Vad är nytt i Firefox för iOS (version 32)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS! Version 32 kommer med följande uppdatering:

Google Search på din startskärm

Vi har gjort det lättare för dig att utföra sökningar genom att fästa Google Search på din startskärm. Precis som med dina andra fästa webbplatser kan du trycka länge på den för att ta bort den.

fxios 32 google pin

För att lära dig mer om att fästa eller ta bort webbplatser på din startskärm, se Anpassa Firefox startsida på iOS.