Template:standardiosnew

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Template:standardiosnew

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapad: 05/16/2020

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS.

Med den här utgåvan får du de senaste korrigeringarna för en mer stabil och säker surfupplevelse. Se vår Github-lista för detaljer.

Tack för att du stöder Firefox/Mozilla och vårt uppdrag för integritet, säkerhet och inkludering på webben.