Vad är nytt i Firefox för iOS (version 33)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS! Version 33 kommer med följande uppdatering:

Nya snabbåtgärder

Du kan nu söka i privata flikar, stänga privata flikar eller besöka länkar direkt från Firefox-widgeten, så att du kan utföra snabbåtgärder från hemskärmen.

Se Add a Firefox widget to your home screen för mer information.

Rapportera webbplatsproblem

Om en webbplats inte fungerar korrekt i Firefox finns det nu ett sätt att rapportera dessa problem direkt från appen:

report site issue ios 33

Se Rapportera webbplatsproblem i Firefox för iOS för mer information.