Showing questions tagged: Show all questions

Facebook Video call error

Hi, I would just like to ask for support regarding an error I recieve when I try to do video call on facebook over your browser. I have attached a copy of the error. I h… (read more)

Hi,

I would just like to ask for support regarding an error I recieve when I try to do video call on facebook over your browser. I have attached a copy of the error.

I have restarted both firefox and my laptop as well as ensured the camera and microphone are allowed for facebook but the error still persists.

This does not happen with the other browsers btw.

Hoping for a response on the matter.

Asked by chestersy.0315 8 hours ago

Last reply by Joshua Xiong 31 minutes ago

Firefox has become slow to open tabs - please see details

I can really use some help. Odd Firefox behavior. Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting… (read more)

I can really use some help. Odd Firefox behavior.

Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting Firefox. Usually takes 2-3 minutes tops for all to be readied. Now taking 10-12 minutes or more. Just last few days.

I have three versions of Firefox. Right now main is 91.12 ESR which updated a few days ago. Also 91 ESR portable and 102.1 ESR Portable. All act the same. All used the same profile, copied from one to another.

Things do change so I see that my ESET antivirus updated and could be it. Turning ESET off temporarily made no difference.

Opening the session does use 100% CPU, but that is not new. Always has pegged. Comes down to normal when all opened. Single sites open as expected. And after all sites opened, FF acts as it always did with no issues. Its just loading all the tabs that is the issue.

ODD Note: If I open the 91 ESR profile, then Startup Cache folder, clear the cache from about: Support, it does not delete the files. Yet that IS the profile being used. On at least one of the portables, that works as expected. If I delete the Startup cache files and open FF 91 ESR, it does not rebuild them. Makes me think it is using a different profile, but I am sure it is not.

I cannot try Safe Mode as the Session Manager would not be there to open the saved session. I may try turning off some Add-ons to see if a conflict, maybe with something added or updated recently.

Connection speeds have not changed and are above 400 Down and 150 Up.

As mentioned, this has worked for years. Sometimes with as many as 120 tabs. So it has to be a recent change.

I do have changes made to about:config but no idea where to try to make changes there to sleuth this issue. Happy to post the changed items, though long list.

Can anyone help at all? Anything more I can tell you?

Windows 10 latest build.

Asked by in4m8n 6 hours ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 hour ago

IMAP SMTP settings for Office365

Hi All, Until yesterday(5 Aug 22) my Thunderbird with Office365 account was working fine. Suddenly from today, it started asking password and my correct password is not g… (read more)

Hi All,

Until yesterday(5 Aug 22) my Thunderbird with Office365 account was working fine. Suddenly from today, it started asking password and my correct password is not going through. I searched internet and found that it has something to do with Microsoft's updates on security.

I am attaching the error message. Is anybody facing the problem? How to solve this problem.

Thanks in advance

Asked by Carno 1 week ago

Last reply by jonathan78 2 hours ago

help me

having calling issues , telling me something went wrong try restarting Firefox or restarting your computer ,for more troubleshooting suggestions, to visit our help cent… (read more)

having calling issues , telling me something went wrong try restarting Firefox or restarting your computer ,for more troubleshooting suggestions, to visit our help center i have try everything to fixed it up i couldn't fixed it

Asked by evelyngray222 15 hours ago

Last reply by Dropa 3 hours ago

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (read more)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

Asked by ugene85643 2 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 5 hours ago

Can't log in to Google acc with Firefox DevEd

When I try to log in to any Google "Ecosystem" (i.e Gmail, Youtube etc.) I see it (check screenshot below). I'll use Firefox Developer Edition. In vanilla Firefox and oth… (read more)

When I try to log in to any Google "Ecosystem" (i.e Gmail, Youtube etc.) I see it (check screenshot below). I'll use Firefox Developer Edition. In vanilla Firefox and other browsers, everything works as usual.

Asked by ImmortalDoge 13 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 8 hours ago

Thunderbird mail content not visible

UPDATE: In Privacy and Security, I just turned on Antivirus which allows the antivirus client to quarantine the individual message and not my entire inbox. Let's see if… (read more)

UPDATE: In Privacy and Security, I just turned on Antivirus which allows the antivirus client to quarantine the individual message and not my entire inbox. Let's see if that helps!

When I download my e-mail in Thunderbird on my Surface, Windows Defender says I might have a virus. Meanwhile, my inbox shows several messages, but none of them have content. Just the Subject line.

I've run Windows Defender scans and it says there are no current threats. I've even run the offline scan, which is supposed to be extensive, and no virus.

If I download my e-mail in Thunderbird to my old Dell laptop (instead of my Surface), the messages are all normal with subject line and content, so it definitely seems as if I have a virus on my Surface. However, it doesn't happy every day. And, if I use my other laptop to resend the same messages to me on my Surface, they appear normal.

Is this behavior normal for Thunderbird if there is a virus and if so, how can I get rid of it? I've had Thunderbird for decades. I've had the same e-mail address for almost 30 years! Thanks!

Asked by wittmann3 9 hours ago

Last reply by david 8 hours ago

Cannot log in to firefox account from Firefox

Guys, How crappy can this sh. be? I have to use Konqueror to log in to firefox account. Your website reports "cookies disabled", even when every effing thing has been ena… (read more)

Guys,

How crappy can this sh. be? I have to use Konqueror to log in to firefox account. Your website reports "cookies disabled", even when every effing thing has been enabled! I cannot use your product and have to use someone else's to log in to your effing website!? Not only this POS srashes EVERY EFFING DAY, now I cannot even log in with it?!

SRSLY?! Konqueror is better? And you are surprised you lose market share?

Asked by antymat+firefox 13 hours ago

Last reply by Paul 13 hours ago

Unable to access many sites, which I could previously

Until recently my browser accessed all the sites I have used for years and now I cannot access them. As an example the message I receive is "You don't have permission to … (read more)

Until recently my browser accessed all the sites I have used for years and now I cannot access them. As an example the message I receive is "You don't have permission to access "http://booking.jetstar.com/au/en/booking/select-flights" on this server".

Reference #18.62052017.1660274157.1f6107dd Other sites like my banking site I can access freely on Edge but cannot on Firefox. No error message in that case, just says error try again. All this started after I loaded Norton. I have had them look at the system, and they have, but also point out that it is not them as I can access the site from Edge. I have looked at the help page and their are thousands of people with the same query but no fixes! As a long term supporter of Firefox I am disappointed that I now have to use Edge to do most of my business. HELP

Asked by arf112 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 18 hours ago

Complete hang when accessing the World of Tanks website

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several … (read more)

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several times - the problem is connected precisely with Firefox and with this page and nothing else. On the third hang, the firefox.exe file was even deleted and I reinstalled it with the transfer of the profile. Closing this page until it has time to boot has solved the problem of computer freezing. Is this observed in everyone? https://worldoftanks.ru/ru/news/special-offers/wot-12th-anniversary/

Asked by chimmag 1 day ago

Last reply by jonzn4SUSE 18 hours ago

Email Sending Failure

With just 2 email addresses that I have been using for years, I suddenly get this Undeliverable message when attempting to send emails using Thunderbird: "The mail clie… (read more)

With just 2 email addresses that I have been using for years, I suddenly get this Undeliverable message when attempting to send emails using Thunderbird:

"The mail client submitted this message with bare line feeds, which cannot be sent via SMTP protocol DATA command and receiving system does not support BDAT"

I can receive emails from the 2 addresses fine, I just can't send to them through Thunderbird. When I sign in to Hotmail Outlook Live I can send and receive to these addresses with no problem.

I'm stumped! Any ideas? Can I reset Thunderbird?

Thanks

Asked by karnup 3 days ago

Last reply by owjw 1 day ago

Thunderbird not moving more than 200 messages at a time

Hello . I am trying to move 2500 emails from a subfolder of the "saved" folder to another folder within the "saved" subfolder. I select the first one, scroll down to the … (read more)

Hello . I am trying to move 2500 emails from a subfolder of the "saved" folder to another folder within the "saved" subfolder. I select the first one, scroll down to the last one and then push shift+click to select all of the emails. I then right click and click on "move to" then select the folder I want to move them to. Thunderbird says that it is moving the messages. When I check the folder it displays all of the emails in the list, a few seconds later it updates from the server again and only 200 emails have been moved. I then select the remaining 2300 emails and try again, and again it only moves 200 of them. A process that should have taken a few minutes has taken nearly an hour. I'd be grateful if I can have some help with this. I last used Thunderbird in April this year (2022) and this was never a problem (I regularly group my emails into lots of 2500 to make it easier to sort them in batches). I am using AOL email accessing via IMAP and am using the latest version of thunderbird. Thanks.

Asked by ATTHEGATES1234 1 day ago

Last reply by christ1 1 day ago

Firefox crashing after RDP

Hi, When I connect to my desktop via RDP, Firefox is crashing on my desktop. It has began after updating to last versions. Current versions are Firefox 102.0, Windows 10.… (read more)

Hi,

When I connect to my desktop via RDP, Firefox is crashing on my desktop. It has began after updating to last versions. Current versions are Firefox 102.0, Windows 10.

Thanks.

Asked by sfk 1 month ago

Last reply by chorney.di 1 day ago

Mouse click won't release

A mouse click sometimes will not release and any subsequent movement results in a "drag" operation. For several months I had only experienced the problem on the https://r… (read more)

A mouse click sometimes will not release and any subsequent movement results in a "drag" operation. For several months I had only experienced the problem on the https://radar.weather.gov/ website. I'd click on a map to zoom in, then as the mouse moves the map gets dragged all over the place. There was no work around (the Escape key or additional mouse clicks didn't change the situation). The only way out was to close the page. I raised holy he!! with the Weather Service several times.

Now, a second instance is occurring, this time in my Instagram account. In IG's interface, after uploading a photo and clicking to center the image, the click doesn't release and the pic moves all over the place. Again, Esc key or additional clicks don't cancel the situation. I can only upload to IG by using Msft Edge.

I am using an older Intuos3 Wacom tablet and mouse. But as I said, the problem only exists in the Firefox browser and no other apps, not Edge and certainly not in any of my photo apps.

I noticed a similar but not exact situation in the on Bugzilla but that issue was several years old.

Any advice? TY. FrankM

Asked by frankmazz 2 days ago

Last reply by petergroft 1 day ago

Firefox crashing

Have to be honest… Firefox was a browser I always relied on, however, since I’ve sent it up to my other browsers I’ve had nothing but issues with crashing on my site and… (read more)

Have to be honest… Firefox was a browser I always relied on, however, since I’ve sent it up to my other browsers I’ve had nothing but issues with crashing on my site and losing my webpages. I need to know what the fix is to this because I will download other browsers instead if using Firefox from this point forward. Please advise what the solution is. Christopher

Asked by tophers_2021 1 day ago

Last reply by petergroft 1 day ago

why i am getting error message and unable to upload website?

An error occurred during a connection to permitexam.dmv.ny.gov. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable… (read more)

An error occurred during a connection to permitexam.dmv.ny.gov.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Asked by denesepalmer 1 day ago

Last reply by RobertJ 1 day ago

Only one tab open and Firefox killing my system

Hi guys, With only one tab open in Firefox, the attached jpg is what I see in my task manager. My desktop is extremely laggy for obvious reasons....but dont know why. Con… (read more)

Hi guys,

With only one tab open in Firefox, the attached jpg is what I see in my task manager.

My desktop is extremely laggy for obvious reasons....but dont know why.

Confusing to see so many child tasks under the parent.

Anyone know what I need to do to over come the general slowness etc on my box.

Thanks in advance

Adrian

Asked by Adrian 2 days ago

Last reply by Terry 1 day ago

Mouse Hover not consistent, Firefox 103 Ubuntu 22.04.1

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior: The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs. It requir… (read more)

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior:

The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs.

It requires a click for the mouse icon to change and for an action to take place.

This causes problems because of some actions that expect a mouse hover or a click-and-hold response, which this error is preventing.

For example, clicking on Google Maps and dragging to move the map is impossible.

Hovering over a menu to allow it's automatic drop down to appear is also impossible.

This is not consistent; when I open a new Firefox window the mouse behaves normally for a time.

It does lose this ability but I don't know how quickly it happens, but after at least an hour of use, the problem is apparent.

I had thought this was a problem with my extensions or themes, because the problem does not exist in private mode. But when I temporarily removed all the extensions and themes from my setup, the problem still occurred. And the fact that a new window with all extensions still active suggests that this is not caused by those extensions, or if so, not immediately.

Asked by typewriterjason 2 days ago

Last reply by cor-el 1 day ago