Integrering i Thunderbird

(Omdirigerad från Integration into Thunderbird)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Från och med Thunderbird 38, har kalenderutökningen Lightning förpackats med Thunderbird. Detta är en stor fördel för tidigare Lightning-användare, eftersom en kompatibel version av Lightning alltid är tillgänglig med Thunderbird. Det är också en stor möjlighet för Thunderbirds användare som inte har använt Lightning, eftersom det blir lättare att bearbeta e-postmeddelanden som innehåller inbjudningar.

calendar interface

Behåll ditt schema lokalt med hjälp av en förskapad "Home" kalender eller synkronisera med en fjärransluten kalender med iCalendar-filer på en WebDAV-server eller en kalenderserver som stöder CalDAV-protokollet. Det finns också utökningar tillgängliga för förbättrad kalenderstöd till Google och Microsoft Exchange bland annat. Du hittar dem på addons.mozilla.org. En artikel om att skapa nya kalendrar finns tillgänglig för mer information.

För mer information, läs artikeln om att använda Lightning eller besök kalenderöversiktssidan för supportämnen.

Denna integration betyder naturligtvis inte att du måste använda Lightning. Om du inte har använt Lightning innan, kan du göra det direkt från aviseringsfältet längst ned i fönstret för Thunderbird.

Lightning-optout-bar

Du har också rätt att inaktivera Lightning när som helst i tilläggshanteraren, men för att göra det lättare att identifiera framtida problem rekommenderas att du lämnar det aktiverat och döljer funktioner som du inte använder. Det bör inte ge en betydande påverkan på prestanda, speciellt när du inte har lagt till några händelser. Du kan dölja "Panel för idag" genom att klicka på knappen i statusfältet längst ned på skärmen.

lightning-today-pane-button