Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Menu toolbar font

I wish to make the Menu toolbar font bold and perhaps a bit bigger. How do I do this? Also less importantly the background color used to be set by my Walnut theme which i… (read more)

I wish to make the Menu toolbar font bold and perhaps a bit bigger. How do I do this?

Also less importantly the background color used to be set by my Walnut theme which is now defunct and replaced by a partial theme with a white background. I would like to change that as well.

See how nice my old TB looked?

Now on Windows 10 2004 and new TB .

Asked by Bugzilla3 1 day ago

Answered by sfhowes 16 hours ago

  • Solved

Won't load pages on desktop

For the last week or so, Firefox on my desktop has opened to a blank new tab screen, and won't load any other pages. It won't even load support.mozilla.org, I'm asking th… (read more)

For the last week or so, Firefox on my desktop has opened to a blank new tab screen, and won't load any other pages. It won't even load support.mozilla.org, I'm asking this on my phone! I've had to use Edge on the occasions that I CAN'T use my mobile for the task; printing shipping labels, downloading a better art program, that sort of thing. I'd really rather NOT use Edge at all, thanks.

Asked by jordanliora1995 4 days ago

Answered by FredMcD 4 days ago

  • Solved

How do I get to the "internal licensing" (tribute) page, of Firefox iOS ?

How do I get to the "internal licensing" (tribute) page, of Firefox iOS ? You know, the products used, to produce Firefox iOS, that WEREN'T developed, by Mozilla . … (read more)

How do I get to the "internal licensing" (tribute) page, of Firefox iOS ?

You know, the products used, to produce Firefox iOS, that WEREN'T developed, by Mozilla .

Asked by rsblanchard 2 weeks ago

Answered by rsblanchard 1 week ago

  • Solved

Does Firefox use something in Google services?

I stopped using Chrome a while ago and I use, ahem, Bing for searches. Sometimes, when I click on a link I get a "404. That’s an error. The requested URL was not found … (read more)

I stopped using Chrome a while ago and I use, ahem, Bing for searches. Sometimes, when I click on a link I get a "404. That’s an error. The requested URL was not found on this server. That’s all we know." while using Firefox. I copy the link and paste it into the browser Edge and the site comes up no problem. Does firefox used a cached version of Google while Edge does not? Is there a way to resolve this?

I decided to stop using Google some time ago so made the full time change to Firefox and a different search engine. A tad bothersome that Google is still there. Not really interested in going to MS Edge...

Asked by mojotre 1 month ago

Answered by cor-el 1 month ago

  • Solved

Old account

Can anyone help. I have just set up a new Firefox account. I tried to enter two different secondary email addresses, but both are already in use. I am sure I had a Firef… (read more)

Can anyone help. I have just set up a new Firefox account. I tried to enter two different secondary email addresses, but both are already in use.

I am sure I had a Firefox account many years ago and this is the problem. How can I delete the old account without knowing the main email address so I can use those email addresses again?

Asked by Jane 4 days ago

Answered by user3585702 4 days ago

  • Solved

Search with quote for exact term not working

Version 68.12.1 on Windows 10 I know the exact subject of the email, I have sent it to myself a month ago. I type "upgrade m1" with quote marks on the top global search b… (read more)

Version 68.12.1 on Windows 10 I know the exact subject of the email, I have sent it to myself a month ago. I type "upgrade m1" with quote marks on the top global search bar and I get all kind of junk with the word "upgrade" that are mainly spams. If I scroll back manually I can locate the email with the same subject in my inbox. I have rebuilt the search cache already.

Any suggestion?

Asked by daninet90 4 months ago

Answered by sfhowes 4 months ago

  • Solved

Collections deleted

Hello I am German and not used to write in english. I use Firefox on my Xperia device. Within the last Update I got the new function to collect the tabs. I created severa… (read more)

Hello I am German and not used to write in english. I use Firefox on my Xperia device. Within the last Update I got the new function to collect the tabs. I created several collections and named them. After I put in the tabs and deleted them in the list. So they were only in the collections. Today I wanted to use one Tab out of the collection. But the whole collection Was not any more there, same with 2 Others! Where are these collections and the tabs now? I did not delete them and I need them.

Where are they and how can I use them again?

Kind regards

Mischa

Asked by cx500e1 3 months ago

Answered by cx500e1 3 months ago

  • Solved

Emails in inbox have no content

My Inbox has 687 emails, but I can only see the content of the three latest emails. Emails older than that do not display. The preview pane is blank for those, and when d… (read more)

My Inbox has 687 emails, but I can only see the content of the three latest emails. Emails older than that do not display. The preview pane is blank for those, and when double clicking on an email the message view is also blank. Emails in other folders than the Inbox are displayed fine, also older emails. I have Thunderbird 78.4.3 (32 bit). I have no active extensions. I have tried the launch with shift pressed method to Reset toolbars and controls, but that didn't help. Is there a tool that re-indexes emails?

Asked by deepo 3 months ago

Answered by christ1 3 months ago

  • Solved

Having great difficulty importing my contacts from Windows Live Mail

I'm trying to import contacts from Windows Live Mail. When I use the .csv method it imports everything but only shows a human silhouette on each line with NO text. When… (read more)

I'm trying to import contacts from Windows Live Mail. When I use the .csv method it imports everything but only shows a human silhouette on each line with NO text. When I try the .vcf method, WLM won't let me export to anything but a folder, and the import process doesn't recognize the folder as a whole and will only import one address at a time if I open the folder. How do I do this???

Asked by bradfordccr 3 months ago

Answered by sfhowes 3 months ago

  • Solved

Download speed in Firefox is very slow

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when… (read more)

All things I try to download on Firefox are extremely slow compared to other apps like Steam, torrents and other apps. I get 90mb/s on the download speed checks, but when I try to download something on Firefox, it downloads at like, 120 KB/s.

Asked by pedro.santos.valim 2 months ago

Answered by pedro.santos.valim 2 months ago

  • Solved

Requesting "Notes" or "Extras" field to be added to Lockwise

Coming over from Lastpass, all csv imports to Lockwise went fine, but there are other useful fields in the old PW manager that can't be added to Lockwise. Things like PIN… (read more)

Coming over from Lastpass, all csv imports to Lockwise went fine, but there are other useful fields in the old PW manager that can't be added to Lockwise. Things like PIN numbers and security answers were nicely stored in an "Extras" field in Lastpass. The Mozilla "give feedback" page for Mozilla is currently disabled.

Asked by cdlandey 2 weeks ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved

MAIL ICON

The icon for MAIL is no longer available at the right end of the search bar - should be to left of the history/bookmarks/pocket list icon. Please help me restore this. … (read more)

The icon for MAIL is no longer available at the right end of the search bar - should be to left of the history/bookmarks/pocket list icon. Please help me restore this. I use it to place news headlines etc. into e-mail for sending!!!!

Asked by maggiem14 5 months ago

Answered by cor-el 5 months ago

  • Solved

Unified IMAP Inbox

I have seen help topics on unifying POP Inboxes. But these instructions are not relevant to IMAP Inboxes. BlueMail allows unified IMAP Inbox - I prefer Thunderbrd - so ho… (read more)

I have seen help topics on unifying POP Inboxes. But these instructions are not relevant to IMAP Inboxes. BlueMail allows unified IMAP Inbox - I prefer Thunderbrd - so how do I get a unified view of my IMAP Inboxes please

Asked by Android SGII 5 months ago

Answered by Stans 5 months ago

  • Solved

Deleting JUST a photo in a sent or received email - not the text.

I'm having to conserve disc space. Photos take up a lot of space. I would like to delete photos from my messages (both sent and received), but not the text. If the photo … (read more)

I'm having to conserve disc space. Photos take up a lot of space. I would like to delete photos from my messages (both sent and received), but not the text.

If the photo is an attachment I see there is a little box to the right of it offering 'Detach' or 'Delete'.

If I highlight the photo name and choose 'Delete' the photo is deleted from the email leaving the text, but still appears at the bottom crossed out with 0 bytes. What I want

If I choose 'Detach' I am offered a save screen, and I can save the photo. A warning tells me that the photo will be saved and then deleted from the email. Except it isn't - it is saved but still appears at the bottom NOT crossed out and with its original bytes, and can be opened. Not what I want, and a presumably a bug

If the photo is in line with the text of the email (as a great many of mine are) there appears to be no way of deleting it (or converting it to an attachment, when I could used the method above). How can I do it?

Thanks

Asked by Wolstan_Dixie 2 weeks ago

Answered by Toad-Hall 2 weeks ago

  • Solved

Migration from Ver. 68 to 78 -- Failure

I recently upgraded from 68 to 78 versions of TB. Now my address book is hosed!! (Not happy) I read the various 'solutions' for this error code/implementation and STILL… (read more)

I recently upgraded from 68 to 78 versions of TB. Now my address book is hosed!! (Not happy)

I read the various 'solutions' for this error code/implementation and STILL cannot get my addresses to display correctly. (See image attached)

Yes, I tried renaming the abook/history files from .bak to .mab with no luck (after shutting down TB and restarting it). Still, no luck.

I saw a 'solution' where we are able to re-install ver. 68, but cannot find a link taking me to the download for that level. Only release notes..?

I've been using this tool for YEARS without any flaws. Now this! Not happy.

Hopefully someone can direct me to a solution that works. Very frustrating...

Asked by Phil Vasile 3 months ago

Answered by Wayne Mery 1 month ago