Vad är nytt i Firefox för iOS version 8

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Hej igen! I den nya versionen av Firefox hittar du nya funktioner för att förbättra din webbupplevelse. Berätta för oss vad du tycker och tack för att du hjälper oss att förbättra Firefox.

Nattläge

Tycker du om att läsa på natten? Med några få svepningar kan du aktivera Nattläge för att byta till ett mildare och varmare ljus som är bättre för ögonen. Läs Nattläge i Firefox för iOS.

QR-kodläsare

Skanna QR-koder direkt i Firefox - inga ytterligare appar behövs! Tryck bara på en knapp i menyn och Firefox kommer att läsa QR-koder med hjälp av telefonens kamera. Läs Skanna QR-koder i Firefox för iOS för att börja skanna.

Genvägar från bokmärken

Öppna, ta bort eller fäst bokmärkta webbplatser direkt från din bokmärkesmeny genom att helt enkelt trycka hårt på länken. Är inte det bekvämt?

Genväg till bokmärke

Ny flikupplevelse

Vi testar en ny upplevelse som visar dina nyligen besökta webbplatser samt höjdpunkter från dina tidigare besök när du öppnar en ny flik. Om du inte ser det än, oroa dig inte. Vi rullar ut det till alla när det är klart. Om du ser det, tur för dig. Låt oss veta vad du tycker.

Vi lyssnar på våra användare

Vi har också löst några problem och justerat vissa funktioner för att göra Firefox ännu bättre. Mer information finns i versionsfakta för version 8.