Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Create new profile or refresh?

This happens far too often, in the course of 9 months or more frequently. What is going on Firefox? v88.0.1 Windows 10 Constant script errors that freeze whatever progra… (read more)

This happens far too often, in the course of 9 months or more frequently. What is going on Firefox? v88.0.1 Windows 10

Constant script errors that freeze whatever program I am in, regardless of the option I choose - the popup no longer gives me a WAIT or STOP IT. The box comes up that says DON'T ask me about this again.

I do not want to copy passwords, more than anything, should I create a new profile. I do not want to deal with replacing or losing the file. When I attempted to load two other profiles over the last two days, both times FF crashed. I gave up.

I am NOW in Safe Mode and without errors, and it's hard to know which app is causing the problem.

Is there a new addon that will back up Firefox these days?

Suggestions? Seriously, FF seems to be a whole lot more trouble these days than she is worth.

Thank you.

Asked by CiaoBella1 1 year ago

Last reply by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 1 year ago

  • Archived

Update on/about 21 April 2021 broke WidevineCDM for many users, breaking Netflix/Spotify/etc. (thread of threads)

Each of the threads below is someone reporting the same problem (which I also have), with the same timing. Suddenly on 21 April 2021 all (?) major streaming sites started… (read more)

Each of the threads below is someone reporting the same problem (which I also have), with the same timing. Suddenly on 21 April 2021 all (?) major streaming sites started to give "The WidevineCDM plugin has crashed" message and ceased to work .

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333289 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333332 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333503 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333613 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333506 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1333571

No suggested fix works. Reinstalling does not help, toggling DRM application does not help. It was obviously the update (at least for users on 78.10.0esr with OS X 10.9.5) that did it. Is there some way to get this registered as a bug?

Asked by pauls.filter 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Firefox crashes when quitting or restarting

I posted previously about this and mistakenly believed the issue had been resolved. I was mistaken also about the exact nature of the problem. This was the previous que… (read more)

I posted previously about this and mistakenly believed the issue had been resolved. I was mistaken also about the exact nature of the problem. This was the previous question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1348162

The browser crashes whenever I quit or attempt to restart. By restarting I mean selecting Troubleshoot Mode from the menu or pressing the button to delete the start-up cache and restart. These are the 10 latest crash reports: bp-f3da7332-06f0-4c79-8b14-e70740210902 2/9/21, 21:03 bp-53f2ba80-1f54-447a-85af-723450210902 2/9/21, 21:01 bp-afd9c845-e03a-4f9e-972e-68da60210901 1/9/21, 20:42 bp-916bcb43-2680-465a-8b8b-fddac0210901 1/9/21, 20:40 bp-479ccc87-0e54-4ff5-8c03-ef76b0210831 31/8/21, 20:51 bp-994d7424-def0-475b-8a0c-beba90210831 31/8/21, 20:46 bp-0ace2282-d5e9-4ed1-aeda-e08070210831 31/8/21, 20:40 bp-de957d75-4798-472e-8029-cd6200210830 31/8/21, 09:18 bp-36bece94-9415-45e5-8658-ae2290210830 31/8/21, 09:14 bp-0cd40c3a-787c-48ed-92a6-8a8830210830 31/8/21, 09:12 I have opened the latest.

I have reduced modifications in about:config as much as I can stomach and also tried disabling all addons.

Asked by Terry 1 year ago

Last reply by James 1 year ago

  • Archived

WidevineCDM plugin keeps crashing

Hi everyone, it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps comi… (read more)

Hi everyone,

it's been 2 days now since every time I open Netflix and Amazon Prime videos won't play. A yellow bar saying: "The WidevineCdm plugin has crashed" keeps coming up!

I'm using Firefox and I'm on a MacbookPro.

I've tried everything: restarting/shutting down device; reinstalling Firefox; deleting widevine folder and activate it from the adds on page; tried on other browsers (works on safari but not on chrome); contacted Apple / Netflix / Amazon / Google nobody was able to help; I also ran these websites with my Mac in safe mode...nothing was able to resolve it.

What can I do to fix it please?

This started to happen out of the blue...I haven't installed anything! It was working fine until the day before...

Asked by alessandro.ciminata 1 year ago

Last reply by chantalrouyr 1 year ago

  • Archived

Firefox hangs/freezes after 85 update.

Hi everyone, After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of fire… (read more)

Hi everyone,

After the 85.0.0 update and still now with 85.0.1 and 85.0.2 firefox crashes. It's usually happened with clicking a link that'll take action outside of firefox (not a url link but a download attachment link in gmail or a print link). I've also had it happen with placing links from the search bar to the bookmark bar, and just recently opening up the 'show all bookmarks' window.

It'll hang, i won't be able to click anything, and then it'll give me the 'close window' screen. It's never fully crashed and given me an error message. I start up firefox again, restore the session and everything is back to where it was.

I've tried refreshing. I've tried creating a new profile. I've tried uninstalling and downloading 85 direct from mozilla. Nothing seems to be working. I'm going to see how it does for a bit in safe mode, but all the add-ons I have I've had way before the 85 update and all of them are recommended by mozilla.

I'm all ears (eyes?) for solutions!

Asked by info4851 1 year ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 year ago

  • Archived

Password manager autofill (LastPass, but also others) do not work with newest Firefox on Android (79.0.5)

Password managers (specifically LastPass) do not work with the newest version of Firefox on Android. LastPass support confirmed the problem was with the new Firefox versi… (read more)

Password managers (specifically LastPass) do not work with the newest version of Firefox on Android. LastPass support confirmed the problem was with the new Firefox version.

I would like this to be fixed. I really need to be able to use autofill.

Asked by Dailyfriend 2 years ago

Last reply by Howard 1 year ago

After a clean install windows 11, Thunderbird 102.1.2 doesn't check password.

Hello, I did a clean install windows 11 21H2, installed Thunderbird 102.1.1 and later 102.1.2 in the wizard i copyed my password and all the other info imap, after pressi… (read more)

Hello,

I did a clean install windows 11 21H2, installed Thunderbird 102.1.1 and later 102.1.2 in the wizard i copyed my password and all the other info imap, after pressing ready checking password keeps on checking noting happens.

My password is correct and also all the other setting.

Must be a bug in the program.

Asked by Erwin05 4 months ago

Last reply by kemblue 10 hours ago

  • Archived

After some time of usage, Mozilla Firefox doesn't send HTTP requests when the user asks for a web page to be loaded.

Hi. Problem description: - After some time a tab is opened I can hit any link on current web page but Firefox don't load it. - It shows the loading progress but newer sho… (read more)

Hi. Problem description: - After some time a tab is opened I can hit any link on current web page but Firefox don't load it. - It shows the loading progress but newer show the requested page. - Going to safe mode (disabling all plugins and extensions) doesn't solve the issue. - Reinstalling Firefox doesn't solve the issue. - Restart Firefox solves the problem but after 10 - 20 minutes the issue comes back. When I leave some opened page in some tab it stops responding on hitting any link on it. - The most strange thing when I disconnect the network adapter the page immediately appeared on the screen, but mostly as simple text, without any pictures and styling. -After connection back to network everything works for some time (10 - 20 minutes).


I have verified that Firefox doesn't send a HTTP request in the moment of hitting some link on web page. The request is sent after 10 seconds, sometimes after several minutes after, nevertheless the requested page doesn't appeared at all. I used Process Monitor from sysinternals.com to see Firefox communication.

First screenshot I made after hitting link "deleting your user account". After approximately 7 seconds Firefox starts communication with github.com. The requested page didn't appeared during 2 minutes. https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-29-12-06-06-96a3be.png

Next two screenshots was made after I disconnected a network adapter. https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-29-12-14-07-a2ef40.png https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-04-29-12-15-15-e45ee7.png

Asked by igor19 1 year ago

Last reply by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 1 year ago

  • Archived

Firefox crash consistently

Hello, For a few weeks now, I have a lot of crash when using firefox (I'm on windows 10). Not the whole application is crashing, just the current tab that I'm browsing. I… (read more)

Hello,

For a few weeks now, I have a lot of crash when using firefox (I'm on windows 10). Not the whole application is crashing, just the current tab that I'm browsing. It said that a random error occured and offer me to reload the tab. It then works but crash again a few moment later (irregular). I tried to update my drivers, to uninstall and reinstall firefox (even did a full wipe of the app and its files before installing again), I tried some old firefox versions but I always have the same issue.

When I check the event viewer I have these kind of error for firefox.exe : Faulting application name: firefox.exe, version: 96.0.3.8061, time stamp: 0x61f17d54 Faulting module name: xul.dll, version: 96.0.3.8061, time stamp: 0x61f17d85 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0000000001e75563 Faulting process id: 0x1a84 Faulting application start time: 0x01d81552ce22efba Faulting application path: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Faulting module path: C:\Program Files\Mozilla Firefox\xul.dll Report Id: 6154e84a-b617-4067-a5f6-b49760fffb03 Faulting package full name: Faulting package-relative application ID:


Also : Faulting application name: firefox.exe, version: 96.0.3.8061, time stamp: 0x61f17d54 Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x000023b9195c61f0 Faulting process id: 0x530 Faulting application start time: 0x01d815a90b9d30db Faulting application path: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Faulting module path: unknown Report Id: 8eb2ef4f-ee3e-4e92-b25b-37f1e1c6eec0 Faulting package full name: Faulting package-relative application ID:


Any idea on how to solve my problem please ?

Thanks in advance

Asked by queroladrien 10 months ago

Last reply by cor-el 10 months ago

  • Archived

I can't send emails

I can't send emails out of Thunderbird but can receive them, not sure what to do? Is there a phone number I can call with Thunderbird for help? I'm not that savvy with … (read more)

I can't send emails out of Thunderbird but can receive them, not sure what to do? Is there a phone number I can call with Thunderbird for help? I'm not that savvy with all this.

Asked by Ray 7 months ago

Last reply by Toad-Hall 6 months ago

  • Archived

Copy-Paste Images from Firefox to Discord causes duplicated images

I use Firefox a lot, and a couple of months ago, it started duplicating images whenever I ctrl-v'd the images into discord. Since then, I've completely reinstalled firefo… (read more)

I use Firefox a lot, and a couple of months ago, it started duplicating images whenever I ctrl-v'd the images into discord. Since then, I've completely reinstalled firefox several times, with no addons-I also tried the beta and nightly versions, and even Waterfox, and still run into this problem. It seems to be an issue that strikes a lot of firefox users, and I haven't been able to find a fix yet.

In short: copy image paste image into discord (it doesn't matter if it's ctrl-v or right click paste) two images are attached to the message instead of one

This only happens to some images, mainly .pngs. I have no idea what is causing this problem and I would appreciate some kind of fix.

Asked by DH 11 months ago

Last reply by cor-el 11 months ago

  • Archived

have not received an email to any of my 4 addresses in 2 or 3 days

Hello, I use Thunderbird for all my email addresses, have for years. Never had an issue until today. I've been offline all weekend and have not received an email to any… (read more)

Hello,

I use Thunderbird for all my email addresses, have for years. Never had an issue until today. I've been offline all weekend and have not received an email to any of my addresses since 04/29, 3 days ago. Is Thunderbird down? If not, how can I fix this?

Thank you

Asked by jafola 7 months ago

Last reply by Stans 7 months ago

  • Archived

Some sites won't load

Several sites I use (Yahoo, American Thinker) and occasionally other random sites won't load when I use your Add-Ons Privacy Badger, and Ublock. I get server can't be rea… (read more)

Several sites I use (Yahoo, American Thinker) and occasionally other random sites won't load when I use your Add-Ons Privacy Badger, and Ublock. I get server can't be reached errors. I use ESET as my security app. Suggestions?

Asked by kuma1947 10 months ago

Last reply by FredMcD 9 months ago

  • Archived

Firefox crashing 10.15.7

Frequent crashes. I've run Onyx. Reset extensions. Reinstalled firefox. I've been using google maps frequently, so I switched to safari and that crashed too. Trying chro… (read more)

Frequent crashes. I've run Onyx. Reset extensions. Reinstalled firefox. I've been using google maps frequently, so I switched to safari and that crashed too. Trying chrome now -- no problem yet. I'm wondering if GPU is at fault. I've ramped up cooling based on GPU. Still crashing. Tried holding down D and option D to test ram but I just get a command line on a non-responsive screen.

Model Name: Mac mini

 Model Identifier:	Macmini6,2
 Processor Name:	Quad-Core Intel Core i7
 Processor Speed:	2.6 GHz
 Number of Processors:	1
 Total Number of Cores:	4
 L2 Cache (per Core):	256 KB
 L3 Cache:	6 MB
 Hyper-Threading Technology:	Enabled
 Memory:	16 GB
 Boot ROM Version:	424.0.0.0.0
 SMC Version (system):	2.8f0

Asked by A Fox 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

no sound after installing latest version (104)

I'm running Debian Stretch and the packaged version of Firefox (91) runs fine but seems a bit dated. I installed ver. 104 manually and everything is fine except that the… (read more)

I'm running Debian Stretch and the packaged version of Firefox (91) runs fine but seems a bit dated. I installed ver. 104 manually and everything is fine except that there is no audio. I changed the setup Privacy and Security Autoplay to 'Allow Audio and Video' -- no audio. I've restarted in troubleshoot mode -- no audio. Other browsers, including ver. 91 of Firefox have no trouble with audio. Any ideas? On quitting I get these messages:

3 /opt/firefox 0 $ firefox [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName

3 /opt/firefox 0 $ [GFX1-]: glxtest: libEGL missing methods for GL test 12:03PM Tue 6 [GFX1-]: glxtest: libEGL missing eglGetDisplayDriverName [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [2022-09-06T19:03:40Z ERROR mp4parse] Found 2 nul bytes in "\0\0" [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: 7f1908378700 OpenCubeb() failed to init cubeb: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/AudioStream.cpp:281 [Child 4452, MediaDecoderStateMachine #1] WARNING: Decoder=7f1909b8ac00 [OnMediaSinkAudioError]: file /builds/worker/checkouts/gecko/dom/media/MediaDecoderStateMachine.cpp:3979 [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status [2022-09-06T19:05:39Z ERROR viaduct::backend::ffi] Missing HTTP status

Asked by rayandrews 3 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

  • Archived

Problems sending email with Thunderbird and Comcast

For approximately two weeks now I am sometimes able to send email in the early morning, but after several hours I receive the error message attached regarding excessive f… (read more)

For approximately two weeks now I am sometimes able to send email in the early morning, but after several hours I receive the error message attached regarding excessive failed authentications. It seems to reset every 24 hours. Comcast has been no help. I am connecting to the Comcast servers through the Charter/Spectrum network at my second home in North Carolina. Since it works sometimes it seems unlikely this is actually a configuration or Thunderbird issue, but I'd love to hear any ideas. Tried disabling ESET NOD32 15.0.23.0 antivirus, no change Thunderbird version 91.5.1 (64 bit), but it hasn't worked properly for several updates, and as mentioned above I don't think the problem is necessarily in Thunderbird. OS is Windows 10, just updated this morning to build 19041

Asked by spammercatch 10 months ago

Last reply by Toad-Hall 9 months ago

Cannot Get E-mail after 102.2.0 Update

I was on Thunderbird this AM with no issues until it did the 102.2.0 update. Now I cannot get into any e-mail account (AOL & GMAIL). Getting this message: The server … (read more)

I was on Thunderbird this AM with no issues until it did the 102.2.0 update. Now I cannot get into any e-mail account (AOL & GMAIL). Getting this message:

The server does not support the selected authentication method. Please change the 'Authentication method' in the 'Account Settings | Server settings'.''

All Security is set as the attached graphic and worked perfectly before this update

Please advise & thank you

Asked by frank232 3 months ago

Last reply by Wayne Mery 3 months ago