Mozila Webmaster Appearance

My website https://nombresparafreefire.mx/separador-de-nombres-para-free-fire/ Separador Nombres not showing on Mozila search results. Are there any webmaster or how can… (read more)

My website https://nombresparafreefire.mx/separador-de-nombres-para-free-fire/ Separador Nombres not showing on Mozila search results. Are there any webmaster or how can i make it appear? Open for Advices and Suggestions! (It is indexed on Google completely )

Asked by evanromeo600 3 months ago

Last reply by BriaL.Rodrig0923 5 minutes ago

auto login

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed. I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that… (read more)

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed.

I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that the auto login works on normal internet sites.

So to clarify, the problem started a while ago now, but badically i have 4 network drives, the username and password is saved for the login to those 4 drives.

Normally i eould click a link 192.168.X.X and the admin login page loads

On the android phone it shows nothing, both boxes are blank, but on the desktop the user name is filled in, and a drop down list shows just one password, i select it and login.

So the auto login is only failing on the local network login page, i cant see anything on the android phone except the password link button that takes me to the whole list of passwords, but like i said if i use my thumb to unlock and select the correct password it returns back to login page blank.

Ive just loaded desktop firefox and there is a warning that "connection not secure"

I dont see that warning on my android, so im guessing that the full web address to my network drive is https://192.168.x.x

So im guessing passwords are not available for secured sites?

It might be the WD NAS that has changed something, because i never had this problem on the phone or disktop, it was the phone im using mostly, in fact i can no longer use the phone this way, i gave up typing in usernames and passwords a long time ago.

So right now its quicker to turn on the laptop and access the 4 network drives.

So sorry if my information made you suspect something else. I know nothing about the change WD has done, i do know it use to put up a long code for the address, but thats gone now and in both desktop and android, it hides tge http or https so im never going to know whats going on.

So i was using android, i would select a bookmark to WD network drive and it use to put in all the information, all i did was click the login button .

So that stopped working, if i visit say ebay.co.uk i get automatically logged in, or if im asked then the correct details is already put in the boxes and i just clickogin.

So only my local network drives, and i do remember them updating the firmwear several times, during that time many strange things happend, for example the ip address was changed to a long length mix of numbers and letters, but they fixed that now.

Shame i cant upload a photo, i could link to one on the net?

Can you put this on the end of my last post as a reply? I coukd not find a way of updating

Thanks

John

Oh i just spotted add images, let me post this first as i dont want to loose it all

Asked by John 7 minutes ago

can not add an address

I just went to the write column and tried to add an email address and it will not let me and supposedly according to Norton there is a virus if I unins… (read more)

I just went to the write column and tried to add an email address and it will not let me and supposedly according to Norton there is a virus if I uninstall thunderbird and reinstall i will lose everything all my addresses see the screen shot this is what i get when i try to ad d an address in Thunderbird

Asked by Mary 11 hours ago

Last reply by Mary 7 minutes ago

Facebook messenger not working for voice or video messages

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it … (read more)

all other browsers work fine apart from firefox since the latest update , I have been a firefox user for 20 years and if this continues then I will have to quit using it . Tried everything i can think of and it still doesn't work

Asked by bernie.colley 1 day ago

Last reply by bernie.colley 9 minutes ago

Codes included when printing from Thunderbird

Why, since the last Thunderbird update, is it necessary to increase the amount of Lines of some sort of code, in the text of any Email Printed? Also, why are all Emails, … (read more)

Why, since the last Thunderbird update, is it necessary to increase the amount of Lines of some sort of code, in the text of any Email Printed?

Also, why are all Emails, on any folder being accessed, included across the top of the Thunderbird Home Page?

Asked by Ron Harrison 37 minutes ago

Can't send emails thru Thunderbird software on my laptop

Since resetting my computer and reinstalling Thunderbird, I keep getting an error message when I try to send emails: The mail client submitted this message with bare line… (read more)

Since resetting my computer and reinstalling Thunderbird, I keep getting an error message when I try to send emails: The mail client submitted this message with bare line feeds, which cannot be sent via SMTP protocol DATA command and receiving system does not support BDAT. I can go online and successfully send emails, but not using the Thunderbird software like I used to before the computer reset and re-install.

Asked by steve7u 1 day ago

Last reply by googlethunderbird 45 minutes ago

Firefox making excessive connections to 1e100.net domain

Recently, I've seen Google searches slow down. At first, I took it as problems at Google. However, when Google started to ask me to verify I am a human more often than no… (read more)

Recently, I've seen Google searches slow down. At first, I took it as problems at Google. However, when Google started to ask me to verify I am a human more often than not, I decided to investigate the matter.

NetLimiter is showing a HUGE number of connections Firefox is making to the 1e100.net domain. Even with an empty tab open only. Refer to this 1e100.net explainer article to understand what 1e100.net is and does.

Is anyone else seeing this or has something happened to my Firefox 103.0.2 (64bit build)? Bitdefender isn't telling me it has been infected with anything so...

How do I start Firefox in a safe mode? i.e. without extensions enabled. I want to try seeing whether if its one of my addons.

Asked by laugher 7 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 51 minutes ago

Entire page turns black before the content appears

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads co… (read more)

Hi, I have noticed this behavior for a while now and it is becoming bothersome now. It seems to happen ONLY upon initial visit to a site, any site. Once the site loads completely, any links from there loads without the black screen.

Of course, I have searched and tried the known remedies: 1) graphics driver. Chrome, Konqueror and other browsers do not exhibit this behavior. 2) FF add-on's disabled. No permanent difference. 3) Hardware acceleration disabled. No permanent difference.

I'm running 103.0.2 (64-bit) on: Operating System: Kubuntu 22.04 KDE Plasma Version: 5.24.4 KDE Frameworks Version: 5.92.0 Qt Version: 5.15.3 Kernel Version: 5.17.5-051705-generic (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 8 × Intel® Core™ i7-6700 CPU @ 3.40GHz Memory: 23.4 GiB of RAM Graphics Processor: llvmpipe

This is not a deal breaker but should be addressed to make FF more perfect! Best... Hong Son

Asked by groundie 22 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

Recieiving email problems on start up

Hi, I am running Thunderbird version 102.1.2 on Windows 10. I run 3 email accounts through Thunderbird. For a while now when Thunderbird first started up, I randomly wou… (read more)

Hi, I am running Thunderbird version 102.1.2 on Windows 10. I run 3 email accounts through Thunderbird. For a while now when Thunderbird first started up, I randomly would receive imap connections exceeded error. I unselected hardware acceleration and for whatever reason, that problem went away.

Now my problem is it seems to hang downloading new emails. You can see the blue line across the bottom just sit there. It don't display what account is hanging on. If I go up and check get all messages, it then seems to work ok. I tested it a few times once it had already been started for the day by closing and reopening it, seems to work fine. It seems this occurred on a fresh boot up.

One other issue at times, it seems to get laggy in deleting emails but then works ok No issues noted in sending emails.

Asked by Rick 23 hours ago

Last reply by Rick 1 hour ago

Profile no longer compatible . However it states this no matter what version of TB i use

My Thunderbird upgraded and my 1 of my 2 emails accounts stopped working due to a change in password security. (GMAIL). I saved my profile and unistalled TB and install… (read more)

My Thunderbird upgraded and my 1 of my 2 emails accounts stopped working due to a change in password security. (GMAIL). I saved my profile and unistalled TB and installed a older version hoping this would work . However after copying and paste my old profile over the new profile it stated "profile data were no longer compatible with the older version and to create a new profile".

I did not want to do this. So I kept my old profile uninstalled again and reinstalled the latest TB back again only to find when i copy and paste my old profile it now is no longer compatable with this version either .

How do i get my profile to work again? (even if it means just the one email account works).

Asked by buttonone 1 day ago

Last reply by Toad-Hall 1 hour ago

ALGUNOS CORREOS ENVIADOS DAN ERROR 550 5.6.11

Desde la nueva actualización 102.1.2, algunos correos enviados dan el siguiente error: El cliente de correo envió este mensaje con avances de línea vacíos, que no pueden … (read more)

Desde la nueva actualización 102.1.2, algunos correos enviados dan el siguiente error: El cliente de correo envió este mensaje con avances de línea vacíos, que no pueden enviarse a través del comando DATA del protocolo SMTP. Además, el sistema receptor no admite BDAT.

Esto antes no pasaba. Trabajo con varias cuentas de envío y solo me pasa con HOTMAIL. Espero que lo solucionen pronto en la próxima actualización.

Desde la web outlook.live no da error.

Asked by JAVIER.CMISL 1 hour ago

E2EE Tab Missing - macOS

Hey everyone, I don't know if I am missing something here but on my Windows 10 machine I am seeing the E2EE tab in Account Settings (as I should), however, I can't see it… (read more)

Hey everyone,

I don't know if I am missing something here but on my Windows 10 machine I am seeing the E2EE tab in Account Settings (as I should), however, I can't see it on my MacBookPro 2020, M1. I could see it before but now I can't... I wish to add a key pair to one of my accounts but I can't. I tried using the key manager and generated a key pair for the account I want but when I draft an email it doesn't let me use OpenPGP...

Asked by jetimam 2 hours ago

Last reply by jetimam 1 hour ago

Did Not Connect: Potential Security Issue

How to troubleshoot time related errors on secure websites Certificates for secure websites (the address begins with https://) are valid only for a certain period of time… (read more)

How to troubleshoot time related errors on secure websites

Certificates for secure websites (the address begins with https://) are valid only for a certain period of time. If a website presents a certificate with validity dates that don't match the date on your computer's clock, Firefox can't verify that it is secure and will show you an error page.

Such issues can often be fixed by setting the correct date, time, and time zone on your computer system. If this does not solve the problem, it could be caused by other issues, such as a misconfigured web server or an expired certificate. Table of Contents

   List of time-related error codes you may encounter
   Set your system clock to the correct time
   Contact the website owner

List of time-related error codes you may encounter Note: A Your Computer Clock is Wrong error page almost certainly means that your computer's clock is set to the wrong date. Some time-related errors will show a Warning: Potential Security Risk Ahead error page, described in this article. For other time-related errors, you'll get a Secure Connection Failed or Did Not Connect: Potential Security Issue error page, described here.

Fx67YourComputerClockIsWrong

Asked by cscedat15 7 hours ago

Last reply by willjoe24421 2 hours ago

password issue in Thunderbird :: 104.ob2 (32bit)

I am currently using Thunderbird Ver:104.OB2 32bit. Last week I am having a problem with password When I start or do anything with Thunderbird, I always need to enter a p… (read more)

I am currently using Thunderbird Ver:104.OB2 32bit. Last week I am having a problem with password When I start or do anything with Thunderbird, I always need to enter a password on Yahoo or Google screen. any solutions?

Asked by rdigumarthi2 6 days ago

Last reply by Toad-Hall 2 hours ago

outlook.com email is not showing new emails

Hi I'm running FF 103.0.2 (64-bit), and since the last update i noticed that my emails at outlook.com and my work email running on Microsoft outlook server (using the … (read more)

Hi I'm running FF 103.0.2 (64-bit), and since the last update i noticed that my emails at outlook.com and my work email running on Microsoft outlook server (using the web base site) is not showing new emails , I'll get indicator that there is new email in my inbox ( inbox(1) ) , but i need t refresh the page to see the new email. not sure if this issue is just me and i need to reinstall FF or its a glitch FF need to fix please advice , thanks for all your help

Asked by Sam T 15 hours ago

Last reply by willjoe24421 2 hours ago

your browser can't play this video

something is wrong with this browser. I can instantly watch any video on youtube in operas, but in firefox i keep getting this annoying error. I have put effort into it … (read more)

something is wrong with this browser. I can instantly watch any video on youtube in operas, but in firefox i keep getting this annoying error. I have put effort into it to try to fix it, i've downloaded every flash and ffmpeg plugin i could find and nothing works.

i don't mean to be annoying but i keep running into problems with this browser and i don't want to just give up and use opera. why do so many things need fixing? i'm definitely not used to this.

Asked by seikavx 15 hours ago

Last reply by willjoe24421 2 hours ago