Vad är Firefox Focus för Android

Bor du i Tyskland, Österrike eller Schweiz? Klar för Firefox är den tyska versionen av Firefox Focus. Se Jag kan inte hitta Firefox Focus i Tyskland, Österrike eller Schweiz.

Firefox Focus ger dig dedikerad integritetssurf med spårningsskydd och innehållsblockering på din Android-telefon eller surfplatta.

Installera Firefox Focus

Firefox Focus finns tillgänglig i Google Play Butik gratis. När den är klar, leta efter ikonen på startskärmen eller applådan.

Använd Firefox Focus som en webbläsare

Använd Firefox Focus som en webbläsare för din integritet och säkerhet. Radera enkelt din webbläsarhistorik, lösenord, bokmärken och kakor och förhindra att oönskade annonser följer dig.

• När du vill ha en privat spårningsfri upplevelse, starta Firefox Focus. Firefox Focus är lätt att använda. Ange bara din sök- eller webbadress i fältet:

Firefox Focus homescreen
  • Om du vill dela en sida eller öppna den i Firefox för Android eller en annan webbläsare trycker du på menyknappen uppe till höger och väljer antingen delningsikonen FxFocusAndroid-94-ShareIcon eller Öppna med… för att öppna en sida i en annan webbläsare.
  • Radera all information om din session när som helst genom att trycka på knappen Radera: Firefox Focus delete button

Anpassa skyddsinställningarna för Firefox Focus

Anpassa nivån på innehållsblockering och spårningsskydd som du behöver.

1. Öppna Firefox Focus.
  2. Tryck på menyknappen i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Tryck på Sekretess och säkerhet.
  5. Tryck på reglaget bredvid varje funktion för att slå på eller av den.
  6. Tryck på bakåtknappen i det övre vänstra hörnet eller stäng Firefox Focus. Firefox Focus sparar dina ändringar automatiskt.

Standardsökmotor

För att ändra din standardsökning, se Ändra din standardsökmotor på Firefox Focus för Android.