with a tab that simply vanishes. It's taken a while to notice and then figure out the pattern, and here's how it seems to go...

I launch Firefox, which already has many open tabs; it's set to reopen my previous session. Typically I then open a new tab to check my email, do a DuckDuckGo search, or something else (but the activity/website doesn't seem to matter). Then something in my email or my search will inspire me to open a second new tab. All of a sudden when I do that, the first new tab of the session is gone. So for example if I was checking my email and saw something I wanted to research, I'd open a new tab and all of a sudden the email tab is gone.

At least a few times I've then opened a *third* tab to go back to the website I just lost, and suddenly the vanished tab will reappear, and I'd then have duplicate tabs on the same website.

Much more often the vanished tab does not return until *later.* That is, I eventually close Firefox and eventually reopen it, and suddenly there it is again. I believe, but I'm not certain, that this *always* causes the vanished tab to reappear. It's a pain to rely on this fix, though, especially since it can take something like 20 seconds to reload all those tabs.

I think this strange behavior only happens when I first launch Firefox -- in other words, only once per session. I've never noticed it hapening a second time in the same session. I can freely open new tabs without fear of losing another (at least none that are in the visible part of the tab row).

Anyone else have this issue? Or can you recreate it?

Asked by RichardB. 1 week ago

  • Solved

Problems loading pages (macOS Big Sur 11.1)

Yesterday I got a new Mac, running macOS Big Sur (11.1). Previously I was using Mojave (10.14.6). Now on Firefox a lot of pages fail to load -- they show a blank page. … (read more)

Yesterday I got a new Mac, running macOS Big Sur (11.1). Previously I was using Mojave (10.14.6). Now on Firefox a lot of pages fail to load -- they show a blank page. Among them:

https://web.whatsapp.com/ https://open.spotify.com/ https://www.nytimes.com/puzzles/spelling-bee Citibank (after the login)

Some of these pages do open in a Private window. However, I already cleared all my cookies and cache contents, and I still cannot load thes pages in a normal window.

Can you suggest what I need to do? Thanks!

ADD: When trying to login at https://profile.theguardian.com/signin, at first I got an error message saying to "make sure that Javascript is enabled". But now it just goes through, except that the site doesn't know that I logged in. And again, in a private window I am able to log in.

It looks like I should just do all my work in a private window now, which seems strange

Asked by gidiav 1 week ago

Answered by gidiav 1 week ago