Firefox voor Android de-installeren

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

In dit artikel wordt beschreven hoe u Firefox van uw Android-apparaat verwijdert. Als u verwijdert vanwege problemen met Firefox, kunt u onze community vragen om eerst uw probleem op te lossen.

Firefox verwijderen met behulp van uw apparaatmenu

1. Ga naar het instellingenmenu van uw apparaat.
  2. Selecteer Toepassingen, Apps of Toepassingsbeheer (afhankelijk van uw apparaat).
  3. Tik Firefox-browser voor Android om de opties te zien.
  4. Tik Verwijderen om verder te gaan.

Installatie van Firefox ongedaan maken via Google Play

1. Open de Google Play Store-app op uw apparaat.
  2. Tik op het pictogram Menu en vervolgens op Mijn apps.
  3. Tik op de app Firefox-browser voor Android met het label "Geïnstalleerd" en tik op Verwijderen.
Notitie: Als u de Google Play Store-app niet op uw apparaat heeft geïnstalleerd, kunt u rechtstreeks vanuit een webbrowser naar Google Play gaan om uw apps te beheren.