Door Pocket aanbevolen artikelen bekijken op uw Nieuw-tabbladpagina en de startpagina van Firefox

Firefox, Pocket Firefox, Pocket Lêst bywurke: 03/11/2024
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

U kunt door Pocket aanbevolen artikelen en onderwerpen bekijken op de startpagina en de Nieuw-tabbladpagina van uw Firefox voor desktop. Pocket is een gratis service die het eenvoudig maakt om geweldige inhoud te ontdekken die op uw voorkeuren is toegesneden.

Verhalen die zijn Aanbevolen door Pocket op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox is een functie die momenteel beschikbaar is in de V.S., Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje. We zijn bezig dit ook in andere landen te realiseren.

Aanbevelingen van Pocket in- of uitschakelen

1. Klik op het tandwielpictogram Fx89Personalize-GearIcon in de rechterbovenhoek van uw startpagina of uw Nieuw-tabbladpagina.
  2. Klik op de schakelaar naast Aanbevolen door Pocket om de functie in of uit te schakelen.

Wat als ik de optie om aanbevelingen van Pocket in te schakelen niet zie?

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Zoek naar de voorkeur browser.newtabpage.activity-stream.feeds.system.topstories.
  3. Klik op de knop Wisselen Fx71aboutconfig-ToggleButton naast deze voorkeur om de waarde om te schakelen naar true.