Firefox Support

Har du stadig brug for hjælp?

Vi er her for dig. Stil et spørgsmål i vores supportforummer og få svar fra vores fællesskab af eksperter.

Spørg vores frivillige

Udvalgte artikler

Tastaturgenveje - Udfør almindelige Firefox-opgaver hurtigt

Tastaturgenveje - Udfør almindelige Firefox-opgaver hurtigt

Dette er en liste over tastaturgenveje i Firefox til brug af faneblade, bogmærker, søgning på internettet, afspilning af mediefiler med mere.

Sikkerhedskopier dine Firefox-data

Sikkerhedskopier dine Firefox-data

Læs hvordan du overfører dine browserdata med Firefox Sync, når du skifter enheder. Sikkerhedskopier dine bogmærker, historik, adgangskoder mm, med din Mozilla-konto.

Sådan oprettes og bruges Mozilla-konti til Mozilla-tjenester

Sådan oprettes og bruges Mozilla-konti til Mozilla-tjenester

Mozilla-konti er en sikker og let måde at få adgang til Mozilla-tjenester på alle dine enheder. Lær at oprette en konto og brug tjenester ved at logge ind.

Installation af Firefox på en Mac

Installation af Firefox på en Mac

Denne artikel hjælper dig med at hente og installere Firefox på en Mac.

Illustration of community

Deltag i vores fællesskab